Mitä sinun tulisi tietää liikalihavuuden ja diabeteksen

Tutkimukseen suosittelee voit kääntyä diabeettisen asioita ikuisesti jos säilyttää sopiva paino. Sokeritauti perustuu sokerin kulutusta sekä tuloksena rasvan tallennetaan haiman. Rasva haima irtoaa kyky luoda riittävästi insuliinia, joka aiheuttaa diabeetikko profiilin. Irtoa varastoida rasvaa, sinun täytyy uudelleen kouluttaa kehon hyödyntää rasvoja eikä hiilihydraatteja suositeltua kehon polttoainetta. Meillä on osoitettu, sillä on meidän lääketieteen ammattilaiset, että painonnousu viittaa diabetekseen. Salli meille katsomaan varsinaisen tutkimustyön, mutta ensin, jotta voimme tarkistaa joitakin perus realiteetteja koskevat diabetes sekä ylipainon.

5 Tärkeitä seikoista Diabetes

  1. Sokeritauti ei ole sairaus, se on merkkejä ja oireita.
  2. Diabeetikko kysymyksiä voi oikeastaan ​​kääntää ympäri. Se ei ole elinikäinen, alamäkeen prosessi.
  3. Yksi tehokkaimmista lääkkeet, joissa jokainen niiden vaaroista, perustuvat erottamalla aineisiin luonnon yrttejä ja niiden valmistamiseen (lääketeollisuus voi ansaita rahaa aito piste).
  4. Kind 2 diabetes ei ole elinkautinen. Uusi tutkimus on todennut, että se on oire, joka voidaan kääntää, ja myös voit olla vailla sitä varten loppuelämäsi jos pidät paino alas.
  5. Kind 2 diabetes on itse asiassa useita syitä, joiden vuoksi useimmat ylipainoisia ihmiset eivät ole diabeetikko kysymyksiä.

Mikä aiheuttaa diabetes?

On olemassa useita syitä diabeetikko henkilölle tilin. Oletko koskaan nähnyt useita henkilöitä, jotka ovat ohuet on diabetes! Diabetes voi laukaista:

  • Erilaisia ​​infektioita tai lisämunuaisen ylikuormitus.
  • Aivan liikaa sokeria ruokavaliota tai syö liian useita elintarvikkeita, jotka nopeasti tullut sokeria.
  • Korkea sokerin nauttiminen (tai kulutus vanha), joka luo AGEs kehossa. AGEs ovat Advanced glykaatiolopputuotteiden laukeaa, kun on liikaa sokeria, sekä sokeri alkaa sisältävät rasvoja tai terve proteiineja ilman kemiallista prosessia. Nämä AGEs ovat paljon ylimääräisiä haitallisia verrattuna vapaita radikaaleja, koska ne yhteyden soluihin, koko kehon, ja myös aiheuttaa häiriötä, syöpäsolut tai solun kuoleman.
  • Maksan vajaatoimintaa tai ruoansulatuskanavan kysymyksiä (eli poikkeama tai ehtyminen mikrobiston).
  • Useita erilaisia ​​hormoni epätasa-arvon.

Paino ja diabetes

Yli 70% ylipainoisia henkilöitä ei ole diabetesta. Yhteys painon sekä diabetes toimivat noudattaa muoti:

Jos paino johtuu pääasiassa sokerin nauttiminen, sinulla on suuri mahdollisuus sairastua diabetekseen. Kun elimistö näyttää hyödyntäen yksinkertaisesti sokerin kaasu; se pysähtyy rasvojen käytön polttoaineena. Kuka tahansa, jolla on perustiedot polttoaine-prosessin soluissa tunnustaa, että on olemassa 5 eri reittejä, jotka käyttöön glukoneogeneesia tai glykolyysin polkuja, Krebsin kierron, ja ETC (elektroninsiirtoketju), joka tuottaa ATP: tä (adenosiinitrifosfaatista).

Kun lopetat hyödyntämällä rasvaa kaasun, pidät kiinni rasvoja. Sinun täytyy uudelleen kouluttaa kehon hyödyntää rasvojen sijaan verrattuna sokereita ja voila, joten et varmasti alkaa menettää rasvasoluja. Opettaja Roy Taylor, lääketieteen professori ja myös aineenvaihdunta kiihtyy Newcastle University täsmensi, että “Tämä tukee käsitystämme henkilökohtaisen rasvaa kynnys. Jos yksittäinen voittoja vielä enemmän painoa kuin ne välittömästi sietää, niin diabeettisen kysymyksiä ei ole käytössä, mutta jos ne jälkeen irtoa että määrä paino, niin he menevät takaisin normaaliin”.

Miksi tämä oikeusasteen?

Se näyttää riippuu, kuinka paljon rasvaa on tallennettu haiman. Jos sinulla on rasva haima, se kielletään haima tekemästä insuliinia, joka luonnollisesti on vain yksi monista lopussa luomisongelmat diabeetikko henkilö profiilin. Pitkä ennen haiman, meidän täytyy käsitellä suolistossa, maksa, sekä lisämunuaiset. Professori Taylor totesi, että myös kestävä diabetes voitaisiin poistaa.

Valitettava osa kysymys on se, että henkilöt, jotka metformiinia (diabeteksen huumeiden perustuu keinotekoiseen yhdiste sijaitsee lukuisia yrtit) vähennä niiden elinten Q10 (samanlainen statiinilääkkeet tehdä ja useimmat masennuslääkkeet eivät), joka aiheuttaa kaaosta koko kehon koska solut vaativat Q10 ansaita polttoainetta. Kuitenkin hyvä osa ongelmaa on se, että mikä tahansa herbalist, lääkäri kaikki luonnolliset lääke, luonnonparantaja jne tunnustaa tämän perustavaa laatua kamaa ja mitä yrttejä luopua millä annoksella kääntyä diabetes.

Toisaalta, ruokavalio suunnitelma yleensä tehtävä toimia yhdessä menettelyssä, vaikka ruokavalio voi olla hyvin erilainen riippuen siitä, mitä on luoda diabeetikoille kysymyksiä. Esimerkiksi ruokavalio hoito voi olla eri komponentteja, jos diabeetikko kysymyksiä on tulos maksan toimintahäiriön vs. lisämunuaisen toimintahäiriö. Yksinkertainen ratkaisu tähän on löytää suuri terveydenhuollon ammattihenkilön että itse asiassa tekee tutkimuksessaan ja tunnistaa syy ja ratkaista taustalla oleva.