Mad Regler, der skal følges for optimal sundhed

Lad mig stille dig nogle spørgsmål:

1. Føler du dig overvældet og frustrerede over at forsøge at afdække sandheden bag hvilke fødevarer og kosttilskud er sunde og gavnlige?

2. Er du forvirret af hvilke kostvaner giver dig optimal sundhed? Du hører veganer er vejen at gå, men yoghurt har sundhedsmæssige fordele. Du læser, hvordan laks er en superfood, men så vil din bedste ven fortæller dig sin fulde af kviksølv. Du er seriøst om at knække som du får overbelastet med alle de oplysninger og sundhed vask. Du er venstre forvirret og har svært ved at holde sig til noget, fordi dit sind er i konstant forandring. Lyder det bekendt?

3. Når du køber ind i alle superfoods, kosttilskud og sundhed diller, kan du ikke undgå at spørge dig selv, Har jeg virkelig brug for dette?

Jeg var engang den pige, der spiste et højt proteinindhold, lavt Carb, og fedtfattig kost. Jeg derefter dabbled i fødevarer kombinere, veganisme, rå og stort set hver andre fødevarer fænomener, der ramte nyheden. Jeg har også brugt en formue hver måned på kosttilskud og såkaldte superfoods som goji bær, Noni juice, fiskeolie, spirulina, klorofyl og jeg prøvede det. Og så en dag, da jeg tog mine ti forskellige kosttilskud, sipping på min kokos vand og planlægning min daglige måltid, kunne jeg ikke lade være med at spørge mig selv, Har jeg virkelig brug for at gøre alt dette? Sammen med at være latterligt dyre og tidskrævende, blev det gør mig lidt mentalt. Jeg ville tilbringe timer holder øje med, hvad jeg ville og ikke ville spise, spilder vigtige tidspunkter af dagen i selvhad, fordi jeg gav efter i en balje med yoghurt på min nyfundne vegansk kost.

Svaret, der kom til mig var denne: mennesker overlevede kun fine tusinder af år siden, uden at alle de multi-milliard dollar helseprodukter. Ligesom mange andre mennesker, var jeg blevet forført af kyndige multi-million dollar virksomheder at købe ind i de nyeste fødevarer tendenser. Og lad os være ærlige, de er bare den nuværende tendens.

Jeg absolut tror på kosttilskud og superfoods, da der er en tid og sted for dem alle, men holde det realistisk og økonomisk overkommelig. Spørg dig selv: Er jeg allerede få dette næringsstof fra den ydmyge broccoli eller gulerod, som jeg spiser hver anden dag? Og, hvis der efter en gennemgang af din kost, du finder du mangler på vitaminer, så ved alle midler, købe nogle kosttilskud! Tag en blodprøve for at sikre, at alle dine vitamin niveauer er normale.

Find din egen helbredelse kost er en levetid rejse. Som du udforske alle de forskellige muligheder derude, ikke stress over det. Bare gå på turen og lære, vokse og udvikle sig. Ingen kost eller mad princip er hemmeligheden til evigt sundhed; det virkelig er forskellig for alle. Der er ikke en kost, der har kæmpet kræft; der er mange kostvaner, der har kæmpet kræft. Og den fælles forbindelse, at disse kræft-bekæmpelse kost har, er, at de er jam-pakket fuld af hele fødevarer. Hele fødevarer er en kombination af frisk frugt, grøntsager, korn, nødder, kød og mejeriprodukter.

Den bedste kost du kan gå på er en, der er fuld af hele fødevarer og holde sig til det meget enkelt princip om 80/20 reglen . Spis 80 procent perfekt, og så lade de andre 20 procent være dine skyldig fornøjelser. Dette giver dig den perfekte balance mellem harmoni mellem dit sind og krop.

Når det kommer til at vælge, hvad hele fødevarer, du ønsker at spise, ikke køre fast i alle de nye mad fænomen. Hold dig til hvad der føles rigtigt for dig. Husk alle er bygget anderledes, så der er ingen rigtige eller forkerte kost, bare lytte til din egen krop, da det vil fortælle dig, hvad du skal spise. Alt bør spises i balance og ingen skøre tvangstanker. Bare slappe af, lytte til din krop og lad det tage dig på sin egen helbredende rejse. Hvis du besætte for meget om, hvad du kan og ikke kan spise, bliver du mentalt drænet og utilpas. Sandheden er din kost skal være i konstant udvikling; du bør være at lære og prøve nye ting hele tiden.

10 ting at få dig på vejen til optimal sundhed i en ikke-tvangspræget måde:

Næste gang du føler dig skyldig, fordi du ikke har spist dette, eller du har spist det, huske dette: selskaber er altid penge på samfundets behov og ønske om at blive mere sundere, ved at sælge nye sundhedsmæssige diller, kost og kosttilskud. Den kolde hårde sandhed er, at din krop ved, hvad det ønsker, lære at lytte til den og fodre den, hvad den har brug for.

Og når det kommer til de sundhedsmæssige vask produkter, holde et åbent sind, men aldrig miste dit perspektiv. Uddan dig selv, spise, hvad du tror på, lytte til din egen krop, og find din egen helbredelse kost. Og vigtigst af alt, din krop er et mirakel i sig selv, lære at stole på, ære og respektere det.