Miten laihtua vain kävelemällä jokapäiväistä

Voit laihtua vain kävelemällä. Kuulostaa fantastinen mahdottomaksi? No, se on hyvin paljon mahdollista, jos vain pitää mielessä tämä askel-askeleelta opas kävely laihtuminen. Varattu äidit ja harjoitukset eivät kulkevat usein käsi kädessä. Jos pystyt purista harjoitusaika oman aikataulun – onnittelut. Mutta jos ei, tutustu tähän kävely harjoitus suunnitelma, joka auttaa sinua alkaa 2016 rytinällä. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on pitää sitä uskonnollisesti ja lannistu puolivälissä. Mitä odotat? Lets oppivat kävelemään pois painoa.

Tärkeitä vinkkejä siitä, miten laihtua kävelemällä

Pohtia, voit laihtua kävelemällä? Voit tietysti. Se on yksi yksinkertaisin sydän harjoituksia. Kuitenkin, jos olet aikeissa aloittaa kävelyä laihtuminen, tässä on muutamia tärkeitä asioita, sinun täytyy muistaa, että se todella toimii sinulle.

1. lämmetä ennen kuin aloitat Walking

Aloita päivittäin kävellä alkulämmittelyn istunnossa 5 10 minuuttia. Tämä antaa lihaksia tietävät, että heidän täytyy käyttää rasvaa varaa ja antaa energiaa tulevaa kävellä. Enemmän rasvaa palanut, enemmän valtaa sinulle.

2. Kävele määrätyllä Pace

Kävely kunto ja laihtuminen on erilainen kuin vaikkapa kävellen ruokakauppaan. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on vauhti, jolla kävelee. Kun olet hengitys kovaa (ja kuuluvasti), mutta ei huohotti, se on osoitus siitä, että olet kävely hyvää vauhtia. Kävele nopeudella, joka käyttää sydämesi sekä lihaksia. Muista: reipas, raajan liikuttamista, ja ilman puuskutus.

3. Walk 30 minuuttia joka päivä

Kuinka paljon kävely tarvitaan laihtuminen? Huomattava. Sitä ei oo tätä. Jos haluat laihtua vain kävelemällä jokapäiväistä, sinun täytyy pitää sitä ja varmistaa kävelet 30 minuuttia päivittäin. Voit myös ottaa kaksi pientä kävelee 15 minuuttia kunkin aamuisin ja iltaisin.

4. Hydrate ennen ja jälkeen Walking

Ei vain tätä elintärkeää torjua kuivuminen ja väsymys, mutta myös jotain, joka auttaa lisäämään virtausta antioksidantit elimistössä. Tämä edistää laihtuminen vieläkin enemmän.

5. Älä liioittele liian nopeasti

Miksi tämä on tärkeää laihtuminen? ei ole voimakkaampi parempi? Ei ole ellet halua perua kävely harjoitus vuoksi arkuus ja vahinkoa. Sinun on vähitellen rakentaa nopeus ja kesto kohtalaisen voimakasta.

6. Kuinka nopeasti voit laihtua Walking?

Melko nopea. Reipas kävely on tehokkaampi laihtuminen kuin luulet. Asiantuntijat ovat ehdottaneet, että säännöllinen, reipasta kävelyä 30 minuuttia avulla voit menettää enintään 200 kaloria viikossa. Kerrottuna 7 päivä, tämä merkitsee 1,6 kiloa tai kilo neljän viikon.

7. Mitä muuta voit saada Walking?

Vaikka laihtuminen on todennäköisesti suurin lisäansiot muitakin suuria etuja kävelyä 30 minuuttia päivässä samoin. Kävely jokapäiväistä auttaa hallitsemaan diabetesta, mielenterveys, kolesterolia ja jopa syöpää. Lihakset ja yhteisiä oleskelua yläpäätä kunnossa ja tuntuu tuoreempaa liikaa.

Joten Näin reipas kävely auttaa laihtumaan. Tulevat naiset, lets kävellä meidän tapa kuntoa. Oletko lähti kävelemään vielä?