Mit kell tudni elhízás és a cukorbetegség

Kutatási tanulmány azt javasolja, hogy megfordul, diabetikus kérdések örökre ha fenntart megfelelő súlyt. Diabetes mellitus támaszkodik a cukorfogyasztás, valamint az ebből eredő zsír menti a hasnyálmirigy. A zsíros hasnyálmirigy derít, hogy képes létrehozni elég inzulint ami egy cukorbeteg profilt. Levetkőzni testzsírt, akkor újra kell képezni a szervezetet, hogy a zsír, mint szemben a szénhidrát, mint az ajánlott test üzemanyag. Mi már kimutatták, ugyanúgy, mint a mi egészségügyi szakemberek, hogy a súlygyarapodás sugallja cukorbetegség. Engedje meg, vessen egy pillantást az aktuális kutatási, de először, lehetővé teszi számunkra, nézd meg néhány alapvető valóságot érintő cukorbetegség, valamint a túlzott súlya.

5. Fontos tények vonatkozásában Diabetes

  1. A diabetes mellitus nem betegség, ez a jelek és a tünetek.
  2. Diabetikus kérdések, valójában megfordult. Ez nem egy egész életen át tartó, lefelé folyamatot.
  3. Az egyik leghatékonyabb gyógyszerek, minden egyik veszélyek alapulnak anyagok elválasztására természetes gyógynövények és azok előállítási (gyógyszeripar nem pénzt keresni az igazi pont).
  4. Kind 2 diabetes mellitus nem életfogytiglan. Új tanulmány megállapította, hogy ez a tünet, hogy lehet fordítani, és azt is meg lehet mentes ez az életed végéig, ha tartani a súlyát le.
  5. Kind 2 diabétesz valójában számos okból ezért a legtöbb túlsúlyos ember nem diabéteszes kérdéseket.

Mi okozza a cukorbetegség?

Számos oka lehet a cukorbeteg személy számlájára. Előfordult már látta a száma, akik karcsú cukorbeteg! Diabetes kiválthatja:

  • Különböző fertőzések vagy a mellékvese túlterhelés.
  • Túl sok cukor a diéta, vagy eszik túl számos olyan élelmiszert, amely rövid idő alatt vált a cukor.
  • Magas cukor bevitel (vagy a fogyasztás korig), amely létrehozza AGEs a testben. AGEs az Advanced glikációs végtermékek aktiválódik, ha van túlzott cukor, valamint a cukor kezdődik tartalmazó zsírokkal vagy egészséges fehérjék nélkül kémiai folyamat. Ezek AGEs sokkal extra káros, mint a szabad gyökök, mivel azok kapcsolódni sejtek, az egész szervezetben, és azt is okozhat rendellenesség, rákos sejtek, vagy a sejt halálához.
  • Vagy májműködési zavar emésztőrendszer kérdéseket (azaz ellentmondás vagy kimerülése a bélflóra).
  • Számos különböző hormon egyenlőtlenségeket.

Tömeg és a diabetes mellitus

Több mint 70% -a túlsúlyos egyének nem cukorbeteg. A kapcsolat a súly, valamint diabetes mellitus működnek a megfelelő módon:

Ha a tömeg főleg azért, mert a cukor bevitel, akkor nagy a valószínűsége a cukorbetegség kialakulásának. Amikor a test úgy néz ki, hogy kihasználva egyszerűen cukor gáz; megáll a zsírokat az üzemanyag. Bárki számára alapvető ismereteket az üzemanyag-eljárásnak, a sejtek elismeri, hogy van 5 különböző utak, amelyek bevezetik a glükoneogenézis vagy glikolízis utak, Krebs ciklus és az ETC (elektrontranszport lánc) termel ATP (adenozin-trifoszfát).

Ha megáll kihasználva kövér gáz, ragaszkodsz a zsírok. Meg kell, hogy újra a vonat a szervezet, hogy a szervezetben a zsír helyett képest cukrok és íme, ezért akkor biztosan kezdeni, hogy elveszítené a zsírsejtek. Tanár Roy Taylor orvosprofesszor és Anyagcsereértéket Newcastle Egyetem meghatározza, hogy „Ez támogatja fogalma személyes zsír küszöböt. Ha az egyén nyereség még nagyobb súlyt, mint azok közvetlenül képes elviselni, akkor diabetikus kérdéseket ki van kapcsolva, azonban ha azt követően, hogy istállót ezt a mennyiséget a tömeg, aztán mennek vissza a rendszeres”.

Miért van ez a példány?

Úgy tűnik, hogy attól függ, hogy mennyi zsír van elmentve a hasnyálmirigy. Ha zsíros a hasnyálmirigyet, hogy megtiltja a hasnyálmirigy inzulin termelésével ami természetesen csak egy a sok vég problémákat teremt cukorbetegeknek profilt. Hosszú előtt hasnyálmirigy, meg kell foglalkozni a bélben, a máj, valamint a mellékvesék. Taylor professzor elismerte, hogy még tartós diabetes mellitus lehetett távolítani.

A sajnálatos eleme a kérdés az, hogy az egyének, akik metformin (cukorbetegség elleni gyógyszer alapuló mesterséges vegyület található számos fűszernövények) csökkentik testük CoQ10 (hasonlóan a sztatin gyógyszerek csinálni, és a legtöbb antidepresszánsok nem) ami a káosz az egész szervezetben, mivel a sejtek megkövetelik CoQ10 keresni üzemanyag. Azonban a jó eleme a probléma, hogy a gyógynövény, az orvosi szakmai teljesen természetes gyógyszer, természetgyógyász, stb, felismeri ezt az alapvető dolgot, és azt is, milyen gyógynövények feladni mekkora adagot, hogy megforduljon a cukorbetegség.

Másrészt, a diéta általában működnie kell együtt eljárás, bár a diéta nagyon eltérő lehet attól függően, hogy éppen mit teremt a cukorbetegek kérdéseket. Például a diéta séma volna különböző összetevőket, ha a diabéteszes kérdések az eredménye májfunkciózavar versus mellékvese működési zavara. Egy egyszerű megoldás erre felfedezni egy nagy egészségügyi szakember, hogy valójában nem a tanulmányi és képes felismerni az ok, és megoldani az alapvető probléma.