mare de proteine ​​pentru persoanele vegetariene

Divizăm sursele de proteine ​​de mare într-o dietă vegetariană pentru oameni și să explice modul în care amerizare de carne nu este tot atât de rău pentru tine si copilul tau. Aflați cum să-și îndeplinească nevoile alimentare ale unei mama vegetariană cu înlocuitori organice simple, care nu sunt chiar greu de găsit.

vegetarienilor au nevoie să-și crească zilnic de vitamine si substante nutritive pentru a le menține în formă de luptă. O dietă vegetariană strictă, în cazul în care nu sunt monitorizate, poate jefui o mama-a-fi de proteine. Ce faci atunci? Submina principiul tau vegetarian și să opteze pentru carne, în schimb? Răspunsul nu este, pentru că proteinele animale și proteine ​​vegetariene au valoarea nutritivă exactă.

Până în momentul în care sursele de proteine ​​pentru persoanele vegetariene sunt bine definite în dieta lor (cu titlu de calciu, zinc și vitamina B12 și D), nu este nevoie să vă faceți griji. Tot ce trebuie să faceți este să găsească modalități inovatoare de a include câteva ingrediente bogate în proteine ​​dieta vegetariana. A continua gata, și să învețe modalități de a încorpora sursele de proteine ​​de mare într-o dietă vegetariană pentru oameni

Care ar trebui sa ridicat de proteine ​​Dieta pentru vegetarienii au?

nu este deloc dificil pentru tine de a include alimente bogate in proteine ​​din dieta ta doar pentru că ești un vegetarian. Există o mulțime de surse vegetariene de proteine ​​pe care le puteți include până aportul de proteine. Aici este o listă de alimente bogate în proteine ​​vegetariene pe care le poate consuma în fiecare zi.

1. Greacă Iaurt

vegetarienilor se poate face cu o includere generoasă de iaurt grecesc în dieta lor. O portie de iaurt grecesc ofera 23 de grame de proteine. Ai putea transforma chiar și această varietate de iaurt intr-un mini desert prin adăugarea de migdale tocate marunt si fructe de padure proaspete. Acest desert nu va fi doar sănătos, dar va avea, de asemenea, un efect de răcire, în special în timpul lunilor de vară temut.

2. Quinoa

O dieta de proteine ​​pentru femei vegetariene ar trebui să includă ATHIS de cereale sănătoase servește ca printre cele mai bune surse de proteine ​​vegane. Că în afară, are un gust delicios prea. O salata de quinoa ciudat Marea Mediterană este ușor de bici pentru un prânz ușor.

3. soia

Vegetarienii au la dispoziție câteva opțiuni pentru a alege pentru a obține stabili lor de zi cu zi de proteine. Soia este una dintre cele mai mari surse de proteine. Este unanim considerat ca fiind cel mai bun substitut pentru carne. Tofu este cel mai popular și sănătos produs din soia. Pentru nevoile dvs. de proteine, este imperativ ca să alegeți tofu doar firmă, deoarece este mai bogat în proteine ​​decât tofu moale. Asigurați-vă că pentru a consuma 10 de grame pentru o jumatate de cana de servire in dieta ta.

4. Fasole și orez

Vă întrebați ce face ca acest perfecta combinatie pentru un impuls de proteine? Fasole au un conținut ridicat de metionină și lizină, în timp ce orezul este scăzut în lizină și ridicată în metionină. Acesta este un bun substitut pentru carne, deoarece conținutul de proteine ​​este același. Dacă fasole nu sunt disponibile imediat, năut sau linte va produce aceleași rezultate. Aceste mese sunt bogate in carbohidrati, perfect pentru cei cărora le place să se angajeze într-un antrenament de lumină de zi cu zi.

5. Pita și Humus

Capsa din Orientul Mijlociu de hummus și Pita vă va oferi o sursă bogată de proteine. Năut conțin un profil de aminoacizi similar cu cele mai multe legume – o dieta bogata in proteine ​​perfecta pentru persoanele vegetariene. Oferindu acest fel de mâncare exotice și gustos o încercare va fi un răsfăț fericit, am pariu. Noul vegetarian poate încerca, de asemenea Cannellini, edamame, sau alte tipuri de fasole.

O buna dieta vegetariana de proteine ​​va da vegetarienilor nutrientii de care au nevoie pentru a asigura un organism echilibrat și sănătos. ceea ce este mai mult, proteine ​​va ajuta, de asemenea, să obțineți o burtă tonifiat. Partea interesantă este, cu atât de multe surse de proteine ​​gasite in forme organice, nu este într-adevăr nu trebuie să compromită preferința dvs. și trece la carne. Tot ce trebuie să faceți este de a încorpora în mod înțelept produsele adecvate bogate în proteine ​​în dieta dumneavoastră, și sunteți gata pentru o repriza sanatoasa cu copilul tau.