Miten luonnollisesti ajaa pois rotilla ja hiiren kotoa

Jos törmätä rotat ja hiiret kotona, tiedät tulee olemaan paniikkiin. Jos näet niitä, niin se on ongelma, ja jos et niin se on suurempi ongelma – et koskaan tiedä, missä ne saattavat olla piilossa talon. Rotat ja hiiret tartuntoja voi tehdä elämän kurjaksi. Lisäksi, nämä olennot myös liittyy riski tartuntatauteja. Et halua, eikö? Niin, se on parasta yrittää jotain pian päästä eroon näistä tuholaisista. On monia tapoja päästä eroon näistä tuholaisista kotoa, mutta on olemassa joitakin kotiin korjaustoimenpiteitä myös, että voit kokeilla – yksinkertainen ja tehokas.

Etusivu korjaustoimenpiteitä päästä eroon rotilla ja hiirillä

Läsnäolo rotilla ja hiirillä voidaan ymmärtää eri merkkejä. Ne jättävät usein useita jätökset talossa. He jopa pureskella pois laatikoihin ja vaatteita, tai mitään syötävää auki jätettyinä. Siksi on tärkeää tunnistaa nämä tuholaiset ja ajaa heidät pois. Lukea seurata näitä muutamia korjaustoimenpiteitä, joka opettaa sinulle, miten päästä eroon hiiristä luonnollisesti.

1. Piparminttuöljy

Rotat pidä haju piparminttuöljyä. Löydämme haju piparmintun virkistävä mutta rotat eivät – joten käytä piparminttuöljy ajaa heidät pois kotoa. Aseta piparminttu öljy- kastettu pumpulia edessä useita pieniä aukkoja kotona pitämään rotat loitolla.

2. kipsi ja kaakaojauhe

Kipsi ja kaakaojauhetta toimii myös tappaa rotilla ja hiirillä. Sekoita 1 rkl kaakaojauhetta kanssa kipsin ja pirskoita ympäri standardi trail rotat ja hiiret. Kuten kaakaojauhe houkuttelee näitä tuholaisia, niillä on taipumus syödä tähän seokseen ja pian he tuntevat kuivattu ja tukehtui. Pelastaa itsensä, he ryntäävät ulos kodeissa ja kuolevat.

3. Sipulit

Sijoittamalla sipulia noin pieniä reikiä ja aukkoja samalla siitä, että nämä lamput vaihdetaan joka toinen päivä, voi pitää rotat pois kotoa. Pistävä haju sipulia pian ajaa heidät pois.

4. valkosipuli

Rotat pidä voimakas haju, sinun täytyy tehdä täydellinen käyttää tätä ominaisuutta rottien ajaa heidät pois. Sekoittamalla hienonnettu valkosipuli vedellä ja sadetus sen kotonasi tai jopa levittää valkosipulinkynsiä polulla säännöllistä polkua voi ajaa heidät pois.

5. perunajauheosasten

Välitön peruna jauhe toimii myös ajaa rotilla ja hiirillä pois. Kuten te ripottele tämän jauhe kotona, rotat ja hiiret sitten mennä ympäri, niiden jäljittämiseen ja ruokinta tämän namia hoitoon. Jauheen saapuu niiden elin, ne perunahiutale sitten turpoavat suolistossa ja tappaa ne lopulta.

6. neilikka

Kääri kynttä muslin liinoja ja aseta lähelle rotankoloissa. Haju neilikka riittää päästä eroon niistä kotoa ilman suurempia ponnistuksia.

7. Ammoniakki Spray

Valmistaa helppokäyttöinen ammoniakkia spray. Spray ammoniakin pieniin pumpulia ja laita ne lähelle rotankoloissa, ajoväyliä, ja muut nurkassa talon. Haju ammoniakin tekee heidän olonsa tukehtua ja ne pian ajaa pois kotoa pelastaakseen henkensä.

8. Hot Pepper hiutaleet

Kuuma pippuria hiutaleita ei vain tekee ihmisistä aivastaa mutta myös pitää rotat ja hiiret pois. Ripottele kuuma pippuria pitkin oviaukkojen ja muut kulmat talon päästä eroon syöpäläisiä.

9. laakerinlehdet

Aromi laakerinlehdet houkutella rottia ja niillä on taipumus ajatella sitä ruokansa. Kuitenkin, kun yrittää syöttää sille, ne tukahduttaa itse, ja lopulta kuolevat. Joten, aseta joitakin laakerinlehdet kulmien ympäri talon ja tappaa näitä ärsyttäviä tuholaisia.

10. Kapealla Ohjaus

Rotat ovat suhteellisen kooltaan suurempia, kun taas hiirillä mahtuu rakoihin niin pieni kuin tuuman. Siksi on tärkeää sijoittaa nämä pienet aukot ja sinetöidä ne kaikki. Jätä mitään kolo sinetit. Selvittämään, että kaikki raot ovat tukossa on hyvä tapa estää hyökkäyksen.

11. Rattraps

Ikivanha tapa päästä eroon rotista on saattaa rattraps talossa. Perustaa jäljittämään niitä pitää syöttejä ja johtaa näitä tuholaisia ​​aivan kotiin. Rotta ansoja ja hiiri ansoja ovat varsin tehokkaita tapoja päästä ehdottomasti eroon näistä tuholaisista.

12. Tyhjennä sotkua

Tuholaisia, hyönteisiä ja bakteerit ovat alttiita voidaan tuottaa ja houkuttelevat alueilla likaa ja pölyä. Varastotiloissa tai alueilla, joilla on paljon matkatavaroita / laatikot huddled yhteen, hiiret ja rotat ovat sitoutuneet hiipiä ja lisääntyä tasaisesti. Siksi selkiyttää. Pidä talon siisti, puhdas ja siisti, jätä sijaa kaikenlaista tartuntoja.

Usein Kysytyt Kysymykset

Usein jalostukseen saastuneilla alueilla, rotat ja hiiret tyypillisesti lähettävät salmonellan ja E. coli, minkä vuoksi, sinun täytyy toimia nopeasti tappaa heidät tai ajaa ne pois kotoa. Monilla ihmisillä on erilaisia ​​kysymyksiä tuholaisia. Joten, olemme yrittäneet vastata muutamaan.

1. Ovatko rotat ja hiiret Pelottaa koiria?

Tottakai. Rotat ja hiiret pelkäävät koiria ja kissoja. Lemmikkikoira voisi pitää rotta-ongelma kurissa. Koirat ovat kovaa ja voi yleensä pelästyttää hiiriä pois. Kuitenkin jotkut koiraroduista, esimerkiksi koira rotujen koirat ovat metsästäjän koiria ja tiedetään syövät pieniä eläimiä, kuten rottia ja hiiriä. Nämä tuholaiset voivat olla myrkyllisiä ja nielemisvaikeuksia tai sallimalla lemmikkisi-koiran juhlia niitä ei suositella.

2. Onko Rotat Come Out Valossa tai ne estetään valon?

Rotat ovat erittäin ihastunut pimeään, raot, ja varastotilat, jotka eivät houkuttele valoa. Nämä nurkkia ja kätkö kodin, toimivat mukavasti koteja näitä tuholaisia ​​ja antaa tietä raskaan kasvualusta. Siksi on suositeltavaa, että säännöllisesti pöly, puhtaita ja ottaa roskat teiltä kotiin anna näitä tuholaisia ​​piiloutua ja rotu.

Näillä kotiin korjaustoimenpiteitä voit suorittaa tuholaistorjunta oman talon itse. Kokeile näitä temppuja ja katsella näitä tuholaisia ​​käynnissä poissa kotoa.