Miten optimoida Kolesteroli Ilman Statiinit

Vaikka on yhä enemmän näyttöä, joka yhdistää statiinilääkkeet sarjaan terveyskysymyksiä, kuten lihaskipua, diabetes ja jopa syöpää, yksi neljästä amerikkalaiset yli 45-vuotiaat ovat edelleen käytössä niitä tavanomainen hoito vastaan ​​korkeat kolesteroliarvot.

Miksi Statiinilääkkeet Voi olla huono sinulle

Ensinnäkin, statiinit heikentävistä kehon CoQ10, mikä tuhoisin seurauksin. Ihmiset, jotka ottavat statiinilääkkeet ilman riittävää Q10 täydentää ovat vakava terveysriski. Tämä on valitettavasti mitä suurin osa ihmisistä on statiinit. CoQ10 on kofaktori (ko-entsyymi), joka on elintärkeää luominen ATP molekyylien välttämätön solujen energian tuotantoon. Asia on elimet kuten sydän on suurempi energiantarve, eli se riippuu enemmän Q10 toimisi kunnolla. Koska tämä koentsyymi erittyy maksaan, se osallistuu myös pitää verensokerin hallinnassa.

Teoriassa statiinit eivät ole tarpeen vähentää veren kolesterolia ja altistaa terveydelle vakavia riskejä. 75% käyttäjistä kolesterolia todella maksan tuottama vaikuttaa insuliinin tasot. Tämä tarkoittaa sitä, että optimoimalla insuliinin tasolle, sinun optimoi automaattisesti kolesteroli. Toisin sanoen, yksinkertainen ruokavalion ja elintapojen muutoksia voi tehdä valtava ero turvallisesti säännellä kolesteroli.

9 tapoja alentaa kolesterolia Luonnollisesti

  1. Saada riittävästi D-vitamiinia Tämä vitamiini on todettu olevan erittäin hyödyllistä normalisoi kolesterolia ja ehkäisemään sydänsairauksia.
  2. Leikkaa alas tai ihannetapauksessa leikattu, viljat ja sokerit omasta ruokavaliosta. Sen sijaan sisällyttää enemmän tuoreita lehtivihreästä ja vihanneksia.
  3. Saada tarpeeksi korkealaatuista kalaöljyä.
  4. Fortify ruokavaliota enemmän sydämen terveellisiä elintarvikkeita , kuten oliiviöljyä, kookos ja kookosöljy, orgaaninen munia, avokadot, raaka pähkinät ja siemenet, ja orgaaninen ruoholla syötettyä lihaa.
  5. Do säännöllinen päivittäinen liikunta. Jopa 20 minuutin teho-kävely tehdä ero.
  6. Vähentää altistumista stressiä. Tai käytä jännityksenpoisto- tekniikoita, kuten meditaatio ja jooga.
  7. Karsi liiallinen tupakointi tai alkoholin juominen.
  8. Saada tarpeeksi uneen.
  9. Ottaa punainen riisi ohjeiden (Thorne Choleast 2-4 caps päivittäin).

Nämä tekniikat tarjoavat kokonaisvaltaisen lähestymistavan vähentää korkean kolesterolin tasoa pitkäaikaisvaikutuksia toisin statiinilääkkeet, joka alentaa kolesterolia kustannuksella terveydelle.