Milyen hatásai vannak a átalvási az egészségre?

Üti az ágy után egy hosszú, fárasztó nap az egyik leginkább örömteli érzés a világon. Érdemes lehet tölteni annyi időt alvással, odabújt a meleg, kényelmes ágyat, mint a nem holnap. Ha elalszik, ha egy darabig nem lehet olyan nagy dolog; Azonban, ha ez szokássá válik, akkor ez hatással lehet az egészségre több módon. Ha ez idézi aggodalomra ad okot, azt javasoljuk, hogy olvassa el a következő cikket, és megérteni, hogyan átalvási hatással lehet rád.

Milyen az ideális alvás mennyisége egy embernek szüksége van?

Mindannyiunknak szüksége van jól aludni, hogy Hale és tápláló. Az alvás a legjobb módja a test pihen, és recoups. Ugyanakkor több alvás nem lehet, hogy jó ötlet. Szóval, mi az ideális mennyiségű alvás, hogy egy embernek szüksége? Nos, az alábbi táblázat segíthet kapsz egy szép gondolat. A fenti értékek állam becsült mennyiségű alvás különböző korcsoportok igényelnek. Azonban az alvás követelmények változhat egyik emberről a másikra.

Melyek a lehetséges okai átalvási?

Átalvási is, ha többet alszanak, mint a szervezetnek szüksége van. Ezért egy személy alszik több mint 10-12 órát egy nap eshet a kategóriába a aluszékonyság. Sok oka vezethet átalvási. Néhány közös oversleeping okai a következők.

  • Ha nem szenved depresszióban vagy szorongásos, akkor aludni hosszú órákon át.
  • Ha alvási apnoe, az ágyból tűnhet, mint egy nehéz feladat.
  • Ha a pajzsmirigy problémák, ez vezethet túlzott alvás.
  • Ha szívbetegeknek, ez vezethet átalvási.
  • Néha extrém fáradtság okozhatja, hogy elalszik.
  • Ha szed bizonyos gyógyszereket, akkor lehet, hogy te többet alszanak, mint máskor.

Hogyan Diagnosztikájának átalvási Kész?

Ha a minta oversleeping nyúlik akár hat hetet, és azon túl, lehet jele egy mögöttes egészségügyi probléma, hogy lehet, hogy ezeket a változásokat az alvási mintázat. Rendkívül fontos, hogy szerezze be magának alaposan megvizsgálta, hogy létrehozza a tényleges oka átalvási. Orvosa javasolhatja néhány vizsgálatot, és azt is kérni, hogy menjen be a tanulmány alvás. Ha nincsenek egyértelmű orvosi kapcsolatos kérdéseket oversleeping, orvosa javasolhatja a következő diagnózis technikákat:

1. poliszomnográf teszt

Be kell majd maradni a klinikán, vagy aludni központ, és különböző eszközöket ellenőrizni fogja a pulzusszám, az agyi aktivitást, láb mozgását, szemmozgás stb

2. Epworth Sleepiness Scale

Orvosa megméri a aluszékonyság ezen a skálán annak megállapítására, hogy az alvás is hatással lehetnek a napi működését.

3. Több Sleep Latency Vizsgálatok

Amellett, hogy vagy után poliszomnográf vizsgálat, az orvos ajánlhat több alvási látencia teszt, hogy egy még átfogóbb képet az alvási mintázat és hogyan NAP a nap folyamán.

4. Tartson Dairy

Orvosa még kérni, hogy fenntart egy naplót az alvási minta, azaz amikor alszol, amikor felkelsz, hány alvások egy nap szedése, stb

Melyek a Side Effects átalvási?

Mint ahogy testünk vesz táplálékot élelmiszer, alvás táplálja az érzékek testünk. Úgy érezzük, nyugodt és megújulva után felzárkózik néhány nyugodt alvást. Azonban alszik többet, mint ami szükséges a testünk nem lehet jó nekünk, és ez ahhoz vezethet, hogy a különböző fizikai és mentális szövődmények. Az alábbiakban néhány fizikai és mentális oversleeping kockázatokat, amelyek előfordulhatnak.

fizikai hatásai

Ha kíváncsi, hogy a tested negatívan reagálhat túlságosan szundítás, nos, itt van néhány ok, hogy tehet úgy gondolja át, hogy meg kell szundi el a dicsőség, vagy sem.

1. növelheti az esélyét a cukorbetegség kialakulásának

Bóbiskolok több mint 9 órát egy nap is beveszünk fokozott diabétesz kialakulásának kockázatát. Tehát, ha úgy gondolta, hogy alszik egy pár extra óra lehet, hogy nem is olyan nagy gond; Nos, ez lehet, és akár halált is okozhat a cukorbetegség. Ez azért van, mert bebizonyosodott, az egyik tanulmány, hogy az emberek, akik aludt 9 vagy több órát egy nap, volt egy 50 százalékkal több eséllyel cukorbetegség, mint azok, akik aludt kisebb órát naponta.

2. tehet meg izmos

Elfogyasztott étel energiával ellátni a testet, és a szervezet elégeti a kalóriákat, ha nem az alapvető bevásárlási a nap folyamán. Azonban, ha kiad a legtöbb időt alszik, a szervezet tarthatja cölöp az extra kalória, ami végül a súlygyarapodás. Egy tanulmány szerint, az emberek, akik aludt 9 vagy több órát naponta rendszeresen nagyobb valószínűséggel válik elhízott egy span hat év alatt, mint az emberek, akik didnt megtenni.

3. fejfájást

Ha azt tapasztalja, állandó rohamok fejfájás, van egy jó adag lehetőségét, hogy lehet, hogy elkényezteti a túl sok alvás. Ez azért történik, mert a túlzott alvás hátrányosan befolyásolja a neurotranszmitterek az agyban, ami viszont ahhoz vezethet, hogy olyan kérdésekben, mint a fejfájás és a fájdalmak.

4. okozhat hátfájás

Úgy tűnhet egy kicsit a helyén, de alszik hosszabb időtartamú okozhat hátfájást és fájdalmak. Ez azért van, mert a szervezet nem tett, hogy egy meghatározó helyzetben hosszú ideig, hanem azt kellene mozgásban. Fekve az ágyon, hosszú vezethet testtartás kérdések és hátfájás.

5. Előfordulhat beleavatkozni a termékenység

Szundi és a termékenység, vajon milyen viszonyban van? Nos, ha azt tervezi, hogy teherbe, lehet, hogy egy bölcs dolog, hogy fontolja, hogy mennyi időt tölt alszik, mert alszik, hosszabb időtartamú gátolhatja a termékenységet zavarásával a hormonális egyensúly érintő cirkadián ciklus. Az egyik vizsgálatban megfigyelhető volt, hogy a nők, akik aludt 9-11 órát naponta voltak kevésbé termékeny képest a nők, akik szunyókált nyolc vagy ennél kevesebb órát naponta.

6. okozhat szív Strokes

Egy tanulmány szerint, már megfigyeltük, hogy az emberek, akik aludni több mint 8 órát egy nap az körülbelül 50 százalékkal nagyobb a kockázata a szenved stroke, mint az emberek, akik aludt 8 vagy ennél kevesebb órát egy nap. Ezért hosszabb alvásra beveszünk veszélyben a stroke. Szundi kevésbé tartani szív stroke sakkban.

mentális hatásai

Eltekintve befolyásolja a testi épséget, átalvási hátrányosan befolyásolhatja a mentális jólét is. Íme néhány módszer, átalvási hatással lehet a mentális egészség:

1. tehet szorongó vagy aggodalmat keltenek

Szorongás, ha aggódsz többet a dolgokat és helyzeteket, mint amennyi szükséges. Néha lehet, hogy te kialvatlan, de néha ez is épp az ellenkezőjét. Hogy lehet, hogy még több álmos és kába mert érdemes, hogy távol maradnak a valóság, és időt alszik.

2. Okozhat Depresszió

Átalvási hatással lehet a szerotonin szintet, ami viszont ahhoz vezethet, hogy a depresszió tüneteinek vagy más ilyen mentális állapotok. Ezért alszik az extra órát nem lehet bármit jó, hogy a hangulat szárnyal, de lehet, hogy úgy érzi, minden komor vagy ítélve, így kísérni a szundi időt.

3. okozhat memória problémák

Átalvási lehet bíbelődni a memória vagy a módon emlékezni dolgokra. Ez azért van, mert hosszú óra alvás rendszeresen befolyásolhatja a bodys neurotranszmitterek, hogy te feledékeny.

4. okozhat Sleep Másnaposok

Ha többet alszanak, akkor előfordulhat elmosódottság vagy lassúsága. Ezeket az érzéseket is nevezik alvás másnaposság. Ha ilyen tüneteket tapasztal, ez hatással lehet, mit gondol vagy cselekszik. Ezért, hogy legyen éber és aktív, alvás mértékkel, hogy ne átalvási hányinger és a többi ilyen érzéseket.

5. okozhat a bipoláris zavar

Elhiszed, hogy átalvási vezethet bipoláris rendellenességek is? Nos, a tanulmány szerint, azt figyelték meg, hogy az emberek, akik bipoláris rendellenességek aludt a hosszú időtartamú, mint Aki még nem.

6. ingerlékenységet és egyéb érzelmi problémák

Tehát, ha úgy gondolta, hogy extra szundi óra adna, ha boldog lelkiállapot, de úgy találja magát az összes ingerlékeny és ingerlékeny. Nos, átalvási lehet beleavatkozni a hormonális egyensúlyt, hogy te kiszámíthatatlan és nyűgös.

Hogyan megállítani magát átalvási?

Ha már alszik el, hogy a dicsőség, vagy átalvási, vannak olyan intézkedések, amit megtehet, hogy hagyja abba. Íme néhány átalvási jogorvoslati lehet igazán segíteni.

  • Készíts egy ütemtervet az alvás és próbálja tapad rá.
  • Kap egy ébresztőórát, hogy a mentő, és állítsa be az ébresztés leküzdeni a átalvási zavar.
  • Tegye ki magát a természetes fény és győződjön meg róla szoba világos fény is, mert a fények nagyon hatékony kezelésében átalvási tüneteket.
  • Néha bizonyos gyógyszerek előírások okozhatja ezt a problémát is. Lehet kérdezze meg orvosát, hogy változtassa meg receptet.

Ezek a tippek segíthetnek kezelni átalvási kérdésekre, valamint segít tartani őket sakkban. Bár átalvási nem lehet, hogy közös az emberekben, és ez az állapot előfordulhat olyan mindössze 2 százalékát az emberek, ha úgy gondolja, hogy van dolgunk ezt a feltételt, akkor azonnal intézkednek és korrekciós intézkedések meghozatalára. Kérdezze meg az orvosok segíteni az ugyanaz.