Mitä pitäisi tehdä, jos haluat herätä aikaisin aamulla

Aikainen herääminen on todettu paitsi tuottavuutta, mutta hyvä henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Theres jotain mystistä nousee valjetessa ja aloittaa päivä juuri oikea. Saat mahtuu paljon enemmän aikaa, tehdä enemmän, ja kun klo 8 iskee, sinun on lämmitettävä ja valmis kohtaamaan päivä. Ja tiede ei sanoa, että miten aloittaa päivä louhii tapa loppupäiväsi näyttää. Lets tutkia enemmän siitä, miksi sinun pitäisi herätä aikaisin alla.

Miksi on hyvä herätä aikaisin?

Oletko huomannut rahapulassa aikaa tai aina käynnissä kellon? Ehkä olet aina halunnut treenata ja saada kuntoon, mutta eivät löydä aikaa, koska heräät myöhään ja suunnata suoraan töihin. Elämäämme saada vilkkaampi jonka päivinä, se on hyvä ajatus herätä aikaisin, koska sen avulla voi saada joitakin henkilökohtaisia ​​aikaa.

Ajattele sitä yksin aikaa itsesi kanssa harkinta, luovaa ajattelua, ja tuottavuus kasvaa. Valitettavasti uusien tapoja ei ole helppoa. Se vaatii työtä ja sitoutumista. Mutta voimme auttaa sinua vihjeitä ja tekniikoita, jotka tekevät siirtyminen aamuvirkku helpompaa.

Parhaita tapoja herätä aikaisin aamulla

Tässä muutamia parhaita tapoja herätä aikaisin aamu-

1. Eroon Verhot ja umpimähkään

Jos nukkua ikkuna lähellä sinua omassa makuuhuoneessa tai se on lähellä päätä, paras tapa herätä aikaisin on aloittaa päästä eroon verhot. Tämä saattaa kuulostaa klisee, mutta se toimii joka kerta. Heti päivänvaloa osuu kehon aamuisin, laite ilmoittaa herätä. Nouse ylös ja ulos heti avaat silmäsi, ei tekosyitä.

2. Käytäntö Qigong

Qi Gong on taidetta viljellä ja kiertävän Chi elimistössä. Jos katsomaan Aamu Qi Gong harjoitukset, huomaat, että he nuorentaa ja virkistää sinua. se on paljon parempi kuin kofeiini ja pääsee eroon aamulla crankiness. Älä osuma kuntosalilla seuraavan kerran heräät. Onko joitakin Qi Gong, ja löydät itsesi pelkäätkö vähemmän ja herätä aikaisin joka päivä.

3. Aloita jotain hauskaa

Jos haluat herätä aikaisin eikä väsynyt, sinun täytyy aloittaa päiväsi jotain hauskaa. Tämä voisi olla kirjaaminen muistikirjan taiteen tekeminen, kuunnella musiikkia tai halailemaan kanssa tyttöystävä sängyssä. Uudet tavat perustukselle rakennettuja onnea ja nautintoa. Loppujen lopuksi, miksi olet kiinni jotain, jos se was not nautittavaa pitkällä aikavälillä? Sama koskee aikainen herääminen.

4. Aseta kaksi hälytystä

Asettaa hälytyksen oman Fitbit tai sängyn viereen sisällä käden ulottuvilla ja toinen hieman kaukana. Varmista Theres 15 minuutin ero kahden niistä. Mitä tämä on se auttaa heräät varovasti eikä kohdata sinä aamuna grogginess. Kun heräät ensimmäisessä hälytyksen, aloita tekemällä jotain nautittavaa lukeminen tai venyttely sängyssä. Kun toinen hälytys laukeaa, herätä, pestä kasvot, ja saada valmis aloittamaan päivä. Et tunne syyllisyyttä myöskään, ja se on helppo pitää kiinni. Käytäntöä voit herätä aikaisin ilman hälytystä.

5. on Miksi

Teidän miksi on merkittävin syy aikainen herääminen ilman hälytystä. Onko syy, miksi teette tämän. Siksikö, haluat viettää enemmän aikaa perheen kanssa tai oppia uusia taitoja? Tai koska haluat kehittää itseäsi ja kasvaa urasi hankkimalla enemmän? Alus ei ole määränpää ei johda mihinkään. Sama pätee myös oppia, kuinka herätä aikaisin ja virkeänä.

6. Suunnittele vapaa-aikaa

Jotkut teistä ehkä jo olla tuottava arkisin ja voi pyytää: Mikä pisteen aikainen herääminen viikonloppuisin? No, tämä on silloin vapaa aika tulee. Mieti harrastuksiin tai mitä haluat saada paremmin. Juuri viikonloput on suunniteltu. Ajattele, että hetken ja suunnitella viikonloppuisin siihen pisteeseen Olet kiireinen eikä joutuisi miettimään.

7. Työ yksityiskohdista

Kun olet herätä aikaisin, ja olet jäänyt niin paljon vapaata aikaa, se voi saada pelottava. Saatat jopa saada houkutus lyödä torkkukytkin. Siksi puhuimme iso miksi. Mutta tässä yhteydessä puhuimme pikku motiivit. Aloita miettimällä, mitä haluat tehdä, kun heräät.

Aiotteko harjata hampaat, treenata muutaman minuutin ja pään yli toimistoon? Tai viettää aikaa lukea ja hetken perheen kanssa ja sitten työ. Aikataulu aikaväliä tai kuinka paljon aikaa youd viettää seuraavilla mikro-tehtäviä ja saada sitä, kunnes se tuntuu helpompaa päivittäin.

8. Säilytä Away Elektroniikka

Älä käytä älypuhelimet, kannettavat tietokoneet, tai tabletit tuntia ennen nukkumaan menoa. Antaa ne pois toiselle ja eivät vaivaudu etsivät heitä. älä kytke niihin virta ja pitää ne kaukana, ulottumattomissa makuuhuoneessa.

9. On myös Mental

Aikainen herääminen on luonnon suunnittelu ihmisinä, mutta kaikki sirinä maailman, jotain niin intuitiivinen saattaa tuntua luonnotonta. Perehtyä eduista aikainen herääminen ja miten se on luonnollinen tila. ReWire mieltäsi positiivisia ajatuksia, toimimaan niiden ja pitää toistaa tämä vaihe muuttaa elämäsi.

10. luottaa Pet

Jos rakastat ottaen lemmikkisi kävelee, on aika ottaa heidän apua herätä aikaisin. Feed lemmikkisi aikaisin aamulla ja muistuttaa heitä, että joka päivä. Jos unohdat yhden päivän tai eivät herätä aikaisin, voit olla varma ne teitä kaltaisia ​​tietoturvaloukkauksia laukaisee.

11. Hanki Accountability Partner

Löytää uusia ystäviä, jotka heräävät aikaisin tai pysyä lähellä kotiin on erinomainen tapa saada pallo liikkeelle. Mennä ulos aikaisin harjoituksia tai kävelee että ystävä ja pyytää häntä / häntä kolhi kotiovellesi, jos se joskus näyttää Tulette kaipaamaan päivässä. Tämä toimii kuin junan vessa.

12. Kokeile polyphasic Nukkuminen

Tämä on niille, jotka haluavat herätä aikaisin ja nukkuvat vähemmän, tinkimättä laadusta tietenkin. Yleensä maailma nukkuu 8 tuntia päivässä. Sinulla on neljä vaihetta unta ja kaksi kautta tunnetaan hidasaaltounen Sleep (SWS) ja Rapid Eye Movement (REM). Oman uneen piilee REM-vaiheen. Voit kokeilla chunking unen tai jakamalla 8 tunnin jakson kolmeen osaan. Kuusi tuntia yöllä, ja neljä 30 minuutin teho päiväunet koko päivän. Vain etsiä termejä, kuten kaksi- tai Jokamiehen unirytmillä, ja saat ajatus.

13. Do not Go Cold Turkey

Realistiset odotukset, missä muuttamalla uni aikataulu on huolissaan. älä mene kylmä kalkkuna Day 1. Siihen kuluu yleensä täysi 4-5 päivää tottua uuteen rutiini, mutta menee läpi, että muutos on kokonaan toinen tarina. Anna itsellesi aikaa, olla kärsivällinen, ja muuttaa aikataulua työntämällä takaisin herätysaikaa lisäyksin 10 min välein muutaman päivän (kunnes tavoitat herätysaikaa).

14. Optimoi mitä syöt

Sinun ruokavalio vaikuttaa siihen, miten sinusta tuntuu ennen nukkumaanmenoa ja heräämisen jälkeen. Ohita kofeiini ja mennä yrttiteet. Syö enemmän hedelmiä, vihanneksia, pähkinät ja siemenet, ja saat proteiinia vähärasvaisen lihan. Luomuelintarvikkeita ovat myös hyviä. Siivooja syöt, sitä enemmän kurinalainen Sinut. Ja mitä enemmän kurinalaisuutta ja tahdonvoimaa viljellä, sitä helpompaa on luoda uusia tapoja – kuten aikainen herääminen. se on positiivinen ketjureaktio tapaisena.

15. Ole johdonmukainen

Kun aloitat aikainen herääminen, oltava johdonmukaisia ​​ja pysyä siinä. Ei tekosyitä. Sillä ei ole väliä, jos se on loma, loma tai erityistä tapahtumaa. Olet työskennellyt, ja nyt et halua huuhdella että alas WC. Muista miksi aloitit aikainen herääminen ensimmäinen paikka ja pysyä sitoutunut syysi. Mielen ja kehon kiitos pitkällä aikavälillä. Voit lyödä vetoa siitä.

Aikainen herääminen on kuin rakentaa uusi tapa. Kyse on pysyä uskollisena itsellesi ja olla rehellinen ja sitoutuneita. Vaikka edellä vinkkejä ja tekniikoita auttaa, sinulla on oltava halu muuttua. Tai tahtoa edetä. Kun sinulla on halu polttava sisälläsi, näitä työkaluja ja tekniikoita sitten ottaa parhaiten käyttöön. Ja muista – se vie aikaa. On tapana tapahdu yhdessä yössä joten anna itsellesi hieman liikkumavaraa ja olla lempeä kun on ensin alkaa. Ja älä unohda kertoa meille, miten se menee.