Mit kell vizsgálni, mielőtt úgy döntött, hogy a kávé jó vagy rossz

Ez jó? Ez rossz? Úgy értem, itt az ideje, hogy ezt a kávét vita, mert a Messiás néhány valódi érzelmek itt. Azok számára, akik nem tudják reggelt egy finom, forró cuppa, tudja, mit értünk, ugye? Míg ott élelmiszercsoporthoz hatalmas hamburgert és hotdogot, a tökéletes pizzák és brownie és előfeltétele minden párt lenézték táplálkozási, ott egy második kategória ezek az okos emberek születtek szaporíthatók.

Ez magában foglalja a saláták, gyümölcslevek, leveles zöldségek, sovány tej, sovány húsok. Ott még egy kategória, amely mindig kimarad a szabadban, és megvitatták. Ez a kategória a rossz kávét. Évek óta, sok művelt ember már azzal érvelt, vagy az ellen a csenevész bögre java. Mindazonáltal vannak ártatlan lelkek várnak a végtelen ellenérveit, így a következtetést. Nézzük fogadalom nem keresni a kávé jó vagy rossz az Ön számára? a mi keresők többé. Nézzük keresni a helyes választ, és lehetővé teszi kezdődik itt.

1. mértékletesség a kulcs

Extrém mindent rossz. Ha nagyon gyakran, kényeztesse magát valami, mint a koffein, Ön köteles hirdetmény egy azonnali lökést az energia, mind fizikailag, mind mentálisan. De túlzásba művelet csak akkor válnak hiperaktív először, majd fokozatosan érzi az energia kifolyni a hatás elhalványul. De várjunk csak egy percet. Vannak ezek a kis mirigyek nevezett mellékvese, hogy kap az érintett valahányszor pöfög le cuppa joe.

A bodys küzdj vagy menekülj válasz akkor aktiválódik, valahányszor inni egy csésze kávét. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy felszabadító adrenalin, a mellékvesék indul felszabadító hormon válaszul a kávé, amit fogyasztanak. Idővel, a mellékvesék elkezd égni ki túlzott. Alapvetően kerülni kávé vagy tartani a fogyasztást, hogy abszolút minimum.

2. Cup-Size Matters

Szem előtt tartva a mennyiségű bevitel egyetlen menetben olyan fontos, mint tartani egy lapot, hogy milyen gyakran fogyasztanak a kávét. Lehet, hogy kezd izzadni, mint a normál vagy fokozott szívverés, eltekintve nyugtalanság és blabbering csak a semmit.

3. Minden test más

Mi minden lehet nevezni legalább egy olyan személyt, aki eszik, mint egy disznó, és még mindig úgy néz ki, alultáplált. Anyagcsere játszik szerepe van. Mivel az a tendencia, a test reagál felé egy bizonyos élelmiszer-tételt is nagyon eltérő lehet, egyénenként más, egy adott mennyiségű kávét lehet csak a megfelelő mennyiségű hitelezni a fény egyik oldalán, míg súlyosbító pattanások valaki, akinek bőr hajlamos a pattanások. Ha a kávé olyan fontos neked (ami jól feltételezik, hogy ez), kap egy táplálkozási felmérni, hogy mennyi rendben van az Ön számára, vagy ha ez rendben van egyáltalán.

4. Mérjük meg a követelmények abban a pillanatban

Kávé áldás, ha valaki próbál keményen ébren maradni egész éjjel tanulni. Másrészt, az a személy, akinek szüksége van egy egészséges alvás ébredni másnap kora reggel, hogy egy csésze kávé késő este csak rávenni, hogy hibás a koffein álmatlanságot. Ha van egy viszonylag normális rutin, 2 csésze kávé volt a nap, de korlátozott a 3 órával lefekvés előtt rendben van.

5. időjárás To Have It Or Not

Ül egy ablak, figyeli az esőcseppek versenyt le az üveget, és kortyolgatva egy csésze kávét a kedvenc hangzik, mint a tökéletes kombinációja; így nem olvas egy szép könyvet, egy csésze kávéval az egyik kezében, míg havazik kívül. De kép valaki ugyanezt, amikor 40 fok kint.

Természetesen egy tisztességes mennyiségű hűtött kávé jó lenne kérni haladékot a hőség, de mivel a természetes tendencia kávé felmelegszik a test, hogy jobb lenne, hogy fontolja meg hűvösebb lehetőségeket. Ez az érvelés alapja csak a kényelmetlenség / kényelem olyan jól tesszük felvenni a nyilvánvaló választás.

6. Amikor a test kétségbeesetten szüksége van rá

Attól, hogy egy jól kezdődjön a reggel, amikor még van egy bemutató, vagy egy tökéletes módja annak, hogy kivédjék a fáradtság a mozgalmas nap a munkahelyen, hogy könnyítsék meg azokat a menstruációs görcsök, ez csésze ráz lehet a megmentő sok napon át. Csak ne hagyd, hogy a test annyira megszokták, hogy azt, hogy van egy rossz időben húzza magát dolgozni a napokon, amikor nem kap meg.

De, kávé függőség egy igazi, srácok. A koffein molekula vízoldható és zsíroldható. Ez azt jelenti, hogy képes átjutni a vér-agy gáton, és közvetlenül befolyásolják az agyunkat. Azt is nyelvtanfolyamok révén a vénák és befolyásolja a vér és a sejtmembránok. Ez az, ahol a függőség kezdődik.

7. Hogyan tetszik az Kávé, uram?

Miközben vitatkoznak a jó és rossz kávét, hogyan lehet nem veszi figyelembe a cukor mennyiségét, vagy az extra zsírtartalmú tejszínt, hogy bemegy a Latte? Azt nem merem hibáztatni rossz kávé a vastag takaró kövér körül a hasa. Ha túl aggódik egyre azoknak hüvelyk, választhatja feketekávét. Igen, bőséges mennyiségű kávét is rossz, de te nyugodtan inni egy csésze naponta.

Ez lesz most Im képzett és továbbra is inni a kávét újra. vagy Haver, Im rúgni ezt a szokást? Úgy tűnik, míg a kávé összefüggésbe hozták a fogyás, a hosszabb élettartam és kisebb a depresszió, akkor könnyen függőséget okoz, és veszélyes lehet a felesleges. Mi a felesleges? Akár 400 mg koffeint biztonságos-e egy teljesen kifejlett felnőtt egy nap alatt. Ez az összeg nagyjából 4 csésze kávét. Rendben vele. Bármi jobb, mint vesztes kávé örökre.