Miten puhdistaa kielen kunnolla ja helposti

Kielen on kaikkein bakteerien määrä verrattuna muihin osiin suussa. Kuitenkin useimmat ihmiset eivät ota aikaa puhdistaa kielensä. Kielen puhdistaminen auttaa välttämään karies, pahanhajuinen hengitys, ja paljon muuta.

Miksi se on tärkeää puhdistaa Tongue säännöllisesti?

Ajan kuolleet solut, bakteerit, ja roskat voivat kerääntyä kielen ja aiheuttaa pahanhajuista hengitystä. Pidä kieli puhtaana on tärkeää, koska se:

1. parantaa ulkonäköä kielen

Kun on rakentaa liikaa roskia, kielen voi alkaa ottaa valkoiselta. Kun puhdistaa päivittäin, tämä pinnoite voidaan poistaa.

2. Parantaa makusi

Kielen puhdistaminen voi parantaa makuaisti. Kielesi pystyy erottamaan eri tuntemuksia paremmin.

3. Poistaa Bakteerit

Kielen puhdistamista joka päivä vähentää mutans streptococcin ja laktobasillien bakteerit, jotka ovat tunnettuja aiheuttaa hampaiden reikiintymistä ja pahanhajuista hengitystä.

4. vähentää pahanhajuista hengitystä,

Tehokas kieli-kaavinta voi poistaa hajua aiheuttavia bakteereja.

5. Parantaa Yleinen terveys

Poistaminen bakteerit voivat auttaa ehkäisemään iensairaus, onteloita, ja muut olosuhteet suun.

Mitä sinun täytyy puhdistaa kielesi?

On olemassa monia erilaisia ​​työkaluja valita puhdistaa kielen. Yleisin työkalu ihmiset käyttävät on kieli-kaapimet. Monet käyttävät myös kielen harjat vaikka ne ovat suhteellisen uusia. Kielen siivoojat ovat työkaluja, jotka ovat pieniä harjanteita ja tämä auttaa vetää sitä poikki kielen. Kaavin-harja yhdistelmät ovat myös saatavilla. Tämän työkalun avulla, kaapia kun harjalla. Kielen harjaus ja kaavinta ovat yhtä tehokkaita estämään mahdollisuuksia plakin. Puhdistuksen jälkeen, voit huuhtele suusi suuvesi.

Miten voit Puhdista kielen oikea tapa?

Tongue puhdistus on erittäin helppoa, kun teet sen oikein.

1. Puhdistus Kielen harjalla

 • Harjauksen jälkeen kunnolla, kääntää huomion kielen. Voit käyttää hammasharjan harjaksiin puhdistaa kielen.
 • Voit myös käyttää hammasharjat, joissa kieli puhdistusaineita alapinnalla.
 • Bakteereja ja hajua rakentaa voidaan poistaa taputtelemalla hammasharja ja huolellisesti harjaamalla kielen päällä.
 • Aloita puhdistus takana kielen ja työskennellä eteenpäin kohti alussa suun.
 • Harjaa yläalueen kielen täysin pehmeä paine ja lopettaa prosessin pois huuhtelemalla joitakin suuvesi tai vettä.

2. kielen puhdistaminen lastalla

 • Harjauksen jälkeen, työnnä kieli ulos. Aseta pyöristetty pää kaavin varovasti takana kielen.
 • Jos löydät vaientanut olevan ongelma, voit aloittaa keskellä kielen.
 • Aloita takaapäin vähitellen tottuu tämä tapa.
 • Aseta kaavin varovasti kielen ja vedä se hitaasti eteenpäin suuntaan kärki kielen. Aina menevät takaisin kärkeen ja koskaan tee sitä toisinpäin.
 • Kaapimisen jälkeen, käyttää kudoksen tai pesulappu poistaa roskat kerätään kaavin.
 • Toista tämä menetelmä, kunnes koko kieleke pinta kaavitaan. Tavallisesti kaavinta kerran tai kahdesti alueella riittää.
 • Pese puhtaampia joidenkin saippualla ja vedellä, kuivaa ja säilytä sitä puhtaassa ympäristössä.

Luonnollinen korjaustoimenpiteitä puhdistaa ja desinfioida kielen

Tässä on, miten voit puhdistaa kielen luonnollisesti. Nämä kotiin korjaustoimenpiteitä puhdistaa kielesi ovat hyvin yksinkertaisia:

1. Valkosipuli

Tiedämme valkosipuli on syy pahanhajuinen hengitys ja ajatella, että ne eivät puhdistaa suussa. Riippumatta näiden aiempien uskomuksia, valkosipuli, kun syödään raakana, voi taistella ja tuhota bakteereja kielen päälle, mikä pitää sen puhtaana.

2. Suola

Toinen hyvä tapa puhdistaa kielensä avulla suolaa. Hankaavat hiukkaset suolaa auttaa poistamaan kuolleita soluja ja huono bakteerien kielen päälle. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on laittaa vähän suolaa kielen ja varovasti harjaa ympärille avulla hammasharja minuutin tai kaksi.

3. kurkuma

Kurkuma ei ole vain jotain käytämme mausteena, mutta se voi myös tehdä uskomattomia korvike antiseptisiä lääkkeitä, joita voit käyttää oman suuhun. Yhdistele sitruunamehu ja kurkuma kunnes johdonmukaisuus on paksu massa. Laita tämä kurkuma pasta kielen noin 2 minuuttia ja huuhtele suusi kunnolla joidenkin haalealla vedellä.

4. Aloe Vera

Aloe vera on tunnettu sen tulehdusta ja parantavan ominaisuuksia. Voit laittaa 1 rkl tämän mehu suussa tappaa bakteereja ja mikrobeja kielen tai ikenien. Swish mehua muutaman minuutin ja pese suusi. Lämpimällä vedellä, huuhtele suusi.

5. Yrtit

Jotkut yrtit kuten minttu, kamomilla, ja salvia tunnetaan ainutlaatuisesta lääkinnällisiä ominaisuuksia. Ota 1 rkl kamomillaa, 1 tl salviaa, ja 1 tl minttu. Lisää pieni määrä tammen kuori tähän sekoitus yrttejä ja täytä se noin 4 kupillista hyvin kuumaa vettä. Säilytä tämä vesi sivuun ja anna sen jäähtyä ja sitten kanta vettä. Sitten laittaa ruokalusikallinen suolaa tähän veteen. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on nyt kahina vesi suussa kahdesti päivässä heti olet valmis harjaus.

Näiden menetelmien, kielen puhdistaminen vetyperoksidilla ja ruokasoodaa voidaan tehdä myös.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä muutamia asioita kieli-puhdistus, että sinun pitäisi tietää.

1. Kuinka monta kertaa minun on puhdistettava Tongue?

Kielen puhdistaminen tulee tehdä joka päivä niin, että voit jatkuvasti ylläpitää suun terveyteen. Bakteerit kerääntyy suussa pian harjauksen jälkeen, joten säännöllinen harjaus ja hammaslangan on hyvin tärkeä askel taistella suun terveyteen liittyviä kysymyksiä.

2. Onko Tongue Kaapiva turvallista?

Yksi suurimmista huolenaiheista on vaientanut raapimisessa kielen. Tämän välttämiseksi voit kaapia pois keskellä kielen. Voisit myös vahingossa leikata kielen kanssa kaavin. Vammojen välttämiseksi varmista kaavin ei ole epätasaiset reunat ja varmista, että kaavin on turvallista käyttää.

3. Onko parempi harjata tai Kaavi Tongue?

Kaapimella on parempi kuin harja, koska harjat ovat todennäköisemmin aiheuttaa vaientanut. Kaapimet myös voit aloittaa puhdistuksen takaosasta kielen koskematta herkkä katon suussa.

4. Mitä tehdä, jos en satuttaa siivouksen aikana kieleni?

Jos tunnet kipua tai satuttaa itseäsi, niin pitää pois kaapimalla yhden päivän tai kaksi ja yritä pehmeämpi lähestymistapa.

Kieli puhdistus on hyvin yksinkertainen prosessi. Kun kiinnittää huomiota omaan suuhygienian määrä bakteerien suussa vähenee. On tärkeää puhdistaa kielen ja hampaat päivittäin. Sinun pitäisi myös nähdä hammaslääkäri säännöllinen puhdistus ja tarkistuksista.