Miten estää hienhaju tehokkaasti

Hikoilu on luonnollinen mekanismi elin, joka ei voida välttää. Mutta jos hikoilu tuo mukanaan paha haju, se on ehdottomasti huolestuttavaa. On olemassa useita syitä paha hienhaju naisilla ja miehillä. Valvoa niitä ja oppia, miten poistaa ongelman. Oletko huomannut ihmiset etääntyvät pois teiltä ilman erityistä syytä lainkaan? Voisitko mahdollisesti on hienhaju ongelma? Jos et, ei tarvitse tuskailla sen yli. On joitakin helppoja tapoja torjua hienhaju ja estää heitä.

Kuinka vähentää hienhaju ilman suurempia Fuss

1. tehdä muutoksia Diet

Tiesitkö, että mitä syöt vaikuttaa kuinka haju? Kyllä, kuulitte oikein. Koska hikoilu on elimistön tapa ajaa ulos myrkkyjä, muuttamalla ruokavaliota voi todella auttaa pääsemään eroon hienhaju. Curryt ja mausteista ruokaa, jota niellä voi olla syynä hienhaju. Vähentäminen saanti sipuli ja valkosipuli voi myös vähentää kehon tuoksu.

2. Sano kyllä ​​väljä Vaatteet ja luonnonkuitujen

Jos kärsit hienhaju, se on hyvä idea oja vaatteita tekokuidut ja valita vaatteita puuvilla, pellava ja silkki sijaan. Tulet hämmästymään, kuinka vähemmän hiki niihin. Voisit myös halua mennä väljä vaatteita, koska ne päästää ilman kulkemaan ja pitää kehon ilmanvaihto.

3. Pat itse Kemiallinen

Jos et pyyhe itse oikein, loput kosteus voi tulla kasvualusta bakteereille. Tämä on toinen syy huono hienhaju naisilla ja miehillä. Käytä imukykyinen pyyhe ja pyyhi kaiken kosteuden kehosta, etenkin alle kädet ja sukupuolielimiin.

4. Mene antiperspirant Way

älä sekoita deodorantteja kanssa antiperspirantit. Deodorantit ovat tuoksuvia, mutta eivät vähennä hikoilua. Toisaalta useimmat antiperspirantit ovat tuoksuvia ja sisältävät alumiinikloridin, joka auttaa estämään liiallinen hikoilu. Suihkuta tai hankaa kahdesti päivässä auttaa vähentämään naisten hajuhaittoja.

5. ajella kainalot

Jos luulit, että sinun täytyy päästä eroon Kainalokarvat vain koska haluat käyttää hihaton vaatteita, mieti uudestaan. Hiki voi saada loukkuun hiukset ja voi lisätä bakteerien kasvua, mikä johtaa kehon tuoksu sekä naisille että miehille. Säännöllinen vahaus tai ihokarvojen voi vähentää riskiä sairastua hienhaju.

Luontaistuotteet hienhaju

Levitä etikkaa kainaloiden kun hiki liikaa tai haistella alkuja hienhaju. Hypätä suihkussa kahdesti päivässä. Hankaus luonnon aromaattisia öljyjä ja mehu sitrushedelmien kuten sitruuna on toinen tapa estää hienhaju. Yksinkertaisesti hiero siivu sitruunan kainaloiden; voit lopulta vaalentaa ihoa liikaa.

Tieto on valtaa, ja sama pätee, kun se tulee hienhaju. Kun olet aseellinen kanssa hienhaju tosiasioiden Olet askeleen lähempänä tämän ongelman. Jakaa vinkkejä olet oppinut ystävien ja rakkaita ihmisiä, jotka saattavat olla edessään sama ongelma. Tarjouksen hyvästit hienhaju ja tervehtimään tuoreempaa, varmempi voit.