Miten tarkistaa rintasyövän turvallisesti kotoa

Äiti Angelina ei ollut aavistustakaan, miksi vauva yhtäkkiä pysähtyi ruokinta hänen oikea rinta. Lääkärit diagnosoivat monia mahdollisuuksia, kuten maito voidaan kuivumisen tai että maito oli kääntynyt pus.When paise muodostettiin ja poistaa, se oli epäillään olevan syöpä. Mennessä hänen diagnoosi tuli ulos, hän oli jo neljänteen vaiheeseen syöpään.

Lukemattomat naiset kuuluvat saalis rintasyövän, löytää tietoa tästä tappavan taudin, kun se on liian myöhäistä. 37 vuotta vanha äiti Angelina oli yksi tällainen nainen. Lääkärit pitää kertoa minulle maitoa voitaisiin kuivumista, että minun pitäisi käyttää lämpötyyny, että minun pitäisi pumpata maitoa säännöllisin väliajoin, ja että minun maito oli kääntynyt mätä. Kun pyydetään leikkaukseen poistaa mätä taskuun, lääkäri epäillään lohkareen on syöpä. Kun koepala raportti tuli ulos, hänen pelkonsa olivat osoittautuneet oikeiksi. Reddys syöpä oli levinnyt neljänteen vaiheeseen.

Rintasyöpä on kallis asia

Erny Vivian sanoi hän tunsi kivimäisen kyhmyn rintaan vuonna 2014. Tuolloin hän oli 37 vuotias. Kerran testattu, hänellä todettiin vaiheessa kahdella syöpä hänen vasemman rinnan. Hänet leikattiin ja 16 istuntoja kemoterapiaa, 31 kierrosta säteilyä. Kaikki tämä poistaa kiinteä. Hän vietti Rs 10 lakhs vastineeksi terveen elämän uudelleen.

Mutta onko toivoa?

Mukaan Dr. Reetu Jain, lääketieteellinen onkologi Mumbais Jaslok sairaalassa, kunnes vähemmän kuin viisi vuotta sitten, neljänteen vaiheeseen rintasyöpäpotilaiden myönnettäisiin näkymiä 6-8 kuukautta lääkärit. Heidän selviytymismahdollisuuksia yli 8 kuukautta olivat alhaiset. Tänään kuitenkin, lääketieteelliset läpimurrot ovat antaneet toivoa monille naisille, joille tässä tutkimuksessa.

Hoidot kuten anti-HER2-hoidon, injektiot hormonihoito jne, voi pidentää elämää ja anna jopa naiset, joilla on vaikea syöpä on 4-5 vuotta heidän rakkaansa. Varhainen havaitseminen, tietenkin, saadaan suurempi mahdollisuus selviytymisen ja mahdollisuus, että potilas ei säästetä alkaen saada niiden rinta poistettiin kirurgisesti (rinnan)

Mitkä ovat riskitekijöitä rintasyöpää aiheuttavaa?

Seuraavassa on todettu olevan tärkeimpiä syitä naisten rintasyövän.

 • Elävät metropolien
 • Alkoholi ja savukkeiden kulutusta
 • liikalihavuus
 • Suvussa syöpä
 • Lapsensaannista myöhemmin elämässä
 • Liikunnan puute
 • Altistuminen haitallisille kemikaaleille (elintarvike-, kosmetiikka ja niin edelleen)
 • Ehkäisypillereitä

Syöpä tilastot osoittavat, että esiintyvyys tappava tauti on suurempi pääkaupunkiseudun cities.The elämäntapaa edistävää liikalihavuus, alkoholin kulutus ja lasten myöhemmässä vaiheessa epäillään määritteitä, joiden tiedetään lisäävän riskiä sairastua rintasyöpään. Keski-ikä naisia ​​kärsiä rintasyövän aikoo myös matalampi vuosi vuodelta. Intialaiset naiset ovat löytäneet saada rintasyöpä kymmenen vuotta aikaisemmin kuin naiset west.Women Intiassa sairastua rintasyöpään niin nuoria kuin 19-vuotiaille.

Estrogeeni on osansa rintasyöpä?

Lasten ennen 30-vuotiaana voi vähentää riskiä sairastua rintasyöpään. Kyllä, mitään altistuminen estrogeenin lisää riskiä. Siksi lasten ennen 30-vuotiaana voi vähentää rintasyövän cancer.When nainen on raskaana oleville ja imettäville, hän altistuu enemmän progesteroni, vähentää hänen chances.This tietysti on sen poikkeuksia kuten tapauksessa Angelina Reddy .

33 vuotta vanha kahden lapsen äiti, Shikha Singh oli samanlainen kohtalo. Diagnosoitu vaiheen kolme rintasyöpä silti imettävät, hän välittömästi viittasi oncologist.In tosiasia, hirvittävä kipua hänen vasen käsi ja kyhmyn rintaansa, teki sietämätöntä hänen jopa pitää lapsensa, saati jatkaa hoitotyö .

Shikha koskaan edes epäillyt syöpää. Kuten äiti, joka oli juuri synnyttäneet, hänkin olettaa, että kipuja ja kokkareita voi olla normaalia aikana breastfeeding.In asiassa se jopa yllättynyt hänen lääkärinsä koska hän oli edelleen alttiina progesteronin imetyksen. Muita tekijöitä, jotka johtavat rintasyöpä ovat myöhässä vaihdevuosien ja varhainen kuukautisten alkamisen (joka on alussa kuukautiset), sillä molemmat nämä altistavat naisia ​​yli estrogeenin.

Tarkista rintasyövän

Lääkärit suosittelevat, että kaikki naiset yli 20-vuotiaita on saatava itsestään tutkittava säännöllisesti. Tämä lyhyt video näyttää, miten tutkia itse rintasyövän.

Kuinka tarkistaa Rintasyöpä

 • Käytä tyynyt sormella ja paina tiukasti eri kohtia rintoja tuntea möykky tai väärinkäytöksiä.
 • Tarkista, nännit vetäytyvät ja jos on vastuuvapauden tai erittymistä.
 • Tee tämä tarkastus seitsemän päivää ennen tai sen jälkeen kuukautiset, ovulaation.

Vaikka itse tarkastukset voivat olla kunnossa omassa kaksikymppisenä, on suositeltavaa saada kliininen rintojen tutkimus lähettää 30 merkkiin. Post-40 ultraäänitutkimusta suositellaan. Sen jälkeen 45-vuotiaat, mammografia on ehdottoman välttämätöntä. Mahdollisuudet rintasyövän ovat korkeat naisilla, joilla on suvussa rintasyöpää tai muunlaista syöpä.

Mitä voi tehdä estää rintasyövän

Tohtori Bharat Bhosle, lääketieteellinen onkologi sanoo, että tupakointi ja juominen tulisi välttää kokonaan. Tämä tarkoittaa myös sosiaalisia ja satunnaisesti alkoholia ja tupakoitsijat ovat vaarassa. Jos yksi ehdottomasti haluaa antautua, pitää se PEG tai 2 viikossa. Sinun täytyy lisätä kuidun saanti, vähentää punaisen lihan ja hemmotella säännöllinen liikunta.

Ennaltaehkäisy on ehdottomasti oikea tapa edetä, kun taistelu aikojen korkein esiintyminen tappavia tauteja. Kaikilla meillä on niin paljon ihmisiä ja muistoja elää, niin se vain on järkevää pitää silmällä asioita, jotka voivat häiritä niitä hetkiä, että elämä on odottamassa meitä.

Itsehoito on tärkeää, mutta meidän äidit on tapana laittaa kaikki ennen itse. Hyvät, hemmottele itseäsi check-up, ja sinun tulee antaa perheen ja itse syy vaalia ja kuinka tärkeä olet niin paljon ihmisiä, jotka olet aivan varmasti ovat.