Miten ehkäistä kylmältä ja flunssa Luonnollisesti

Flunssa kausi on hyvässä vauhdissa, ja siellä on paljon kysymyksiä siitä, miten välttää flunssan ja pysyä hyvin tänä talvena. Tämä on tärkeä kysymys, koska sairastumisen voivat rasittaa immuunijärjestelmää, lisätä riskiä purkaus vuonna autoimmuunitila, kilpirauhasen vajaatoiminta tai muita kroonisia sairauksia. Getting kylmä tai flunssa voi myös usein johtaa antibioottien jotka ovat tyypillisesti tarpeetonta (koska kylmä ja flunssa ovat molemmat aiheuttamia viruksia) ja voi vahingoittaa suolistossa. Varmistamalla vahva perusta terveyden ja seuraavalla yksinkertaisella parhaita käytäntöjä menee pitkälle alenevassa riskiä saada flunssa. Tässä kymmenen vinkkiä pysyä terveenä tämän flunssa kaudella.

Pese kädet usein ja perusteellisesti

Tämä on numero yksi tapa estää flunssan ja muiden hengitysteiden infektioita. Sinun täytyy pestä kädet huolellisesti saippualla ja vedellä vähintään 20 sekuntia, jotta tappaa viruksia. Kaksikymmentä sekuntia on siitä, miten kauan kestää laulaa ABC kerran läpi. Älä koske silmiä, nenää tai suuta ensin käsien pesu.

Heal suolen

Gut on portti terveyttä, 80% immuunijärjestelmää sijaitsee suolen. Varmista, että suolen on tip-top-kunnossa, ja ottaa laadukas, useita kantoja probioottisten vähintään 25 miljardia yksikköä. Tämä pitää tasoilla hyvää suolistobakteerien jopa auttaa taistelemaan infektioita.

Vähentää alkoholin ja sokerin kulutus

Jopa alkoholin kohtuukäyttöä vaimentaa keskushermostoon, ja siksi immuunijärjestelmää. Kuluttaminen liikaa sokeria voi estää immuunijärjestelmää ja vaikeuttaa oman kehon taistella infektioita, kuten flunssa. Se jättää myös avaat suoliston infektioiden, kuten Candida ja SIBO, mikä immuunijärjestelmän ja aiheuttaa vuotavan suolen.

Kanssa runsaasti loma kohtelee pois tähän aikaan vuodesta, sokerihimoja voi olla todellinen karhu. Siksi rakastan verensokeri tuki täydentää. Se on sekoitus yrttejä ja vitamiineja, jotka auttavat tukemaan tervettä glukoosiaineenvaihdunnan tehdä voittamiseen sokerihimoja helpompaa.

Vähentää stressiä

Stressi tiedetään tukahduttaa meidän immuunijärjestelmänsä. Mieti meditaatio, jooga tai akupunktio.

Saat 7-9 tuntia unta joka yö

Kehosi perustuu unta toipua päivittäisen altistumisen myrkkyjä. Krooninen unenpuute voi merkittävästi vähentää immuunijärjestelmän toimintaa.

Ota Immuunijärjestelmän Booster

Anna immuunijärjestelmän lisäpotkua, johon on lisätty sisältävä immunoglobuliinit ja proteiinia, kuten immuunijärjestelmän vauhtia jauhetta. Tämä lisäosa on puhdistettu muoto ternimaito, joka on ensimmäinen maitoa syntymän jälkeen suunniteltu vahvistamaan immuunijärjestelmää. Immunoglobuliinit ternimaito lisäävät IgA jotka ovat kehon ensimmäinen puolustuslinja. Nämä IgA vasta-aineita tuotetaan immuunisolujen suolen ja voi poistaa ja jopa poistaa haitalliset taudinaiheuttajia ja myrkkyjä, kuten ne, jotka tulevat vuodenaikojen sairaus- ja bakteerien epätasapainoa. Tämä tarkoittaa immuuni vauhtia vahvistaa, ei lisätä immuunijärjestelmää, mikä on avain kenenkään kanssa autoimmuniteetin.

Suosittelen tätä täydentää kaikille, jotka haluavat ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin terveyden ja välttää vuodenajan sairauksia. Se on peräisin maito-, kuitenkin, se on vapaa kaseiini (proteiinin maitotuotteiden, että useimmat ihmiset ovat herkkiä), ja se sisältää näin vähäiset maitotuotteiden, että se ei aiheuta reaktiossa keskimääräinen henkilö.

Täydentää Glutathione, kurkuma, ja C-vitamiini

Antioksidantit ovat erittäin tärkeitä oman immuunijärjestelmän toimintaa. Glutationi on tärkein antioksidantti elimistössä, joka vastaa parantaa immuunijärjestelmää ja auttaa maksa vieroitus. Kurkumiinia oranssi pigmentti kurkuma ja voimakas antioksidantti, joka parantaa nivelten terveyttä ja verenkiertoelimistön toimintaan. C-vitamiini antaa voimakas antioksidantti suojaa ja tukee optimaalinen immuunijärjestelmän toimintaa

Optimoida D-vitamiini

D-vitamiini on tehokas immuunijärjestelmä modulaattori, eli se on avain taistelemaan infektioita ja säätelemällä autoimmuniteetin. Tasot vaihtelevat 50-70 ng / ml, joten suosittelen ottaen 5000 IU laadukkaan D-vitamiinilisiä päivässä ja työskentely lääkärin säännöllisesti seurata tasoa. Saat myös haluavat olla varma, että D-vitamiinilisää on yhdistetty K-vitamiinia, jotta se on turvallisesti imeytyy johda valtimo kalkkiutuminen.

Harkitse Sinkki Supplement

Sinkki on toinen voimakas antioksidantti, joka on keskeinen rooli immuunijärjestelmän terveyttä. Immuunijärjestelmän sisällä, sinkki tarvitaan geenin säätely ja toimintaa neutrofiilien, luonnollisten tappajasolujen, ja lymfosyytit, jotka ovat kaikki erilaisia ​​valkoisia verisoluja.

Hanki paljon Harjoitukset

Liikunta voi parantaa immuunijärjestelmää lisäämällä verenkiertoa ja lievittää stressiä. Verenkierto mahdollistaa vasta matkustamaan verenkiertoon nopeammin, mikä helpottaa immuunijärjestelmää taistelemaan pois sairauden. Liikunta voi myös parantaa immuunijärjestelmää lievittää stressiä ja hidastaa vapautumista stressi hormoneja elimistöön.