Miten päästä eroon ja estää maasta rasvainen iho

Rasvainen iho on seurausta liiallisesta talin talirauhasten, jotka sijaitsevat alla ihon pinnalla. Tali auttaa suojaamaan ihoa ja pitää sen moisturised mutta liian paljon se voi aiheuttaa rasvainen iho, joka voi edelleen johtaa tukossa huokosiin, akne, ja Mustapäiden.

Jos sinulla on rasvainen iho, tiedämme sinun on yrittänyt paljon tuotteita taistella sitä, mutta se ei ole helppoa päästä eroon rasvainen iho. Rasvainen iho on paksu, karkea, ja rasvainen näköisiä, ja totuus on, että se on vaikea hallita. Mutta meillä on joitakin korjaavia toimenpiteitä voit yrittää taistella rasvaiselle iholle.

Etusivu korjaustoimenpiteitä rasvaiselle iholle

Kokeile kotiin korjaustoimenpiteitä mainittu alla päästä eroon rasvainen iho.

1. Hunaja

Hakeminen raakahunajasta kasvot voi auttaa rasvainen iho. Hunaja on antibakteerinen ja antiseptisiä ominaisuuksia, jotka voivat hyötyä öljyinen ja akne-altis iho. Lisäksi koska hunaja on humectant, se voi pitää ihon kosteana, mutta tapana tehdä siitä öljyinen. Levitä ohut kerros raakahunajasta naamasi ja anna kuivua noin 10 minuutin ajan. Myöhemmin huuhtele lämpimällä vedellä.

2. Kaurapuuro

Maanpinnan puuroa naamasi auttaa lieventämään ylimääräinen öljy ja voi rauhoittaa tulehtunut iho. Voit sekoittaa puuroa jogurttia, hunajaa tai soseena hedelmiä, kuten banaani, omena tai papaija. Voit myös käyttää taikina maa kaurapuuroa ja vettä naamasi päästä eroon rasvainen iho. Sekoita 1 rkl jauhettua kauran kuumaa vettä tahnan muodostamiseksi. Voit lisätä hunajaa, jos haluat. Levitä seos naamasi ja jättää sen 10-15 minuuttia. Myöhemmin huuhtele lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi.

3. munanvalkuaiset ja sitruunat

Valkuaiset ja sitruunat auttaa kiristää ihon huokosiin. Sitruuna voi jopa auttaa imeä öljyä kasvosi. Sekoita yksi muna valkoinen ja yksi teelusikallinen tuoretta sitruunamehua kulhoon ja soveltaa sitä naamasi. Kun se kuivuu, poista se. Pese kasvosi lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi.

4. Mantelit

Mantelijauhe voi kuorivat ihoa ja imevät öljystä. Voit tehdä manteli naamariin sekoittamalla 3 teelusikallista hienoksi jauhettua raaka mantelit 2 ruokalusikallista hunajaa. Levitä tämä seos naamasi liikkein ja jättää maskin 10-15 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa.

5. Aloe Vera

Aloe vera voi auttaa paranna hilseilevä iho aiheuttama öljyn laastaria. Kuitenkin aloe vera voi aiheuttaa allergisen reaktion, jos sinulla on herkkä iho. Jos et ole koskaan käyttänyt aloe vera aiemmin, testata sitä kyynärvarresta. Jos et huomaa mitään allergista reaktiota yhden päivän tai kaksi, voit käyttää aloe vera. Vain levitä ohut kerros naamasi ennen nukkumaan menoa ja pese kasvosi seuraavana aamuna.

6. Tomaatit

Tomaatit sisältävät salisyylihappoa, joka voi auttaa absorboida liikaa öljyä ja unclog huokosiin. Tehdä tomaatti maski sekoitetaan teelusikallinen sokeria massan yhden tomaatti. Levitä kasvoille pyörivin liikkein ja jättää maskin 5 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa.

7. Kurkku

Kurkku sisältää 90% vettä. Se voi hydraatti ja kosteuttaa ihoa tekemättä siitä öljyinen. Se on myös luonnollinen supistava ominaisuuksia, jotka auttavat lian ja kuollutta ihoa. Voit hieroa pari viipaletta kurkkua naamasi ennen nukkumaan menoa. Seuraavana aamuna pestä kasvot lämpimällä vedellä.

8. omenaviinietikkaa

Omenaviinietikkaa voi myös auttaa rasvainen iho. Orgaaninen omenaviinietikkaa sisältää entsyymejä ja olennainen bakteerit, jotka ovat hyödyllisiä ihoa. Sinun tulisi kuitenkin aina käyttää laimennettua omenaviinietikkaa hiukset ja iho. Sekoita yksi ruokalusikallinen omenaviinietikkaa kupillinen vettä ja juo päivittäin ennen nukkumaanmenoa.

Joitakin muita Vinkkejä hoidat rasvaiselle iholle

Jos sinulla on rasvainen iho, sinun täytyy olla erityisen varovainen valitessaan tuotteita kasvosi. Lue vinkit alla valita oikeat tuotteet ihoa. Myös selvittää, miten voit hoitaa oman rasvainen iho.

Miten estää rasvaiselle iholle

Hormonaaliset muutokset, huono ihonhoitotuotteet, epäterveellisten elämäntapojen, stressi, ja ilmaston muutokset voivat johtaa rasvainen iho. Voit myös syyttää geenejä, jos sinulla on rasvainen iho. Kotiin korjaustoimenpiteitä edellä mainittiin voi auttaa pääsemään eroon rasvainen iho. Mutta estää sitä ensinnäkin olisi parempi vaihtoehto.

Hallitsemaan öljyn tuotanto, välttää syömistä epäterveellisten elintarvikkeiden kuten paistettu ruoka, elintarvikkeita runsaasti sokeria ja jalostettujen elintarvikkeiden. Myös seuraa asianmukainen ihonhoito rutiinia. Käytä vesipohjaisia ​​tuotteita ja meikkejä rasvaiselle iholle. Tarkistaa ainesosat tuotteiden ja valita noncomedogenic niitä, koska nämä tuotteet ovat vähemmän todennäköisesti tukkia huokosiin. Vältä koskettamasta kasvojasi, koska se voi siirtää epäpuhtauksia kasvosi, mikä voi johtaa akne. Myös juoda vähintään 3 litraa vettä päivittäin, koska juominen runsaalla vedellä voi auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta.

Seuraamalla kotiin korjaustoimenpiteitä ja meikit ja kauneus vihjeitä mainittu täällä, voit päästä eroon rasvainen iho. Ymmärrä syitä rasvainen iho ja noudata ehdotuksia Tässä annettuja estää heitä.