Mitä sinun tulisi harkita ennen kuin se päättää, että kahvi on hyvä tai huono

Onko se hyvää? Onko se paha? Tarkoitan, että on aika saada kahvia keskustelua, koska se on Messing, jolla on todellista tunteita täällä. Niille, jotka eivät voi tehdä aamuisin mukava kuuma kuppi teetä, tiedät mitä tarkoitan, eikö? Vaikka Theres elintarvikeryhmään mahtava hampurilaiset ja hotdogs, täydellinen pizzat ja brownies ja edellytys jokaisen osapuolen halveksin ravitsemusterapeutit, Theres toinen luokka hienot ihmiset syntyivät levittää.

Tämä sisältää salaatit, hedelmämehuja, lehtivihreästä, rasvaton maito, vähärasvaista lihaa. Theres vielä toinen luokka, joka jää aina ulkona ja keskustellaan. Se on luokka sumppi. Vuosien ajan monet koulutetut ihmiset ovat kiistelleet puolesta tai sitä vastaan ​​hintelä muki java. On kuitenkin olemassa viattomia sieluja odottamassa loputon vastaväitteet antamaan päätökseen. Älkäämme sitoutuu olemaan etsiä on kahvia hyvä vai huono sinulle? meidän hakukoneita enää. Olkaamme etsiä oikea vastaus ja lets alkaa täällä.

1. Kohtuus on avain

Ääripää kaikki on huono. Kun hyvin usein nauttimalla jotain, kuten kofeiini, sinun on pakko huomata hetkessä energiapotkun, sekä fyysisesti että henkisesti. Mutta liioittelua se johtaa vain sinä tulossa yliaktiivinen ensin, sitten vähitellen tunne energia valua ulos vaikutus häviää. Mutta hetkinen. On nämä pienet rauhaset kutsutaan lisämunuaisten että saavat vaikuttaa aina chug alas cuppa Joe.

Bodys taistele tai pakene vaste aktivoituu aina juoda kupin kahvia. Tämä tarkoittaa sitä, että sen sijaan vapauttaa adrenaliinia, lisämunuaisten alkaa vapauttava hormoni vastauksena kahvia että olet vievää. Ajan lisämunuaisten alkaa polttaa pois liikakäyttöä. Periaatteessa välttää kahvia tai pitää kulutuksen minimiin.

2. Cup Size Matters

Pitäen mielessä määrän saanti yhdessä go on yhtä tärkeää kuin pitää välilehden kuinka usein kuluttaa kahvia. Saatat alkaa hikoilla enemmän kuin normaalisti tai on lisääntynyt syke, paitsi levotonta ja lässyttämässä juuri mitään.

3. Every Body Is Different

Me kaikki voivat nimetä vähintään yksi henkilö, joka syö kuin sika ja silti näyttää aliravittuja. Aineenvaihdunta pelaa rooli. Koska taipumus kehon reagoimaan kohti tiettyjen elintarvikkeiden kohde voi vaihdella suuresti yksilöstä toiseen, tietty määrä kahvia voisi olla juuri oikea määrä lainata hehkua yhden pinnan, kun taas pahentaa näppylöiden joku jonka iho on altis akne. Jos kahvi on niin tärkeä sinulle (johon hyvin olettaa se on), saada ravitsemusterapeutin arvioida, kuinka paljon on kunnossa sinulle tai jos se on kunnossa ollenkaan.

4. Punnitse Your Vaatimukset TÄLLÄ HETKELLÄ

Kahvi on siunaus joku, joka yrittää kovasti pysyä hereillä koko yön opiskella. Toisaalta, henkilö, joka tarvitsee hyvän unen herätä aikaisin seuraavana aamuna, kun kupin kahvia myöhään illalla tekisi hänet vain syyttää kofeiinia unettomuus. Jos sinulla on suhteellisen normaali rutiini, 2 kuppia kahvia oli koko päivän, mutta rajattu 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa ovat kunnossa.

5. Sää To Have It Or Not

Istuu ikkunan katsomassa sadepisarat rodun alas ruudussa ja siemaillen suosikki kahvia kuulostaa täydellinen yhdistelmä; niin ei lukemista mukava kirja muki kahvia toisaalta taas sataa lunta ulkopuolella. Mutta kuva joku tekee saman, kun se on 40 astetta ulkona.

Tietenkin, kunnollinen määrä jäähdytettyä kahvia olisi hyvä pyrkiä hengähdystauon helteen, mutta koska luonnollinen taipumus kahvia on lämmittää kehon, olisi parempi harkita jäähdytin vaihtoehtoja. Tämä väite perustuu puhtaasti epämukavuus / mukavuutta niin hyvin voit valita itsestään selvä valinta.

6. Kun elimistö tarvitsee kipeästi Se

Olemasta loistavan alun aamulla, kun olet saanut ulkoasu tai täydellinen tapa torjua väsymystä hektinen päivä töissä lieventää pois ne kuukautiskipuja, tämä kuppi täristää voisi olla pelastaja monta päivää. Kunhan et anna elin tullut niin tottunut siihen, että sinulla on huono aika vetämällä itse työskennellä päivinä, kun et saa sitä.

Mutta, kahvi riippuvuus on todellinen asia, kaverit. Kofeiini molekyyli on vesiliukoinen ja rasvaliukoisia. Tämä tarkoittaa, että se voi kulkea veri-aivoesteen ja suoraan muuttaa aivot. Lisäksi kursseja kautta suonet ja vaikuttaa veri ja solukalvojen. Tässä on riippuvuus alkaa.

7. Miten pidät Kahvi, sir?

Kun keskustelemme hyviä ja huonoja kahvia, miten voit pidä määrä sokeria tai ylimääräistä rasvaa kerma, joka menee teidän Latte? Uskalla syyttää huono kahvia paksun peiton rasvaa ympärillä vatsa. Jos olet liian huolissaan saada ne tuumaa, valita mustaa kahvia. Kyllä, runsaalla mustaa kahvia ovat myös huonoja teitä, mutta voit huoletta juoda kupillinen päivässä.

Onko olemaan Nyt Im koulutettuja ja voi jatkaa juomista minun taas kahvia. tai Jätkä, Im menossa potkia tämä tapa? Tuntuu siltä, ​​kun kahvi on yhdistetty laihtuminen, pidempi ja vähemmän masennusta, se on helposti riippuvuutta ja voivat olla vaarallisia ylimäärin. Mikä on liikaa? Jopa 400 mg kofeiinia on turvallinen täysikasvuinen aikuinen päivässä. Tämä määrä on noin 4 kuppia kahvia. Olivat kunnossa kanssa. Kaikki on parempi kuin menettää kahvia ikuisesti.