Mat regler som må følges for optimal helse

La meg stille deg noen spørsmål:

1. Føler du deg overveldet og frustrert med å prøve å avdekke sannheten bak hvilke matvarer og kosttilskudd er sunn og gunstig?

2. Er du forvirret av hvilke dietter gi deg optimal helse? Du hører veganer er veien å gå, men yoghurt har helsemessige fordeler. Du leser hvordan laksen er en superfood, men så din beste venn forteller deg full av kvikksølv. Du er seriøst om å knekke når du blir overlesset med all informasjonen og helse vask. Du sitter igjen forvirret og finner det vanskelig å holde seg til noe fordi hjernen din er i stadig endring. Høres kjent ut?

3. Når du kjøper inn alle supermat, kosttilskudd og helse crazes, kan du ikke unngå å spørre deg selv: Må jeg virkelig trenger dette?

Jeg var en gang at jenta som spiste en høy protein, lav carb og lav-fett diett. Jeg så dabbled i mat kombinere, veganisme, rå og ganske mye hver andre matvarer fenomener som treffer nyheter. Jeg har også brukt en formue hver måned på kosttilskudd og såkalte supermat som goji bær, Noni juice, fiskeolje, spirulina, klorofyll og jeg prøvde det. Og så en dag da jeg tok mine ti forskjellige kosttilskudd, sipping på min kokosnøtt vann og planlegger mitt daglige måltid, kunne jeg ikke hjelpe, men spør meg selv, jeg virkelig trenger å gjøre alt dette? Sammen med å være latterlig dyrt og tidkrevende, ble det gjør meg litt mental. Jeg vil tilbringe timer fokuserer for mye på hva jeg ville og ikke ville spise, kaste bort viktige timer av dagen i selvhat fordi jeg brøt sammen i et kar med yoghurt på min ny vegansk kosthold.

Svaret som kom til meg var dette: mennesker overlevde helt fint tusenvis av år siden uten alle multi-milliard dollar helseprodukter. I likhet med mange andre mennesker, hadde jeg blitt forført av kunnskapsrike multi-million dollar selskaper til å kjøpe inn de nyeste mattrender. Og la oss være ærlige, de er bare den nåværende trenden.

Jeg definitivt tror på kosttilskudd og supermat, som det er en tid og et sted for dem alle, men holde det realistisk og rimelig. Spør deg selv: Er jeg allerede får dette næringsstoffet fra den ydmyke brokkoli eller gulrot som jeg spiser annenhver dag? Og hvis etter å ha gjennom kosthold, finner du du mangler på vitaminer, da, for all del, kjøpe noen kosttilskudd! Ta en blodprøve for å sikre at alle vitaminnivået er normalt.

Finne din egen healing kosthold er en levetid reise. Som du utforske alle de forskjellige alternativer der ute, ikke stress med det. Bare gå på turen og lære, vokse og utvikle seg. Ingen diett eller mat prinsippet er hemmeligheten til evig helse; det virkelig er forskjellig for alle. Det er ikke en diett som har kjempet mot kreft; det er mange dietter som har kjempet kreft. Og den vanlige koblingen at disse kreft-bekjempelse dietter har er at de er jam-pakket full av hele matvarer. Whole Foods er en kombinasjon av frisk frukt, grønnsaker, korn, nøtter, kjøtt og meieriprodukter.

Den beste dietten du kan gå på er en som er full av hele matvarer og hold deg til det enkle prinsippet om 80/20 regelen . Spis 80 prosent perfekt, og deretter la den andre 20 prosent være din tallsklassikere. Dette gir deg den perfekte balansen mellom harmoni mellom kropp og sinn.

Når det gjelder å velge hvilke hele matvarer du ønsker å spise, ikke overbelastes ned i all den nye maten fenomen. Hold deg til det som føles riktig for deg. Husk alle er bygd forskjellig, så det er ingen rett eller galt kosthold, bare lytte til din egen kropp, da det vil fortelle deg hva du bør spise. Alt skal spises i balanse og ingen sprø besettelser. Bare slapp av, lytt til kroppen din og la den ta deg med på sin egen helbredelse reise. Hvis du plage for mye om hva du kan og ikke kan spise, du blir mentalt utladet og uvel. Sannheten er din diett bør være i stadig utvikling; du bør være å lære og prøve nye ting hele tiden.

10 ting for å få deg på veien til optimal helse i et ikke-obsessive måte:

Neste gang du føler deg skyldig fordi du ikke har spist dette, eller du har spist det, husk dette: selskaper er alltid innløse på samfunnets behov og ønske om å bli mer sunnere, ved å selge nye helse crazes, dietter og kosttilskudd. Den kalde harde sannheten er at kroppen din vet hva den vil, lære å lytte til den og mate den det den trenger.

Og når det kommer til helse vaskemaskin produkter, holde et åpent sinn, men aldri miste perspektiv. Utdanne deg selv, spise hva du tror på, lytte til din egen kropp, og finne din egen helbredelse kosthold. Og aller viktigst, er kroppen din et mirakel i seg selv, lære å stole på, ære og respektere det.