Miten hallita viha ja tehdä itse rauhoittamaan

On niin monia asioita, jotka voivat laukaista viha ja me kaikki voimme saada järkyttynyt ja vihainen eri asioita. Viha on normaali tunne, ja se on ok ilmaista se silloin tällöin. Mutta jos olet huomannut, että saat vihainen pienet asiat tai ilman syytä ollenkaan, niin tarvitset apua. On tärkeää ohjata tätä tunnetta ennen se ilmenee johonkin sairaus.

Miksi sinun pitäisi valvoa vihasi

Jossa jotkut ihmiset eivät voi esiintyä vihaansa toiset voivat tulla erittäin väkivaltainen ja näyttää paljon tunteita. Huolimatta siitä, miten reagoida, on tärkeää päästä eroon tästä tunteita johtuen seuraavista syistä:

  • Vihastumasta säännöllisesti voi tehdä tuhojaan terveydelle ja se voi jopa aiheuttaa terveysongelmia. Saatat kokea ruoansulatusta ongelmia, unettomuus, päänsärkyä, masennusta ja muita vastaavia asioita.
  • Voittaminen viha on tärkeää, koska se voi tuhota tai rasittaa suhteita. Viha voi tehdä teet järjettömiä asioita, sanovat loukkaavaa sanoja tai tehdä muita sellaisia ​​asioita, jotka vaikuttavat suhteesi toisen henkilön. Kun ihmiset ovat vihaisia, he saattavat sanoa tiettyjä asioita joku jotka saattaisivat häiritä niitä ja se voisi vaikuttaa heidän suhteensa. Siksi on tärkeää valvoa vihaa ja ajatella kahdesti ennen kuin puhuu, kun järkyttää tai vihainen.
  • Viha voi tehdä menetät keskittyä, mikä voi vaikuttaa haitallisesti työsi.
  • Ikääntyminen on luonnollinen prosessi, mutta viha suurimman osan ajasta voi ottaa pois vuotta kasvosi ja tehdä Näytät vanhempi kuin ikäsi. Onnellinen ja iloinen ulkoasu tekee henkilö näyttää nuoremmalta ja paheksua kasvot saa sinut näyttämään enemmän kuin ikäsi.
  • Viha voi tehdä tuhojaan kuvan liikaa. Jos et päästä irti tapa, saatat olla merkintä vihainen lintu teidän työtovereiden, ystävien tai jopa meidän perheenjäseniä.

Viha voi olla fysiologisia, emotionaalisia, sosiaalisia ja fyysisiä vaikutuksia teitä. Siksi on tärkeää kesyttää malttinsa oikeaan aikaan. Seuraavassa jaksossa, puhumme joitakin tehokkaita vinkkejä siitä, miten käsitellä tämän tunteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Vinkkejä Control Your Anger

Alla on muutamia tehokkaita vihan hallintaa vihjeitä, joita voit kokeilla jos saat vihainen triviaaleja asioita.

1. Näytä vihasi

Jos on jotain, joka tekee sinut hulluksi, sinun tulisi ilmaista, koska pullottaminen tunteita voi vahingoittaa terveyttä. On hyvin tavallista olla järkyttynyt tai vihainen jotain, mutta vieläkin tärkeämpää on channelize näitä tunteita positiivisella tavalla. Tämä voi auttaa sinua tunne paremmin eikä syyttämällä muita tunteitasi.

2. pysyä lujana

Yksi parhaista tavoista hallita viha on työskentelemällä ulos. Heittäytyvät jokin fyysinen aktiivisuus on yksi tehokkaimmista keinoista purkaa pois negatiivisia tunteita koneeltasi. Kun saat järkyttynyt jotain, kokeile venyttele, joogaa, tai juosta.

3. Mieti ennen kuin puhut

Kipeitä sanat voivat tehdä enemmän haittaa henkilölle kuin minkäänlaista fyysistä vahinkoa. Siksi ei väliä kuinka vihainen tai vihainen olet, muista kerätä ajatuksia ja ajatella ennen kuin täydellinen jotain pahaa. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan vihaa ja älä menetä sitä jonkun.

4. Laske Till 10

Jos jokin tai joku on järkyttänyt teitä, epäilemättä, sinun on vihainen. Bu tämä sapenpurkaus kestää yleensä enintään kaksi sekuntia vain. Jos et halua näyttää vihasi, laskea asti 10. Voi itse laittaa syrjään vihasi ja voi auttaa luulet sanely ja tehdä asioita järkevästi. Tämä on hyvä tapa ei tee asioita tuoksinassa. Voit opettaa tämä tapa teidän lapsille sekä auttaa heitä hallitsemaan vihaansa.

5. Hengitä

Kun olet vihainen oman syke kasvaa. Jos kuitenkin ohjata hengitys tai saada sen takaisin normaalille tasolle, voit hallita vihaa hyvin. Syvä hengitys harjoitukset ovat hyvin rauhoittumisen, koska he voivat auttaa sinua saamaan hengitys takaisin normaalille tasolle. Keskittyminen hengitys auttaa myös kanavointi- energia, mikä puolestaan ​​voi auttaa sinua rentoutumaan.

6. viettää aikaa yksin

Joskus elämä saa niin stressaavaa, että turhautuminen muuttuu vihaksi. Kuitenkin, jos otat joitakin hiljaisina hetkinä olla omalla tai rentoutua, se voi auttaa paljon hallinnassa vihasi ongelmia ja stressiä. Ottaa jonkin aikaa, miettiä, mitä pitää tehdä silloin suunnitella sitä vastaavasti. Täällä tauolla tarkoittaa kestää jonkin aikaa pois tilanteesta ja ajatella mitä voit tehdä asialle. Käveli poispäin skenaario ja ajattelua tai ihmetellään se voi auttaa sinua takaisin oman näkökulman ja käsitellä mitä voidaan asettaa sinut pois aikaisemmin.

7. löytää ratkaisu

Useimmat kertaa viha voi johtaa niukasti todennäköinen ratkaisu. Siksi paras tapa antaa mennä pois tämä tunne on luomalla mahdollisia ratkaisuja ongelmiin, joita voi pulppuaa viha ensiksi. Jos sotkuinen huone on mitä aiheuttaa sinulle hulluksi, puhdistaa huoneen tai pyytää jonkun tekemään sen puolestasi.

8. Let Go Grudge

Kun joku satuttaa sinua tai on tehnyt väärin teille, epäilemättä on vihainen. Mahdollisuudet ovat, että sinulla tapana edes puhua tälle henkilölle. Mutta jos luulet sanely, huomaat, että ei puhu, että henkilö ei ehkä tehdä sinut onnelliseksi. Sinut järkyttynyt. Joten anna mennä pois kauna tai huonosti tunteita, koska nämä tunteet tekevät mitään haittaa henkilö olet vihainen melko vaikuttaa sinuun. Siksi paras tapa on antaa anteeksi ja unohtaa.

9. Älä syytä muita

Lähes kaikki meistä on taipumus arvostella tai syyttää muita omia virheitä ja suunnata vihaa heitä kohtaan. Kuitenkaan tämä ei ratkaise ongelmaa, vaan se pahentaa sitä. Joten, oppia hyväksymään haittoja tai vikoja. Lakata olemasta vihainen tai huutaa muille oman virheitä. Olla omalla jonkin aikaa ja etsiä ratkaisuja.

10. rentouttaa menetelmät

Jokainen tuntee rauhallinen tai lieventää tekemällä tiettyjä toimintoja. Katso mikä tekee sinut onnelliseksi ja aina viha iskee, yritä sijoittaa aikaa tehdä suosikki toimintaa.

11. puhua Anger

se on ok, jos suuttua. Sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä. Se on normaali inhimillinen tunne, että voi joskus käsistä. Valvomiseksi tämän tunteen, on tärkeää hyväksyä se ensin. Hyväksy vihasi ja sen sijaan huutaa joku, on hetken hiljaa ja jakaa tunteita oman rakkaansa.

12. Sleep

Saat runsaasti nukkua läpi yön ja loput päivällä, jos mahdollista. Joskus unen puute ja loput voidaan tehdä tunteita seota, mikä voi johtaa myös vihaa asioita. Saa tarpeeksi unta on yksi ihanteellinen tapoja käsitellä vihaa raskauden.