Miten rauhoittamaan mielen stressiä ja ahdistusta

Kuten elämäämme saada kiireisempiä ja tuottavampia, meidän kehon ja mielen alkaa kokea stressiä. Stressi pinnat muodossa sairauksien, sairauden, epäterveellinen syöminen, ja paljon muuta. Itse asiassa me kaikki tiedämme, että stressi on huono asia meille, mutta useimmat meistä eivät tee mitään. Mutta tänään, hyvin opastaa sarjan vinkkejä rauhoittamaan mieltäsi ahdistusta.

10 tapaa tehdä Your Mind tyyni ja rauhallinen

Tässä on 10 tapoja voit kouluttaa itse rauhoittaa mielesi stressiä ja ahdistusta. Olitpa paniikkikohtaus tai tarvitsevat yksinkertaisen pick-me-up rutiini kiireisen tuntia päivässä, nämä auttavat.

1. Ei tehdä mitään

Älä tee mitään on periaatteessa mietiskellen. Käynnistä pieni estämällä jopa vain 5 minuuttia päivässä mietiskellen tai yksinkertaisesti tee mitään. se on sen arvoista. Jos et tiedä, miten olla tekemättä mitään, harhaoppi liikunta – mennä ulos suojaisessa paikassa ja katsoa miten ihmiset liikkuvat ilman puhuvan heille. Myös tarkkaavaisuus apps siellä Google Play Storen opastetut Meditoinnista. Tsekkaa jos haluat lisäapua.

2. Käytäntö Kiitollisuus

Siirtyminen energiat myönteiseen suuntaan alkaa kiitollisuutta. Tee lista viisi hyviä asioita, joita on tapahtunut sinulle lopussa joka päivä tai ennen nukkumaanmenoa. Pohtia sitä ja nauttia tunteesta koet. Hymy peilin edessä heräämisen jälkeen ja nukkumaan liikaa. Teko hymyillen vahvistaa miten sinusta tuntuu itsestäsi ja päivät.

3. Tee Positiivisuus Habit

Aivan kuten kielteisiä piirteitä asetettu negatiivinen rutiineja, voit harjoitella rauhoittava mielesi perustamalla positiivisia rutiineja. Tukkivat aikaa hauskaa ja rentoutumista rutiinia irti tästä. Et halua vain työtä, työtä ja työtä. Varata aikaa käydä ostoksilla, hengailla kavereiden kanssa, piirtää, meditoida, ja tehdä asioita haluat. Ja tehdä siitä säännöllisen rutiini koska se on mitä nuorentaa sinua.

4. Harjoitus Everyday

Kuntoilu päivittäin auttaa vapauttamaan endorfiineja tai hyvänolon hormoneja. Ne ovat mitä tehdä sinusta tuntuu elossa ja antaa sinulle energiaa. Plus on paitsi hyötyä mielen, liikunta pitää sinut hyvässä kunnossa myös. Vain 10 minuuttia korkean intensiteetin Interval Training (HIIT) tai sydän päivässä on hyvä alku, kun haetaan näistä eduista. Jos et huvita tehdä kovaa harjoituksia, voit kokeilla rekisteröitymisestä Qi Gong ja Uinti. Nämä ominaisuus liikkuvat meditaatioita ja ovat erittäin terapeuttista omalla tavallaan liikaa.

5. Älä ota Ajatuksia Henkilökohtaisesti

Ajatukset ovat kuin pilvet hääriä mielesi. Voit ottaa ne itse tai eivät halua. Jos sinusta tuntuu liian hajamielinen, voit nimetä ajatukset olet tunne tunteella. Esimerkiksi jotkut etiketit olisi päätellen, huolestuttava, tai kritisoi. Etiketti ja jättää ne siihen. Tämä auttaa saa ajautunut sisältö ajatuksia ja antaa heille mahdollisuuden yksinkertaisesti siirtävät.

6. Syö terveellisesti

Mitä syöt vaikuttaa mitä tunnet. Jos syöt roskaruokaa ja jalostettuja elintarvikkeita, aiotte pahoinvointia ennemmin tai myöhemmin. Paras tapa aloittaa lievittämiseksi on syöminen tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Mennä orgaaninen ruoholla syötettyä lihaa ja vähärasvaista lihaa ja älä unohda ottaa kalaa Omega-3s.

7. Piirrä ja Doodle

On olemassa erilaisia ​​tarkkaavaisuus tai taideterapia harjoituksia siellä rauhoittaa mielen. Yksi tällainen harjoitus on piirustus zectangles. Jopa malleja kuten Mandala auttaa. Mitä se on, kokeile piirustus ja piirrellä. Ja sinun ei tarvitse olla paras artisti myöskään. Vain vetää sulaa stressiä pois paperiin. Kuka tietää? Kuten voit parantaa taitojasi, sinun on ehkä jotain enemmän odotan – kuten tivoli taiteesi ystävien ja perheen.

8. Aloita Journaling

Journal ajatuksia ja tunteita paperille. Vaikka sinulla on ollut tylsä ​​päivä ja mitään mielenkiintoista, kirjoitan sen muistiin. Yksinkertainen teko kirjoittaa ylös on terapeuttinen vaikutus mieleen, laukaisee rentoutumista vastausta kehon ja rauhoittaa sinua.

9. mennä kävelylle

Mikään ei voita luontoa, kun se tulee tarjoamaan sinulle päivittäinen annos rentoutumiseen. Mennä ulos kävelylle, nauttia raikkaasta ilmasta ja aurinkoa ja yksinkertaisesti anna mennä. Kiinnittää huomiota omaan ympäristöönsä ja painaa mieleensä nähtävyyksistä huomaat. Youd hämmästymään, kuinka se vie asioita pois mieltäsi ja ei maksa mitään ollenkaan.

10. saada uusia ystäviä

Negatiivisista ihmiset ympärilläsi tarkoittaa, että olet todennäköisesti poimia tunteita ja tuntea blues. Etääntyä myrkyllisiä ihmisille ja yrittää saada uusia ystäviä. Tavata ihmisiä, jotka ovat positiivisia ja valmis kohtaamaan maailman päivittäin hymyillen. Nuo ovat tyyppejä, jotka kohottaa teitä, rauhoittaa mielen, ja ovat miellyttäviä roikkua kanssa. Voimme sanoa vain yhden asian tästä- se toimii, teet uusia ystäviä, jotka kestävät eliniän ja huolet sulaa pois.

Se ei maksa rahaa tai mitään ylenmääräinen rauhoittaa mieltäsi hetkessä. Kaikki se kestää on vain 5-10 minuuttia aikaa päivässä ja kun pitää sitä, huomaat myönteisiä vaikutuksia lumipallo ja tulla jotain suurta. Itse asiassa, mielen ja sielun kiitos siitä. Ensinnäkin, kokeile vinkkejä yllä, antaa sille viikon tai kaksi ja katsella kuinka mielesi johdottaa tai muutoksia parempaan. Ahdistus sulaa pois on valtava bonus puolella.