Luonnollinen Ratkaisuja Holiday Stressi

Useimmat meistä tietävät omasta kokemuksesta, että loma voi olla jopa stressaavaa yhtenä mukavuutta ja iloa. Valtaosa amerikkalaisista korostavat ainakin joitakin kauden. Lahjoja, juhlia, matka- ja perheen tai ehkä ilman näitä asioita voi tehdä loma ylivoimaisesti stressaavaa tai surullinen.

Terveysvaikutuksia Stressi

Krooninen tai liiallinen stressi on merkittäviä haitallisia vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen terveyteen. Se aiheuttaa maladaptation kehon ensisijainen stressivasteen järjestelmä – hypotalamus-aivolisäke-lisämunuaisakselin – joka sitten häiritsee aineenvaihduntaa; immuunijärjestelmän, hermostoon, ja hormonaalista funktio; ja enemmän. Krooninen stressi voi myös laukaista tai pahentaa masennusta ja ahdistusta, emotionaalinen syöminen, painonnousu, ja riippuvuuskäyttäytymistä.

poistamaan stressitekijöitä

Kaksi perussäännöt käsitellä stressiä on vähentää altistumista stressitekijöitä kun mahdollista ja toimimaan aktiivisesti auttaa itseäsi käsitellä väistämätöntä stressiä et voi hallita. Alla on luettelo yleisimmistä syistä loma stressiä pistettä.

Top 13 loma stressitekijöitä

 1. Ajan puute
 2. Rahan puute / velkaantumista
 3. Kaupallisuus tai hype
 4. Paine antaa tai saada lahjoja / lahja ostoksia
 5. Väkijoukkoja ja pitkät jonot
 6. Lihoo / stressin aiheuttama syöminen ja alkoholin kulutusta
 7. Matkustaminen
 8. Perhe kerääminen / näkemästä tiettyjä sukulaisia
 9. houseguests
 10. Työstressi / työn ja perheen tasapaino / saaminen vapaata
 11. Suunnittelu ja toteutus aterioita ja juhlia tai ostoksilla ruokaa, ruoanlaitto, siivota
 12. Kyvyttömyys olla perheen ja ystävien
 13. Yksinäisyys

Joten mikä loma stressitekijöitä vaikuttaa sinuun, ja mitkä voit poistaa? Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Liikaa tekemistä? Valitse viisaasti, suunnitelma, priorisoida ja delegoida, mutta ennen kaikkea, muista, että se on ok sanoa mitään.
 • Ei ole varaa siihen? Aseta budjetti, resurssejaan ostaa ryhmään lahjoja, piirtää nimiä hatusta, tai antaa käsintehtyjä lahjoja tai ajan lahja.
 • Ole realistinen. Saat vain pettynyt, jos et pidä odotuksia realistisia ja keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää sinulle.
 • Yksinäinen? Jos sinulla ei ole perhettä tai ystäviä olevan noin, osallistua paikalliseen loma konserttien tai yhteisöllisiä tapahtumia, onko jokin työtoverit eivät loma suunnitelmia ja on nyyttikestit tai viettää aikaa antaa jollekulle toiselle tarpeessa tekemällä vapaaehtoistyötä. Jos olet kaukana perhe, yrittää luovia tapoja yhdistää kuten videoita tai Skype.
 • Hate väkijoukkoja? Ostoksia verkossa ja se toimitetaan kotiovellesi.
 • Vaikeaa perheeseen? Olkoon väitteet suuntautuvat, kävellä pois, tauko, ja käytännössä hyväksynnän ja ei-kritiikkiä. Tietenkin, jos perhe on todella väärin tai epäterveellistä teille, laskevan viettää aikaa heidän kanssaan.

käytännössä Rentoutuminen

Sillä stressitekijöitä, että et voi välttää, yritä tehostamalla takaisin ja rentouttava. On satoja rentoutumista tekniikoita ja kymmeniä stressiä vähentäviä elämäntapojen käytäntöjä, voit valita. Joitain esimerkkejä:

 • Lataa ilmainen, lyhyt, ohjattu meditaatio, progressiivinen rentoutumista, syvä hengitys, tai ohjattua kuvakieli harjoituksia.
 • Yritä pitää säännöllisen liikunnan aikataulu.
 • Ajoittaa joitakin korin tai energiaa työhön.
 • Take lyhyen, reipasta kävelyä tai tehdä joitakin jooga aiheuttaa.
 • Tukekaa lisämunuaisten ottamalla B-monimutkainen vitamiini ja C-vitamiinia
 • Carry terveellisiä välipaloja, jotka sisältävät proteiinia, kuten pähkinöitä, pitää verensokeri vakaana ja estää mielihaluja.
 • Käytännössä mindfulness, ystävällisyys, tai huumoria.
 • Huomaa nähtävyyksiä ja ääniä ympärillä, soittaa vanha ystävä, tai ottaa syvään henkeä.

Ota Natural Chill Pill

Jos kaikki muu epäonnistuu ja sinun on joitakin välittömiä stressin helpotus, voit aina ottaa luonnollinen chill pilleri, kasviperäisten otteen tai luonnollista täydennä pikatoimisia ahdistuneisuutta vaikutuksia. Kolme meidän suosikkeja nopeaa rentoutumista ilman väsymystä ovat:

 • L-Teaniini (200 mg)
 • Kava kava juuriuutetta (standardoitu 30% kavalactones; 250 mg)
 • GABA (250 mg)

Tunnistamalla loma stressitekijöitä, jotka ovat ominaisia, henkilökohtainen laukaisee sinulle, ja käyttämällä joitakin käytännön strategioita ja luonnon parantavaa tekniikoita, saatat jopa löytää rauhaa ja iloa tänä jouluna.