Mitä ruokia pitäisi syödä ja välttää potilaille, joilla on korkea verenpaine

Verenpainetta vaihtuu jatkuvasti kuin teet erilaisia ​​liikuntaa. Normaalin verenpaineen on välillä 120/80 mmHg 139/89 mmHg, ja mitään muuta kuin tämä alue, kuuluvat luokkaan korkea verenpaine. Jos verenpaine pysyy korkeampi puolella suurimman osan ajasta, tämä tarkoittaa, että henkilö kärsii korkea verenpaine tai verenpainetauti.

Korkea verenpaine on syy moniin terveysongelmiin, kuten aivohalvaus, munuaisten häiriöt ja muut kuolemaan johtaviin tiloihin. Jos siis kehittää tätä kunnossa, on tärkeää, että otat toimenpiteitä tilanteen pitämiseksi kurissa. On joitakin Dos eivätkä joita on noudatettava koskien ruokavaliota. Seuraavat post käsitellään elintarvikkeita, että sinun pitäisi välttää ja sisällyttää omaan ruokavalioon hallitsemaan verenpainetta.

Elintarvikkeiden välttää korkea verenpaine

Vaadimme ruokaa meille ravintoa; Kuitenkin joskus tietyt elintarvikkeet voivat tehdä meille enemmän haittaa kuin hyötyä. Tämä voi tapahtua erityisesti silloin, kun olet kärsii sairaudesta, joka voi tehdä joitakin elintarvikkeita out of bounds sinulle. Kohonnut verenpaine tai korkea verenpaine on samantyyppinen valtion, joka vaatii voit seurata saanti tiettyjen elintarvikkeita. Tässä muutamia elintarvikkeita välttää verenpainetauti:

1. pakata tai jalostaa Lihat

Jalostettu tai pakattu liha saatavilla paikallisella kaupat ovat täydellinen no-no. Nämä lihavalmisteita ovat täynnä suuria määriä natriumia, ja määrät natriumia haitallisten verenpainetta. Vältä kaikenlaisia ​​pakattujen lihat kohteita.

2. Pakasteiden Items

Jos olet pinoaminen jopa jääkaapin kaikenlaisia ​​jäädytetty valmis syömään aterioita, on korkea aika, että laitat tarkista tämä tapa. Pakasteiden kohteita, kuten pizzat, kanaruokien, pastaa jne paitsi täynnä haitallisia säilöntäaineita, mutta nämä erät myös täynnä natrium, mikä on haitallista verenpainetta.

3. säilykkeitä

Oletko yksi niistä, jotka ihastuvat purkitettu herneet, pavut tms säilykepurkkeja ajan puutteen vuoksi tai muusta syystä. No, nämä tuotteet ovat runsaasti suolaa, ja jos haluat nähdä verenpainetta terveellisempiä alueella, sinun täytyy lopettaa tämän tavan.

4. Alkoholi

Kohtuullisesti alkoholia voidaan harkita sopivia sydämesi. Kuitenkin liiallinen alkoholin käyttö on kauhea terveydelle. Tämä johtuu siitä, että suurempia määriä alkoholia elimistössä johtaa painonnousua ja nestehukka. Molemmat tilat voivat nostaa verenpainetta.

5. Bacon

Jos olet pekonia päivittäin aamiaista tai et nautiskellen tätä lihaa ilo säännöllisesti, on valmis kohtaamaan kärsimään. Tämä johtuu siitä, pekonia ei ole vain korkea rasva, mutta se sisältää myös suhteellisen suuria määriä natriumia se. Joten seuraavan kerran kun ahmaista alas palan pekonia, pitää tämä mielessä.

6. sulatejuusto

Ihastunut ottaa oma sämpylöitä, leipää tai pastaa ladattu tähän meijeri iloksi. No, juustoa sisältää myös suuren määrän suolaa ja siten se on parasta välttää. Jos kuitenkin haluat syödä juustoa, valita niitä, joilla ei suolaa ja myös seurata saanti.

7. kiinalaisia ​​herkkuja

Saattaa olla hyvin vähän ihmisiä maailmassa, jotka eivät välttämättä löydy kiinalaista ruokaa. Kuitenkin, jos olet potilas, jolla on korkea verenpaine kysymys, muista rajoittaa saanti kiinalaista ruokaa. Silloinkin kun tilaat kiinalaisia ​​ruokia varmista valita höyrytettyjä tai keitetty niitä mieluummin kuin friteerattuja tai niitä sauteed liikaa kastikkeet.

8. kofeiinia juomat

Kofeiinia juomat, kuten kahvi ja tee ovat haitallisia, koska ne aiheuttavat nopea kasvu verenpainetta. Ylityksen mukaan näiden juomien voi laukaista lisämunuaisten jotka vapauttavat adrenaliini aineet ja ylityksen kortisolin, mikä puolestaan ​​nostaa verenpainetta.

9. Valmistusaika Keitot

Hillitsemiseksi että outoa tunneittain nälkää, yksi helpoimmista tavoista on päätetty valmis syömään keittoihin. Nämä valmis syömään keitot ovat paitsi namia, mutta ne voidaan tehdä kuluessa ei ole aikaa. Nämä keitot sisältävät suuria määriä suolaa ja natriumia, joka on vaarallista, jos sinulla on kohonnut verenpaine. Aina ostaa nämä keitot, etsi keitto etiketti vähemmän suolaa ja vähemmän natriumia.

10. Pickles

Omassa päivittäisessä säännölliset ateriat entistä mielenkiintoista suolakurkkua. Kuitenkin korkea verenpaine potilaiden tulisi pitää suolakurkkua loitolla koska suolakurkkua ovat täynnä suolaa. Voit pestä suolakurkku juoksevalla vedellä päästä eroon ylimääräisistä suolaa, jos haluat nautiskellen sitä silloin tällöin.

Foods sisällyttää omaan ruokavalioon valvoa korkea verenpaine

Jossa sinun täytyy tehdä joitakin kompromisseja tiettyjen elintarvikkeiden kohteita, kun olet kärsivät verenpaineesta, on olemassa muita elintarvikkeita, että sinun pitäisi sisällyttää omaan ruokavalioon auttaa hallitsemaan verenpainetta. Seuraavassa on joitain elintarvikkeita korkean verenpaineen potilaiden tai joidenkin elintarvikkeiden verenpainetaudin että voit sisällyttää säännöllinen ruokavalio:

1. Banaanit

Banaani on ihme ruokaa, joka auttaa hallitsemaan verenpainetta pitoisuuksia elimistössä. Tämä hedelmä on runsaasti kaliumia ja on osoittautunut vakinaistaa verenpainetauti. Myös, kalium on tehokas minimointiin natriumia. Kuitenkin, jos sinulla on minkäänlaisia ​​munuaisten sairaudet, on oltava varovainen ja kuluttaa kaliumia runsaasti elintarvikkeita.

2. Marjat

Marjoja myös auttaa vähentämään korkea verenpaine. Tämä tapahtuu, koska läsnä flavonoidien, luonnollinen yhdiste, joka on hyödyllinen estämään kohonneen verenpaineen ja alentaa verensokeria.

3. vihreät lehtivihannekset

Vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti, lehtikaali, romainesalaattia, lehtimangoldit jne ovat runsaasti kaliumia. Kalium on tehokas päästä eroon ja ylimääräinen natrium kehosta kautta virtsaan. Varmista kuitenkin, että olet valinnut tuoreiden vihannesten koska purkitettu niistä lisännyt suolaa ja korkea natrium niihin.

4. Punajuuri

Tämä vilkas syvän punainen väri vihannes on runsaasti typpioksidia. Tämä yhdiste auttaa alentamaan verenpainetta laajentamalla verisuonia. Punajuuri voidaan ollut raaka, keitetty, höyrytetty tai paistetut muodossa. Käsittele juurikas huolellisesti, koska se voi tahrata vaatteita ja käsiä.

5. Kaurapuuro

Kaurapuuro on erinomainen vaihtoehto, jos etsit ruokaa kohteen, joka voi auttaa hallitsemaan verenpainetta. Kaura on alhainen natriumpitoisuus, vähän rasvaa ja, mutta ne ovat korkean kuidun lähde, mikä tekee niistä ihanteellisia reseptin torjunnassa verenpaineen kysymyksiä. Kaurapuuro voidaan ollut aamiaista.

6. Valkosipuli

Jos saat diagnosoitu verenpainetauti, yksi ensimmäisistä korjaavia toimenpiteitä, jotka koskevat elintarvikkeiden annetaan sinulle olisi valkosipuli. Tämän pistävä hajuisia juurikas on korkea typpioksidin. Ja typpioksidi auttaa vasodilataatio, mikä tarkoittaa, että se auttaa laajentaa verisuonia. Valkosipuli on monipuolinen yrtti ja sitä voidaan käyttää monissa muodoissa.

7. Granaattiomenat

Tämä punainen hedelmä koostuu helmiäis siemeniä, jotka ovat myös hyödyllisiä taistelee verenpainetaudin. Erään tutkimuksissa on todistettu, että kuluttaa lasi granaattiomenan mehua päivittäin jopa kuukauden auttoi alentaa verenpainetta. Tämä hedelmä voidaan oli muodossa hedelmiä, mehua tai se voidaan myös lisätä oman salaatteja tai smoothie.

8. Tumma suklaa

Jos olet tumma suklaa fani, niin tämä uutinen voi tulla miellyttävä yllätys, että syöminen tumma suklaa voi auttaa käsittelemään korkean verenpaineen ongelma. Tämä seikka on myös osoitettu tuoreessa tutkimuksessa, joka kuluttaa tummaa suklaata säännöllisesti taistelee verenpainetauti.

9. Kala-

Syö kalaa kuten lohta, makrilli ja muita kaloja, jotka ovat hyvä lähde vähärasvaista proteiinia. Kala on hyvä omega-3-rasvahapot eivät ainoastaan ​​auttaa alentamaan triglyseridien, mutta se on myös hyödyllistä vähentää tulehdusta. Kaloja, kuten taimen on runsaasti D-vitamiinia, joka on myös käyttökelpoinen alentamaan verenpainetta.

10. Kiwis

Kiivi ovat täynnä C-vitamiinia, vitamiini, joka voi merkittävästi auttaa parantamaan verenpainetta. Erään tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka kulutetaan noin kolme kiivi päivässä havaittiin huomattava väheneminen niiden verenpaine loppuun mennessä kahdeksan viikkoa. Voit syödä hedelmiä tai lisätä oman hedelmäsalaatteja, tärisee tai smoothie.

Jos sinulla on todettu korkea verenpaine, on tärkeää, että teet elintapojen muutoksia ja omaksumaan terveelliset elämäntavat, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan kunnossa paremmin. Ilman ja mukaan lukien tiettyjen elintarvikkeiden teidän ruokavalio voi mennä pitkälle käsitellessään tilanteeseen. Tarkista terveydenhuollon ammattihenkilön aina kun haluat tehdä merkittäviä elintapojen tai ruokavalion muutokset.