Mit kell tenni, ha azt szeretnénk, hogy felébredjen kora reggel

Korán kelni bebizonyosodott, hogy nem csak a produktív, de jó fizikai és érzelmi jólét. Ott valami misztikus körülbelül emelkedik hajnalban és kezdve a nap csak jobb. Kapsz, hogy beleférjen egy sokkal több időt, nem több, és mire 08:00 csapások, Ön felmelegedett, és kész arra, hogy szembenézzen a nap. És a tudomány nem azt mondják, hogy hogyan indul a nap carves ki az utat a többi a nap néz ki. Lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg többet miért kell felébredni korán alább.

Miért jó felébredni korán?

Találtál magadnak kevés ideje vagy mindig fut az óra? Lehet, hogy mindig is szerettem volna, hogy dolgozzanak ki és meg tudjunk, de nem találnak időt, mert akkor felébredsz késő, és egyenesen dolgozni. Az életünkben egyre elfoglaltabb a nap, ez egy jó ötlet, hogy felébredjen a korai, mivel ez lehetővé teszi, hogy egy kis személyes időt.

Gondold azt, hogy egyedül időt magad gondolkodás, a kreatív gondolkodást, és egyre termelékenyebb. Sajnos, új szokások nem könnyű. Tart a munka és az elkötelezettség. De mi segíthet tippeket és technikákat, amelyek révén az átmenet korai madár könnyebb.

A legjobb módja, hogy ébresztő kora reggel

Íme néhány a legjobb módja, hogy felébredjen a kora Délelőtti

1. Megszabadulni a függönyök és Szembekötősdi

Ha aludni egy ablak közeli akkor a hálószobában, vagy közel van a fejed, hogy a legjobb módja annak, hogy felébredjen korán kezdeni megszabadulni a függöny. Ez hangzik közhely, de működik minden alkalommal. Amint a nap eléri a test reggelente, azt jelzi, hogy felébredjen. Kelj fel és menj ki, amint kinyitja a szemét, nincs mentség.

2. Gyakorlat Qigong

Qi Gong a művészet ápolása és a keringő Chi a szervezetben. Ha megnézzük Reggel Qi Gong gyakorlatokat, akkor veszi észre, hogy fiatalító és felfrissít. ez sokkal jobb, mint a koffein, és megszabadul a reggeli crankiness. nem nyomja meg a tornaterem a következő alkalommal, amikor felébred. Van néhány Qi gong, és meg fogja találni magát rettegve kevesebb és felébredni korán minden nap.

3. kezdjünk valami Fun

Ha azt szeretnénk, hogy felébredjen a korai, és nem érzi magát fáradtnak, meg kell kezdeni a napot valami szórakoztató. Ez lehet a naplózást egy notebook, a művészet, zenét hallgatni, vagy megölelte a barátnőddel az ágyban. Új szokások épülnek az alapja a boldogság és élvezet. Végtére is, miért kibír valamit, ha nem is lett élvezetes hosszú távon? Ugyanez vonatkozik az ébredés kora.

4. Állítsa be két riasztást

A riasztás beállítása a FitBit vagy az ágya közelében belüli karok elérni, és a másik egy kicsit messze van. Győződjön meg róla, ott egy 15 perces különbség a kettő. Mi ez ez segít felébredni óvatosan, és nem szembesülnek, hogy reggel ittasság. Amikor felébredsz, az első riasztás, első lépésként csinál valami élvezetes, mint az olvasás vagy stretching az ágyban. Amikor a második riasztó megszólal, kelj fel, mossa meg arcát, és készülj, hogy indul a nap. Nem érzi magát bűnösnek sem, és ez könnyen tapadnak. A gyakorlatban Mindent felébredni korán hangjelzés nélkül.

5. Van egy Miért

Az miért van a legjelentősebb oka ébredés kora hangjelzés nélkül. Van egy oka, amiért csinálod ezt. Talán azért, mert azt szeretnénk, hogy több időt tölteni a családjával, vagy megtanulni egy új készség? Vagy azért, mert szeretné fejleszteni magát, és növekszik a karrierjét többet megtudni? A hajó nélkül rendeltetési megy sehová. Ugyanez a helyzet a mastering hogyan ébred fel korán, és felfrissülve.

6. Terv szabadidő

Néhányan talán már eredményes a hétköznap és kérheti: Mi az a pont az ébredés kora a hétvégén? Nos, ez az, ahol szabadidő jön. Gondolj kedvenc hobbija, vagy mit szeretne javul. Ez az, amit a hétvégén vannak tervezve. Gondolj bele, hogy egy percre, és tervezze meg a hétvégén a ponton Ön elfoglalt, és nem marad vajon.

7. Szakmai le a részleteket

Amikor ébredés kora, és akkor marad annyi szabad ideje, akkor kap ijesztő. Meg is kap a kísértés, hogy elérje a szundi gombot. Ez az oka annak, amiről beszéltünk a nagy miért. De ebben az összefüggésben beszélnek a kis miértekről. Kezdje a gondolkodás, hogy mit szeretne csinálni, miután felébred.

Fogsz fogmosás, dolgozzanak ki egy pár percet, és feje fölött a hivatal? Vagy tölteni az időt, hogy olvassa el, és néhány pillanatig a családjával, majd dolgozni. Ütemezése az időrés vagy mennyi idő, akiknek el szeretné tölteni a következő mikro-feladatokat és kap rá, amíg úgy érzi, könnyebb minden nap.

8. Store távol Electronics

ne használja az okostelefonok, laptopok és táblagépek egy órával lefekvés előtt. Adj el őket másnak, és nem zavarja keresi őket. nem kapcsolja őket, és tartsa őket távol, elérhetetlen a hálószobában.

9. Az is Mental

Korán kelni a mi természetes tervezés, mint emberi lények, de minden fless a világon, valami olyan intuitív úgy érzik természetellenes. Emlékeztesd magad előnyeit ébredés kora, és hogy van ez a természetes állapot. Újrahuzalozza fejedben a pozitív gondolatok, hatnak rájuk, és folyamatosan ismétlődő ezt a lépést, hogy változtatni az életed.

10. támaszkodhat a Pet

Ha szeretsz figyelembe kedvence séták, itt az ideje, hogy a segítséget ébredés kora. Takarmány az állat kora reggel, és emlékezteti őket, hogy minden nap. Ha kihagy egy nap, vagy nem ébred fel korán, akkor biztos lehet benne, hogy lesz neked, mint azok a biztonsági szabályok megsértése váltja ki.

11. Kap egy felelõs

Hogy új barátokat, akik felébredni korán, vagy közel marad az otthoni kiváló módja annak, hogy a lökést. Menj ki a korai edzés, vagy sétál, hogy barátja és kérjen neki / neki, hogy üsd a küszöbön, ha valaha néz ki, hogy fog hiányozni egy nap. Ez úgy működik, mint egy varázslat.

12. Próbálja polifázisos alvás

Ez azok számára, akik szeretnének felébredni korán plusz kevesebbet alszanak, minőségének feláldozása nélkül természetesen. Általában, a világ alszik, napi 8 órában. Van négy szakaszban az alvás és a két kifejezés néven lassú hullámú alvás (SWS) és Rapid Eye Movement REM (). A minőségi alvás fekszik a REM fázis. Meg lehet próbálni, dobogó az alvási vagy elosztja a 8 órás ciklus három részre. Hat órát éjjel, és négy 30 perces teljesítmény alvások egész nap. Csak felnézni kifejezéseket, mint a kétfázisú vagy közember alvási ciklusokat, és nem fogja az ötlet.

13. Ne menj Cold Turkey

Van reális elvárásokat, ahol változik a menetrend alvás van szó. nem megy a hideg pulyka 1. naptól Ez általában egy teljes 4-5 napig, hogy megszokja az új rutin, de megy keresztül, hogy a változás egy teljesen más történet. Adj magadnak időt, légy türelmes, és változtassa meg a menetrend nyomja vissza a felkelés ideje lépésekben 10 perc pár naponta (amíg el nem éri a célt felkelés ideje).

14. optimalizálása mit eszik

Az étrend befolyásolja, hogyan érzi magát lefekvés előtt és ébredés után. Ugrás a koffein és megy gyógyteákat. Egyél több gyümölcsöt, zöldséget, diófélék és magvak, és kap a fehérjét sovány húsokat. Bio élelmiszerek is jók. A tisztább eszel, annál fegyelmezett leszel. És minél több fegyelem és akaraterő ápolni, annál könnyebb lesz új szokások – mint ébredés kora. ez egy pozitív láncreakció a fajta.

15. Legyen következetes

Amint elkezd ébredés kora, legyen következetes, és ragaszkodni hozzá. Nincs mentség. Nem számít, ha ez egy ünnep, nyaralás, vagy különleges esemény. Te dolgoztál érte, és most nem akarja kiírni a vécén. Emlékezz, hogy miért kezdett felébredni korán az első helyen, és marad elkötelezett az oka. Az elme és a test is köszönöm a hosszú távon. Arra lehet fogadni, hogy.

Korán kelni, mint az épület egy új szokás. ez körülbelül ott igaz, hogy magát és hogy őszinte és elkötelezett. Bár a fenti tippeket és technikákat segít, akkor kell egy vágy a változásra. Vagy az akarat előrelépni. Ha megvan a vágy égett benned, ezeket az eszközöket és technikákat, majd a legnagyobb szükség van. És ne feledd – ez időt vesz igénybe. Ez szokás egyik napról a másikra, így adj magadnak egy kis mozgásteret, és gyengéd, amikor először kezdő. És ne felejtsük el, hogy tudassa velünk, hogyan megy ez.