Miten Luonnollisesti Kohtele mehiläisen pistot Home korjaustoimenpiteitä

Oletko aina taipumus hätistellä pois mehiläinen kun se näyttää olevan pyörii ympärilläsi? Jos vastaus on kyllä, saatat yksinkertaisesti lisätä mahdollisuuksiasi saada pistelee sitä. Mehiläisille ovat todennäköisesti pistävät kun he tuntevat uhanalainen. Räpyttely käsivarret mehiläinen voi lähettää aggressiivisia signaaleja siitä, joiden vuoksi se on pisto.

Useimmissa tilanteissa, jolla voivat silti kannustaa mehiläinen mutkitella ja lentää pois. Toisinaan mehiläisen pisto voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita varsinkin jos joku on allerginen pistoille myrkky. Mutta enimmäkseen mehiläisen pistot pelkästään aiheuttaa epämukavuutta. Kotiin korjaustoimenpiteitä voi olla tosielämän säästäjien tällaisina aikoina.

Miten poistaa Bee Stinger Embedded ihoa?

In esiintymä mehiläisen pisto, ensisijaisesti tarkista pisto sivusto. Mikäli mehiläisen pistin on juuttunut ihossa, yrittää päästä siitä eroon puhdistamalla ihon alueella sideharsolla. Voit myös kokeilla raaputtamalla sitä kevyesti kynnellä tai joukko pinsetit. Pidättäytymään puristamalla Stinger pois käsin tai venytetään, koska se voi pistää myrkky syvemmälle ihoon.

Kestää usein vain pelkkä sekuntia vahingollista myrkkyä päästä elimistöön. Ottamalla Stinger yhdessä sen myrkky varrella upotettu iho voi estää muita ärsytystä. Seuraavaksi Puhdista paikalla vedellä ja antiseptistä saippualla. Taputtele kuivaksi ja soveltaa joitakin Calamine voidetta tai jään alueelle vähentää turvotusta ja kutinaa.

Miten Kohtele mehiläisen pistot luonnollisesti?

Kotiin korjaustoimenpiteitä voi auttaa helpottaa oireita mehiläisen pisto. Voit kokeilla seuraavia hoitoja:

1. Hunaja

Antiseptinen ominaisuuksia hunajaa voi auttaa paranemista haavan ja vähentämään tulehdusta ja kutinaa.

Käyttö suunta:

Hiero pieni määrä hunajaa mehiläisen pisto paikka se käytellä tiensä todellisuudessa tullut infektio. Salata siteellä löyhästi ja anna sen olla kytkettynä noin tunnin.

2. omenaviinietikkaa

Omenaviinietikkaa voi olla yksi voimakas luontaistuotteet mehiläisen pisto kutittaa, koska se on anti-kutinaa ominaisuuksia.

Käyttö suunta:

Levitä laimennettua omenaviinietikkaa on olemassa olit pisti loitolla haittavaikutusten mehiläisen pisto. Voit myös nauttia puhtaalla liinalla tai side etikkaan ja aseta se pistoskohtaan.

3. Leivonta Soda

Ruokasoodaa voi olla toinen hyvä vaihtoehto kuivatuksen mehiläisten haavojen luonnollisesti koska se on desinfiointiaine kykyjä.

Käyttö suunta:

Tee taikina sekoittamalla hiukan vettä ruokasoodaa. Levitä tiheä pastakerroksella on mehiläinen purra sijainti neutraloimaan vihamielinen oireita mehiläisen pisto. Jätä se noin 15 minuuttia. Rasvaa tarpeen mukaan.

4. eteeriset öljyt

Niillä saadaan terapeuttisia ja lääkinnällisiä ominaisuuksia ja se voi olla erinomainen luonnollinen ratkaisu mehiläinen kihelmöintiä. Eteeriset öljyt, joita voidaan käyttää hoitoon mehiläisen pistot voivat olla:

Käyttö suunta:

Laventeli eteerinen öljy voidaan käyttää laimentamattomana. Soveltamalla sitä siisti voi auttaa ottamalla pois polttava ja kirvely melkein heti. Laimenna teepuuöljy sekoittamalla sitä minkä tahansa operaattorin öljyt, kuten oliiviöljy tai kookosöljy ennen taputtelemalla muutama tippa päälle pisto paikalla. Voit laittaa taikapähkinää suoraan levoton alueelle saada helpotusta kutina ja tulehdusta.

5. Hammastahna

Emäksinen valkoinen hammastahna uskotaan auttavan mitätöidä hapan mehiläisten pistely ja vähentää siten turvotusta ja kipua. Älä käytä Geelilakka tai valkaisuun hammastahnaa.

Käyttö suunta:

Blob hieman hammastahnaa on kyseisellä alueella, lievittää kipua.

6. papaija

Se sisältää entsyymiä nimeltä papaiini jonka on tarkoitus tukea murtamista proteiinin, joka tuottaa kutina ja kipu.

Käyttö suunta:

Vain hiero kimpale hedelmiä pisto paikkaan ja jättää sen noin 30 minuuttia tai niin.

7. Aloe Vera

Se on tulehdusta ja kipua kykyjä, jotka voivat nopeuttaa paranemista ja rauhoittaa ärsyttää ilmentymiä pistosta.

Käyttö suunta:

Split avata lehtiä Aloe Vera kasvi ja purkaa geeli. Levitä geeliä pisto alueelle ja anna sen kuivua.

8. Ice

Jää voi turruttaa kipua ja vähentää turvotusta mikä nostaa välittömästi hengähdystauko. Jään pakkaa voi olla erittäin kätevä soveltaa esiintyminen mehiläisen pisto silmät, huulet tai käsissä.

Käyttö suunta:

Pudottaa jääkuutioita ohut, puhtaalla liinalla ja sitoa sen tehdä pakkaamaan. Pidä kylmäpakkaus päälle vaivautunut paikka noin 10-15 minuuttia. Rasvaa säännöllisesti, kunnes turvotus ja kipu vähentää. Voit myös käyttää pussi pakastevihannekset tai kylmä vesipullon.

Usein Kysytyt Kysymykset

Jotkut usein kysyttyjä kysymyksiä ovat:

1. Mitä Oireet koen kun A mehiläisen pistot Me?

Eri ihmiset voivat kokea vaihtelevan oireita vaihtelevat lyhyt kipua ja kärsimystä vakavia allergisia reaktioita. Yhteinen vähäisiä merkkejä ovat terävä polttava särky, punainen kolahtaa pieni valkoinen täplä keskellä, kutinaa ja tulehdusta pisto paikalla. Lievät oireet häviävät yleensä muutamassa päivässä. Kohtalainen oireet voivat kestää noin viikon ratkaista.

2. Kun lääkäriin?

Useimmat mehiläisen pistot saada cured ilman hoitoa. Kuitenkin jos saat pistetty useita kertoja, se voi johtaa komplikaatioihin tai jopa osoittautua hengenvaarallinen. Lisäksi mehiläisen pistot voivat aiheuttaa voimakkaan reaktion ihmisiä, jotka ovat allergisia. Jos turvotusta leviää muihin kehon osiin, kuten kielen, kurkun, se voi olla merkki vakavasta mehiläisen pisto allergisen reaktion.

Muita merkkejä voivat koostua lisääntynyt sykkeen, nokkosihottuma, pahoinvointi, oksentelu, kalpea iho, huimaus, ripuli, hengitysvaikeudet tai anafylaktisen sokin. Tällaisissa tapauksissa, katso lääkäri heti. Lisäksi, jos saat mehiläisen pisto turvotusta silmäluomen, ota heti yhteys lääkäriin, koska herkkyys sijainnin.

3. Mitä tapahtuu, jos et saa mehiläinen Stinger ulos?

Kun mehiläisen pistot, sen Stinger usein ampuu ihoon. Stinger on säkki myrkyllisiä myrkky, joka voi vaikuttaa negatiivisesti kehon. Mitä pidempi Stinger pysyy, sitä enemmän myrkky voi tulla kehoon aiheuttaen kipua ja turvotusta. Jos et saa mehiläisen pistin ulos, tappava myrkky voi saada vapautuu elimistöön, joka voi johtaa allergisiin reaktioihin tai aiheuttaa jopa kuoleman.

4. Onko normaalia mehiläisen pisto kutittaa viikkoa myöhemmin?

On parasta hakea lääkärin apua, jos mehiläisen pisto edelleen kutittaa viikkoa myöhemmin torjua mahdolliset todennäköinen huolia.

Tärkeintä on, mehiläisen pistot eivät ole hauskoja ja ovat kivuliaita. Home ratkaisukeinot voi lievittää lieviä epämukavuutta. Kuitenkin vakavia reaktioita voi oikeuttaa välittömästi lääkärin hoitoon. Siksi on tärkeää, että voit tunnistaa merkkejä vakavasta allergisesta reaktiosta.