Miten päästä eroon masennuksesta helposti ja tehokkaasti

Masennus on yksi unohdetaan ongelmia, sillä sen merkit ovat vähemmän ilmeisiä verrattuna useimpiin muihin mielenterveysongelmia. On noin 300 miljoonaa ihmistä maailmassa kärsii masennuksesta ja useimmat heistä areena edes tietoisia siitä, itse. Joitakin yleisiä oireita ovat jatkuva surullisuuden tunne, keskittymisvaikeudet, vähentynyt energian tasoilla, ja innottomuudesta yleensä. Jos sinulla on näitä oireita ja epäilyttävien masennus, tässä miten voit katua masennusta luonnollisesti nähdä, jos se parantaa mielentila.

Luonnollinen tapoja torjua Masennus

On olemassa lukuisia tapoja päästä eroon masennusoireiden luonnollisesti ja jotkut niistä voidaan yhdistää hoitoa, että saatat olla meneillään kunnosta.

1. Liikunta

Liikunta on yksi parhaista masennuksen hoidot kotona, mikä parantaa fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, samanaikaisesti. se on parasta yrittää liikuntaa 20 minuuttia joka päivä, 5 päivää viikossa. Se voi olla mikä tahansa liikuntamuoto, että nautit, kuten juoksu, painonnosto, pilates, jooga jne

Harjoitus toimii mieliala-booster, vapauttamalla endorfiineja kehoosi. Nämä painkilling aineet parantavat mielialaa ja saada aikaan hyvänolon tunne voittaa masennus, varsinkin yhdistettynä hoidon osoittamalla tavalla tutkimusta . Siksi liikunta on luonnollinen hoito masennukseen ja säännöllinen liikunta tekee sinusta tuntuu paremmin.

2. Getting riittävä uni

Unen puute voi pahentaa monia ongelmia, kuten masennusta; se usein käy niin, että masennus on kytketty unihäiriöt. Aikuiset tarvitsevat noin 6-9 tuntia unta täydellistä lepoa, rentoutumista ja korjaus.

Uni erottaa meidän biologiset kellot, joka vaikuttaa rauhas toimintaa ja ohjaa energian tasoilla ja tunnelman koko päivän. Asettamista, aika mennä nukkumaan on erityisen tärkeää parantaa unen malleja. Nukkuminen on, miten immuunijärjestelmä tuottaa sytokiineja proteiini elimistölle välttämättömiä ylläpitää hyvää immuniteettia ja torjua masennusta.

3. mäkikuisma

Mäkikuisma on yksi parhaiten yrtit masennus, jos et ole jo lääkitys sitä. Se on ollut suosittu kansan korjata Euroopassa ja Afrikassa huolestua, surua, ahdistusta, ja huono unen. On osoitettu eräissä kliinisissä kokeissa vähentämään lievä masennus.

Yrtti sisältää yhdisteitä, kuten hyperisiini ja hyperforiini, jotka toimivat estämällä serotoniinin, samanlainen masennuslääkkeitä. Tämä lisää olennaisesti serotoniinin pitoisuuksia aivoissa. Serotoniini on välittäjäaine liittyy hyvinvointiimme ja on todettu olevan vähän ihmisiä, joilla masennus. Näin ollen tämä yrtti on luonnollinen masennus helpotusta lääkitys. Kuitenkin puhua lääkärin kanssa ennen minkäänlaista lääkitystä, vaikka se on luonnollista.

4. Valohoito

Tummempi kuukautta, kuten sadekausi tai pitkät talvet, jossa usein näe auringonpaistetta pitkiä aikoja voi aiheuttaa vuodenajan mielialan muutoksia ja masennus. Joissakin ihmisiä, se johtaa lasku serotoniinin, mikä tekee niistä alttiita Kaamosmasennus.

Valohoito sisältää altistuminen auringonvalolle aamuisin tai käyttämällä keinotekoista kirkas valolähde (3000 10000 luksia) ja 20- 30 minuuttia joka päivä. Valohoito auttaa säätelyssä serotoniinin määrää aivoissa ja nollaamalla bodys uni / valverytmiä normaaliksi.

5. Terveellistä ruokavaliota

Ottaa oikea ruokavalio on parannuskeinoa erilaisia ​​sairauksia. Huono ruokavalio puuttuu elintärkeitä ravintoaineita, ja sen sijaan, täynnä puhdistetut sokerit ja rasvat, voi tehdä masennusta pahempi. Jotkut elintarvikkeet masennuksen oltava vähärasvainen ja runsaasti B6-vitamiini, magnesium, B-12, ja foolihappoa. Foods runsaasti omega-3-rasvahapot ja foolihappo helpottaisi mielialan vaihtelut ja vähentää masennuksen oireita. Elintarvikkeet, kuten popcorn, pähkinät, kaurapuuro, maapähkinävoita, ja valkuaiset ovat serotoniini lisäävien ja hyvä depressiota sairastavista.

6. Rakennus Terveet ja vahvat suhteet

Sosiaalinen eristyneisyys ja yksinäisyyden voi aiheuttaa masennusta tai tehdä kunnon paljon pahempi. Jolla ystävät ja läheinen luotettu verkosto voi auttaa rohkaista teitä keskittyä positiivinen puoli elämää ja asettaa tavoitteita, jotka voivat parantaa hyvinvointia. Tutkimukset ovat osoittaneet, kuinka tärkeää on laatu suhteita, yhtenä tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat masennukseen. Ne, joilla on suurempi yhteiskunnalliset paineet ja sosiaalisen tuen puute on suurin riski masennukseen. Suhde tilat myös edistää merkittävästi hyvinvointia ja masennusta.

7. Kognitiivinen käyttäytymisterapia

Kognitiivinen käyttäytymisterapia (CBT) on prosessi, jossa puhumisen ja analysoida omia ajatusmallit, jotka pitävät sinut loukkuun masennus. Sen avulla voit arvioida, miten Ajattelet ja ymmärrystä asioista, varsinkin kun ajatukset ovat epärealistisia, pessimistinen, ja ylikriittinen. CBT auttaa selvitystyössä mielessä toivottuja ajatusmalleja ja auttaa kehittämään entistä optimistisempi. Ilmentäviä ajatuksia ja tunteita edessä terapeutti auttaa sinua tuntemaan rento ja tuo positiivisia muutoksia ajatuksiasi ja käyttäytymistä.

8. Meditaatio

Meditaatio ja käytännössä mindfulness voi mennä pitkälle asettamisessa sävyn päivä. Aloitat päiväsi pieni istunto hengitys harjoituksia ja meditaatio voi auttaa kohdistaa mielen kohti positiivisiksi. Käytäntö mindfulness auttaa pitämään ajatukset kurissa koko päivän.

Masentuneisuus usein laukaisee muodossa ajatukset nopeasti karkaavat käsistä ja johtaa tekee sinusta tuntuu pieni ja voitettu. Meditaatio ja tarkkaavaisuus auttaa sinua pysymään hetki ja keskittyä käsillä olevaan tehtävään, eikä ajelehtii toivottuja ajatuksia.

9. Green Tea

Juominen vihreää teetä aamiaisen yhteydessä, on tunnetusti auttaa helposti masennukseen. Yksi ainesosista vihreää teetä kutsutaan L-Teaniini on tehokas mielialan parantavia vaikutuksia, jotka voivat vähentää masennusta. Juominen vihreää teetä myös pienentää aivohalvauksen jälkeisen masennuksen ja vähentää oksidatiivista stressiä.

10. Kalaöljy

Kalaöljy on hämmästyttävä omega-3-rasvahappoja. Nämä ovat olennaisia ​​tyyppisiä rasvoja tarvitaan aivojen. Koska kehomme ovat pysty tekemään omega-3-rasvahappoja, sen on hankittava meidän ruokavaliosta. Monet tutkimukset ovat sidoksissa alhainen omega-3-rasvahappojen masennusta ja ovat myös todenneet, että maat, joissa korkeampi kalan kulutusta, kuten Japani, ovat pienemmät masennus hinnat.

Omega-3-rasvat ovat toiminnan kannalta välttämätön meidän välittäjäaineiden, joka menee pitkälle määritettäessä fysiologisia ja emotionaalisia aivojen tasapaino. Eräässä tutkimuksessa verrattiin tuloksia kolmen muun laajojen tutkimusten, nähtiin, että omega-3-rasvahapot osoittivat merkittävästi parannettava masennus.

11. Probiootit

Probiootti täydentää on käytännössä koeteltu tutkimusta merkittävästi parantaa henkistä näkymät, mikä johtuu välisen yhteyden suolistossa ja aivoissa. Probiootit edistävät ravintoaineiden imeytymistä ja tuen verenglukoositasapainossa, joka estää piikkejä ja tippaa verensokeri. Tutkimus osoittaa myös, että on olemassa vahvoja välistä kommunikaatiota aivojen ja suolen jotka voivat vaikuttaa meidän tunnelmia ja aivojen kemiaa.

12. Adaptogeeni yrtit

Adaptogen yrtit ovat eräänlainen lääkekasvina, jotka vaikuttavat hermostoon vähentää stressiä, vaikuttamalla bodys kortisolin tasot. Kaksi tunnettua adaptogeeneihin kuuluvat Ashwagandha ja Rhodiola. Ashwagandha toimii vähentämällä ahdistusta ja masennusta ja ehkäisee hormonaalinen epätasapaino ja stressi. Rhodiola herkkyys kasvaa neuronien välittäjäaineiden, dopamiinin ja serotoniinin.

13. Foolihappo

Folaatti on olennainen B-vitamiini löytyy pavut, hedelmät, vihreät lehtivihannekset, ja väkeviä jyviä. Foolihapon puutos on yhteinen, huonon ruokavalion ja tiettyjen lääkkeiden, kuten oraaliset ehkäisyvalmisteet ja aspiriini. On todettu, että ihmiset, joilla on masennus, joilla on myös folaatin puute eivät reagoi hyvin masennuslääkkeitä. Siksi on tärkeää kuluttaa folaatti-rikas elintarvikkeita.

Masennus voidaan hoitaa yhdistämällä muutoksen elämäntapavalintoja, kuten hyvää liikuntaa, ruokavalio ja lepo tottumukset, ja omaksumalla uusia tapoja ajatella ja tehdä asioita. Ne, joilla on vakava masennus on edelleen lääkitystä ohjaama lääkärin ja kysyä mielipidettä ennen rohdosvalmisteita.