Les raons per Aigua Potable després de despertar és bona

Al Japó, és una pràctica comuna per a beure dos gots d’aigua al despertar. Es diu que té la capacitat de curar del tot un seguit de malalties, incloent el càncer, així com proporcionar una sèrie d’altres beneficis. I crec que pot ser a alguna cosa. Com a nació, Japó té la major longevitat en general, que actualment alberga més de 50.000 centenaris, o més de 100 anys d’edat. Ja es tracti de la pràctica aigua o alguna cosa en el te que beuen, podem aprendre alguns trucs dels japonesos. Així que independentment de si aquesta pràctica va salvar la vida, ja que creuen, aquí un cop d’ull a molts dels altres beneficis provats de beure dos gots d’aigua al despertar.

Es rehidrata el teu cos deshidratat

Quan es desperta després d’un llarg somni, el seu cos està deshidratat de forma natural. No importa la quantitat d’aigua que va beure el dia anterior, que hi hagi esgotat les seves botigues i és el moment per tornar a omplir el tanc. El primer que l’aigua potable després de despertar va a fer és proveir de les seves cèl·lules molt necessària d’aigua, que dóna vida. Compareu això amb la norma; beure una oz 16. tassa de cafè, que es deshidraten encara més el seu cos ja set. El participar en aquest rehidratació immediata tindrà importants beneficis notables, incloent:

  • Sentint-se més renovat
  • Tenir més energia natural al llarg del matí
  • En ser més saludable i feliç

Elimina les toxines

Després d’alimentar les seves cèl·lules, l’aigua potable després de despertar serà eliminar les toxines no desitjades del seu cos. Mentre dorm el seu cos es repara, reposa les hormones i balanços energètics. El resultat és toxines i altres materials de rebuig de ser alliberat i l’espera de ser purgada. Després de netejar el seu cos d’aquestes toxines, se sent molt bé i ser capaç d’absorbir més nutrients d’un esmorzar ben balancejat. Això també condueix a la pell clara i un millor benestar general.

Dispara el seu metabolisme

L’aigua potable és una tàctica fonamental quan es tracta de la pèrdua de pes. Però l’aigua potable després de despertar és la forma més òptima per fer-ho. Penseu en l’aigua potable després de despertar com un despertador per al seu metabolisme. Aquesta puntada aigua matí comença el seu metabolisme i s’ha demostrat per augmentar el seu potencial de crema de calories durant tot el dia.

No només això, sinó que l’aigua realment l’omple i li treu la gana, el que li permet prendre millors decisions per a la seva esmorzar. Aquestes decisions intel·ligents tendeixen a donar-se la volta a millors decisions durant tot el dia. Si vostè sap alguna cosa sobre l’alimentació saludable, llavors vostè sap que aquest impuls és tan poderós. No hi ha millor manera de començar que l’impuls que amb un gran got d’aigua deliciosa.

Alimenta el seu cervell

Aquí és un fet de la diversió; el seu cervell és 75% aigua. Si vostè ha estat bevent bastant d’ell, sabrà que sense aigua al seu cervell no funcionarà en el seu nivell òptim. Un got d’aigua al matí deixarà una sensació nítida i clara durant tot el dia, que li dóna un avantatge sobre tots els zombies deshidratats que es trobarà.

que es mantingui regular i alleuja el restrenyiment

La causa principal del restrenyiment és la deshidratació. L’aigua potable quan es desperta no només curar la deshidratació però ens ajudarà a alleujar el restrenyiment, ajuden a mantenir-regular i promoure un moviment d’intestí al matí. Aquesta és una gran manera de començar el dia.

Prevé i cura la malaltia

Com es va indicar anteriorment, al Japó es creu que l’aigua potable d’aquesta manera pot curar fins i tot les malalties més dures amb el temps. No sóc un científic o un metge, però el que sí sé és que fer això sens dubte ajudarà a curar la malaltia i sens dubte pot ajudar a evitar que, fins i tot si els efectes són subtils.

Una cosa que és tan sa i bo per a vostè, si no realitzar miracles, va tenir un impacte positiu en la seva salut. Una de les meves majors creences és controlar el que pot, i no es preocupi per la resta. Una cosa així com beure un got d’aigua quan es desperta és certament sota el seu control, així que per què no ho fa.

És completament refrescant

Finalment, però no menys important, la setena raó per la qual ha de participar en la pràctica d’aigua potable després de despertar és pel bo i fresc que farà que se senti. Realment no hi ha res més refrescant que despertar, amb la boca seca, i gaudir de la vida substància pura. Em revitalitza, i em sento fresc i net després.

Per tant la quantitat d’aigua he de beure?

Si això sona com una cosa que està en aquest gran. No obstant això, la quantitat d’aigua ha de beure per aprofitar els beneficis? La quantitat varia al voltant de la web. En el protocol de curació japonès, es fa notar que vostè ha de beure 4 gots de 160 ml d’aigua en despertar. Això es tradueix en 20 unces. d’aigua. Per donar-li una bona idea, és a dir 1/3 d’un coc 2 litres o 2,5 tasses d’aigua. Aquesta és una quantitat bastant decent d’aigua, de manera que començar a poc a poc, si vols.

Calent o fred? Sento dir això, però càlid. Preferiblement la temperatura del cos! Sé que això no sempre és factible per beure dos gots de 98 graus de l’aigua quan es desperta pel que optar per la temperatura ambient. Coldwater necessita ser escalfat fins a la temperatura de nucli pel cos, gastar energia. L’aigua calenta li permet al seu cos per mantenir l’homeòstasi, òptimament rentat de les toxines i la reposició de les cèl·lules. Una bona manera de pensar en ell està abocant aigua freda sobre un motor de cotxe calent, però potser una mica menys extrem.

Ha d’esperar almenys 15 minuts després de beure l’aigua per menjar. La longitud òptima en la cultura japonesa és d’esperar 45 minuts fins que menjar. El protocol exacte de la cura d’aigua japonesa és com segueix:

  • En aixecar al matí i abans de rentar-se les dents, begui 4 x 160ml gots d’aigua
  • Raspallar i netejar la boca però no mengi o begui res durant 45 minuts
  • Després dels 45 minuts pot menjar i beure normalment
  • Després de 15 minuts d’esmorzar, dinar i sopar no ha de menjar ni beure res durant 2 hores.
  • Aquelles persones grans o malaltes que no puguin beure 4 gots d’aigua al principi poden començar per prendre un got d’aigua i gradualment augmentar la quantitat fins a 4 gots per dia.