Mitä kunto ohjaaja haluaa sinun tietävän, mutta ehkä ei kerro

Jokainen personal trainer tai kunnon ohjaaja on tarina jotain he haluavat asiakas tai luokka osallistuja tekisi toisin, kuten käyttö deodorantti, harjaa hampaita tai käytä enemmän tukea rintaliivit.

Henkilökohtainen hygienia ja vaatekaappi toimintahäiriöitä syrjään, terveys ja kunto ammattilainen sisäpiirin näkökulmaa voisi auttaa sinua paremmin ja saada enemmän tuloksia ja iloa irti liikuntaa. Tässä on neljä paljastukset että personal trainer tai kunnon ohjaaja haluaa sinun tietävän, mutta ei välttämättä tule heti ja sanoa.

Älä myöhästy, jos voit auttaa sitä

Voisi ajatella, että popping osaksi kuntoluokalla 10 tai 15 minuutin kuluttua sen aloittamisesta, tai jotka saapuvat koulutustilaisuus viivästynyt, ei ole iso juttu, koska vain sinä missaa, eikö? Kyse ei ole vain sinusta, mutta.

Oman viivästymisen ryhmäliikunnassa on häiritsevät muita ihmisiä luokassa ja häiritseviä ohjaajalle. Plus et saa kunnolla lämmetä, joka voi haitata tehokkuutta ja kasvattaa loukkaantumisriskiä. Tämä on se, mitä on menossa läpi ohjaaja mielessä, kun luistaa myöhään.

Vaikka saat vielä lämmetä, kun olet myöhässä henkilökohtainen-harjoituksen, se ei ole ihanteellinen. Kouluttaja todennäköisesti oli ohjelma kartoittanut jostain annetussa ajassa sinun piti olla yhdessä. Kun yllättäen näy myöhään, kouluttaja on joko selvittää lennossa kuinka katetaan ohjelman lyhyemmässä ajassa tai henkisesti ryntäily keksiä muutetun suunnitelman.

Kasvojen ilme kertoo kaiken

Vaativat enemmän kehosta kuin se on tottunut tekemään voi tuntua epämukavalta, mutta se on, miten edetä kunnon. Silti joskus asiakkaat ja kunto osallistujia yrittää välttää epämukavuutta voimakasta harjoituksen kulki liikettä, ilman todella työntää itseään. Arvaa mitä? Kouluttajat ja opettajat ovat hyvin tietoisia.

Onneksi monet asiakkaat / osallistujia näy selkeästi ja välitön kertovat todellisen vaivaa: ilmeet. Kun ihmiset töitä ja keskittyvät harjoituksen, näet sen kasvoillaan: ne näyttävät ne keskittävät, ja ne saattavat irvistys tai soraa hampaitaan. Kouluttajien / ohjaajien etsiä vihjeitä kuten nämä auttaa määrittämään, jos olet menossa sitä, faking sitä tai yksinkertaisesti tarvitsee enemmän haastetta.

Jos se ei tunnu oikealta, puhu

Edellä sanoi, ei valmentaja tai ohjaaja haluaa sinun koettaa kestää, kun jokin ei tunnu oikealta tai on pelkkää tuskallista. On eroa haastava itse ja vahingoittaa itseäsi. Jos kouluttaja pyytää sinua tekemään harjoituksen, joka tuntuu väärässä kehon tai jos aiot tehdä vahinkoa, sano jotain. Vuonna kuntoluokalla, muokata tarpeen mukaan ja anna ohjaaja tietää jälkeen luokan joten voit keskustella vaihtoehtoja seuraavalla kerralla.

Energia virtaa molempiin suuntiin

Asiakkaana tai luokka osallistuja, olet todennäköisesti arvostaa personal trainer tai kunto ohjaaja hyvää energiaa – se auttaa motivoitua harjoitus! Mutta virtauksen energia toimii molempiin suuntiin, ja tämä on mitä terveys ja kunto ammattilaiset halua sinun tietävän.

Asiakas, joka valittaa jatkuvasti tai aina mopes ympäri kuntosali lopulta nitistää kouluttaja energiaa. Kuntoluokalla osallistujat, jotka näyttävät täysin unenthused tehdä saman ohjaaja. Vaikka se on terveyden ja kunnon ammattilainen työ asettaa pirteä sävy workout, asiakas asenne voi joko lisätä tai estää yleistä kokemusta.