Miksi Kolesteroli ei ole aina huono – Mitä sinun tulisi tietää Kolesteroli

Mukaan National Center for Health Statistics klo Center for Disease Control and Prevention, jotkut yleisimmistä terveyteen ongelmiin maailmassa ovat sydänsairaudet, syöpä, aivohalvaus, aids, diabetes, keuhkokuume / influenssa, krooninen keuhkosairaudet (astma, keuhkoputkentulehdus), ja lapsikuolleisuus. Neurologisia sairauksia kuten autismin kirjon, ADD ja ADHD, kaksisuuntaisen oireyhtymä, ja skitsofrenia ovat vain viimeisin pitkällä aikavälillä mahdollisesti hengenvaarallisia sairauksia, että ihmiset (ja niiden lemmikit) on edessään lähtien maatalouden nykyaikaistamiseen ja elintarviketeollisuuden tekniikat edennyt meidät 20-luvulla.

Useimmat nykyaikaiset sairaudet tuomat krooninen tulehdus, ei sellainen joka tapahtuu, kun olet loukkaantunut ja vahingon näky alkaa turvota, mutta sellainen, joka aiheuttaa tuhoa solutasolla elimissä useimmat ihmiset päivittäin. Alhainen immuunivaste puutteessa ravintotuen ei salli kehon suojella ja parantaa itsensä.

Mikä on kolesteroli?

Kolesteroli on rasva-aine tuotetaan maksassa, joka suorittaa tai auttaa tuhansia elintoimintojen, kuten rakennus solukalvojen hermo vaipat ja paljon aivoihin. On elintärkeää hormonien tuotantoa ja metabolizes kaikki rasvaliukoisten vitamiinien kuten A-, D-, E- ja K mm. Ilman sitä et kuolisi.

 • LDL, LDL-, tunnetaan huonoa kolesterolia. LDLs poimia kolesterolia maksasta ja toimittaa sen soluihin.
 • HDL, korkea-lipoproteiini, tunnetaan hyvä kolesteroli. HDLs ylimääräisen kolesterolin poistamiseksi verestä ja vie sen maksaan.
 • Kehosi tekee omat kolesterolia, mutta on kyky säädellä alaspäin, jos se havaitsee liian kolesterolin määrää veressä. Kun vähentää kulutusta tai nuuskaa alentamaan kolesterolia, elimistö ajan säätelee tuotantoa. Se yrittää tehdä enemmän kompensoimaan mitä puuttuu.
 • Ravinnon kolesterolin (kolesterolin elintarvikkeet) voidaan saada eläin- tuotteita.

Huolimatta edellisestä lääketieteen ja farmasian kuitenkin yksimielisiä, uudet tutkimukset osoittavat, että ravinnon kolesteroli saattaa jopa lopettaa tulehdusta, estää veren hyytymistä, tukevat immuunijärjestelmää ja ehkäistä sairauksia aiheuttavia mutaatioita soluissa.

 • Maihin, joiden keskimääräinen kolesteroli on vähemmän sydänsairauksia
 • Suosittu statiinilääkkeet eivät alentaa kolesterolia, ne alentavat tulehduksen (tyypillisesti aiheuttama verensokerin piikkejä)
 • 2004 Kansallinen Cholesterol Education Program suuntaviivat ovat laajentuneet suositella ihmisille, joilla ei ole sydänsairaus olisi otettava statiinien ehkäistä sydänsairauksia (8 9 paneelin asiantuntijoiden oli lääketeollisuus siteet).
 • Henkilöt, joilla on alhaisin kolesteroli vanhetessaan ovat korkeimmat riski kognitiiviset häiriöt, dementia ja aivojen rappeutumista, sydänsairaus, ja kuolema.

Pyrkiä korkea HDL ja matala triglyseridien

Triglyseridi on nimi annamme rasvahappoja, kun ne kiertävät bloodstreams. Korkea taso on huono asia ja aiheuttavat pääasiassa kroonisesti korkean hiilihydraatteja jyvät ja palkokasveja.

 • Saavuttaa korkeampi HDL, muista vähentää omega-6 rasvoja, lähinnä teollisesti jalostettu vihannesten siemenöljyä, vaan myös ylimäärästä pähkinöitä.
 • Ottaen hyvälaatuista kalaöljyä päivässä on hyvä keino lisätä omega-3-rasvahappoja.
 • Tyydyttyneitä rasvoja nostaa myös hyvä HDL. Ajattele kookosöljy, laardia, voita, ja naudan tali.
 • Leikkaa sokereita, jyvät ja puhdistetut hiilihydraatit ja syödä rasvaa, lihaa, ja keltuaiset.

Kolesteroli ja sydämen

Sydänsairaus on yläosassa luettelon nykyaikaisen sairauksien, sydän-ruokavalio teoria on hyvä paikka aloittaa katsomalla yhteys kolesterolin ja sydänsairauksien. Moderni oletusta sydänsairaus olettaa dieetillä tyydyttynyttä rasvaa ja kolesterolia edistää merkittävästi sydänsairauksia. Tilastot vaihtelevat lähteestä ja vaikuttavat ikä, rotu ja sukupuoli, mutta nykyiset ehdotukset siitä sydän ja ruokavalioon olettaa kolesterolia kuin syy on tukkeutunut valtimo johtaa sydänsairauksiin.

Sepelvaltimotauti (CHD) on termi, joka kattaa erilaisia ​​ehtoja mukaan lukien kertyminen plakin sisällä valtimoiden seinämiin, jotka toimittavat sydän, tulehdus ja jakautuminen toiminnan sydänlihakseen, ja korkea verenpaine. Alkupuolella 20-luvulla, useimmat sydänsairaudet oli aiheuttama infektio ja immuunijärjestelmän kompromissi. Sydänsairaus oli harvinaista ja vaikutti vain 8% kaikista kuolemista. Löytämisen antibioottien, tämä aiheuttaa sydänsairauksien oli käytännöllisesti katsoen eliminoitu.

 • Tänään sydänsairaus osuus on yli 45% kaikista kuolemantapauksista
 • 75% ihmisistä, joilla on sydänkohtauksia normaali kolesterolitaso

Kolesteroli ja Brain

Kolesteroli on saanut huonon maineen viime 50-60 vuotta. Voisiko olla, että tutkimukset tehdään kolesteroli ovat harhaanjohtavia, jopa tutkijoille, jotka suoritetaan niitä? Uusimmat tutkimukset ja joidenkin johtavien asiantuntijoiden aivojen plastisuus ja terveyden osoittaa meille, että kolesteroli ei ole huono; se on todella jotain ihmisen aivoissa tarvitsee.

25% kolesterolia kehossamme löytyy aivoissa. Se toimii helpottaa solukalvon toimintaa ja on raaka-aineena progesteroni, estrogeeni, kortisoli, testosteroni ja D-vitamiinin Kun ajattelemme antioksidantteja, ajattelemme värikkäitä marjoja ja vihreät lehtivihannekset, mutta kolesteroli toimii myös antioksidanttina.

 • Yksi tutkimus (1) osoitti, että muisti toiminto oli paras kokeessa potilailla, joilla korkeimmat kolesterolin, ja LDL-kolesterolin erityisesti.
 • Joissakin tutkimuksissa on havaittu korrelaatiota dementian ja alhainen kolesteroli.

Tulehdus on ongelman ydin

Seerumin kolesterolipitoisuus ovat oire perimmäinen ongelma elimistössä, eikä ongelman syy, joka on tulehdus. Kolesteroli lähetetään valtimon parantua tulehdusta. Jos se onnistuu, kaikki palaa normaaliksi. Jos tulehdus ei laantua, enemmän kolesterolia lähetetään ja alkaa kerääntyä ympärille valtimon kuin laastaria. Näin plakkia alkaa muodostua.

Todellinen syy tulehdus on korkea insuliini, reaktio ylimääräinen hiilihydraatti / puhdistetun sokerin kulutus, joka luo verensokeri piikkejä. Trans-rasvoja ja teollisesti jalostettu vihannesten siementen öljyt myös aiheuttaa tulehduksen. Me vain todella näe mitään kielteisiä vaikutuksia LDL kun se hapettuu vapaat radikaalit. Ruokavalio paljon antioksidantteja (vihannekset ja hedelmät) ja vähän hiilihydraatteja vähentää tekijöitä hapettumista kehossa.

Natural Health: Understanding Ruoka

Jotkut tutkijat ovat trendit kohti uskoa, että elämäntapa, kuten ruokaa, vaikutteita, ja ohjaa peräti 95% yleiskuntoa. Mukaan Weston A. Hinta Foundation, seuraavat ovat poliittisesti korrekti ravitsemusohjaukseen nykyisin muodissa:

 • Vältä tyydyttyneitä rasvoja
 • Raja kolesterolin ruokaa
 • Käytä enemmän monityydyttymättömiä öljyjä
 • Leikata munia tai syödä vain munanvalkuaiset
 • Syödä vähärasvaista lihaa ja rajoittaa punaisen lihan
 • Juoda vähärasvainen maito ja paljon se saada tarvittavat kalsiumia
 • Rajoita rasvan kulutusta 30% kaloreista
 • Syö 6-11 annosta jyviä päivässä
 • Rajoita suolan
 • Syödä vähintään 5 annosta hedelmiä ja vihanneksia päivässä
 • Valitse enemmän proteiinia runsaasti soijaruokia yli eläinproteiinit

Vaarana Näiden modernin suuntaviivojen on, että suositeltu rajoitukset on määritetty perustuen elintarvikkeita, jotka on valmiiksi pakattu, väärennettyä ja modifioitu, keinotekoisia kemikaaleja, ja korkea maissisiirappi ja keinotekoisia makeutusaineita, jotka kaikki voivat aiheuttaa tulehduksen. Tämä johti siihen oletukseen, että se on tyyppiä ruokaa, joka aiheuttaa ongelmia, ilman ajatustakaan annetaan teollista jalostusta.

Lets katsomaan näitä samoja elintarvikkeita eri näkökulmasta.

 • Tyydyttyneet rasvat : tarjota solukalvon eheyden ja parantaa kehon kykyä käyttää välttämättömiä rasvahappoja. Ne suojaavat maksa ja ovat edullisia ruokaa sydän ja aivot. Ne eivät aiheuta sydänsairauksia. Tutkimukset osoittavat muuten ei ottanut huomioon jalostettujen hiilihydraattien nautittavaksi tutkimushenkilöiden.
 • Ravinnon kolesterolin : edistää vahvuus suolen seinämän ja auttaa vauvoille ja lapsille kehittää terve aivojen ja hermoston. Elintarvikkeet, jotka sisältävät kolesterolia sisältävät myös muita ravinteita. Vain hapettunut kolesteroli edistää sydänsairauksia. Maitojauhe ja munajauheet sisältävät hapettuneen kolesterolin ja maitojauhe on lisätty 1% ja 2% maitoa.
 • Polytyydyttymätöntä : ovat uusia ihmisten ruokavaliossa vuoksi modernisointiin ja koneellistaminen. Ne edistävät oppimisvaikeudet, suolisto-ongelmia, sydänsairaudet, syöpä ja autoimmuunisairaudet, muun muassa.
 • Grassfed punainen liha : on runsaasti ravintoaineita, kuten vitamiineja B12, B6, sinkki, fosfori, karnitiinin ja Q10, jotka suojaavat sydäntä ja hermostoa.
 • Munat : tarjoavat erinomaisen proteiinia ja monia tärkeitä rasvahappoja, jotka edistävät terveyttä aivojen ja hermoston. Muna varajäseniä ole osoitettu aiheuttavan nopean kuoleman koe-eläimillä.
 • Vähärasvainen ja rasvaton maito : puuttuu rasvaliukoisia vitamiineja tarvitaan omaksua proteiinia ja kivennäisaineita maito itsessään. Kulutus vähärasvainen elintarvikkeita (elintarvikkeet, joilla on ollut rasva poistettu, eikä elintarvikkeita, jotka ovat luonnostaan vähärasvainen) voi johtaa ehtyminen vitamiinien ja D.
 • 30% rasvana : on liian alhainen useimmat ihmiset ja voi johtaa matala verensokeri ja väsymys. Perinteiset ruokavaliot sisälsivät 40%: sta 80% peräisin rasvasta, lähinnä eläinten alkuperää. Ero oli, että eläimiä ei ole pumpataan steroideja, hormoneja, antibiootteja, ja torjunta-kuormattuna käsitelty rehu. Myrkkyjä tallennetaan rasvakudokseen eläinten (myös ihminen) niin puhdas eläin sisältää puhtaita rasvaa.
 • Useimmat viljatuotteet : on valmistettu vehnäjauhosta, joka on käsitelty ja puhdistettu, valkaistu ja riisuttu, jolloin se puuttuu ravintoaineita. Moderni vehnä on hybridi, joka sisältää uudempia proteiineja, jotka nyt uskotaan laukaisevan tulehdusvasteita, puutostiloja ja suolisto-ongelmia, kuten keliakia.
 • Suolaa tai natriumia : on tärkeää ruoansulatusta ja assimilaatio. Solut tarvitsevat sekä kalium sisäpuolella ja natrium ulkopuolella säilyttämään oikean tasapainon ja toiminta. Monet elintarvikkeet sisältävät luonnossa esiintyviä natrium- ja ei pitäisi välttää. Rock tai mineraalisuolaa (ruokasuolan) sisältää suuremman prosenttiosuuden natrium kalium. Taulukko suola on ollut kaikki mineraalit poistetaan paitsi natrium ja kalium. Merisuola sisältää suuremman prosenttiosuuden kalium natrium.
 • Hedelmät ja vihannekset (kasvit) : saavat keskimäärin 10 hakemusta torjunta aikana kasvava ja varastoinnin eliniän. Pese tuottaa perusteellisesti tai syödä luonnonmukaisesti tuotettua ruokaa.
 • Moderni soijaa (toinen hybridi) : lohko mineraalien imeytymistä, estää proteiini ruoansulatus, paina kilpirauhasen toiminta, ja sisältää karsinogeenisia.

Miten siis järkeä elintarvikkeiden käytettävissämme? Syödä ruokaa sen kaikkein luonnollisessa tilassa ja nauttia joka osa siitä lukien kolesteroli ja rasva terveistä eläimistä. Pysy kaukana jalostettujen, valmiiksi pakattu, valmistettu tavaraa. Mene orgaanisia ja ruoho ruokitaan jos voit ja älä välitä laskemalla kaloreita. Syödä elääkseen!