Les millors maneres de reduir el greix facial Naturalment

La seva cara és el primer punt de contacte amb tots els altres. És la primera cosa que notaràs que, fins i tot abans de saber res de tu. És totalment comprensible per desitjar una cara afilada, que es defineix. No obstant això, moltes persones lluiten amb el pes, i això inclou el greix facial.

Si bé no hi ha cap mal en tenir una mica de greix facial, si realment li molesta, hi ha un munt de coses que pot fer per reduir-lo. No obstant això, és crucial tenir en compte que no hi ha diferència entre el greix facial i el greix corporal. La bona notícia és que els mateixos mètodes utilitzats per desfer del greix corporal pot ajudar a desfer del greix de la cara també. En aquest article s’explicarà en detall els deu millors maneres de reduir el greix facial.

Com perdre greix de la galta Naturalment

De vegades es pot trobar que fins i tot la pèrdua de l’excés de pes no ha fet cap diferència pel que fa al greix a la cara. Per a aquells cansats de galtes grassonetes, aquí hi ha algunes maneres que li mostrarà com desfer del greix de la galta de forma natural.

1. Menjar saludable i exercici

Això és realment la millor manera de mantenir la seva salut física. A més d’ajudar a mantenir el seu pes corporal, menjar sa i fer exercici té una sèrie de beneficis a llarg termini, inclosa la salut d’òrgans, l’envelliment, la salut cardiovascular, la resistència òssia i així successivament. Consumir una dieta equilibrada, que inclogui fruites, verdures, llegums, lleguminoses, ous, peix, nous i llavors, i el seu cos es mantindrà en condicions òptimes. Evitar l’excés de sucre i sodi, ja que tots dos components dels aliments tendeixen a retenir l’aigua i causar inflor en diverses parts del seu cos, especialment la cara. Recordeu fer exercici almenys tres dies a la setmana.

2. Per estar hidratat

Com contra-intuïtiu com podria semblar, el seu cos realment reté l’aigua a causa de la deshidratació. Els nostres cossos emmagatzemen qualsevol excés d’aigua en el cos; això inclou la galta i la cara. Per evitar que això passi, és essencial per mantenir-se hidratat durant tot el dia. Recordeu beure de 2 a 3 litres d’aigua cada dia, es va estendre a terme a través de tot el dia.

3. mastegar un xiclet

El xiclet és un exercici que ajuda a reduir el greix de la galta. Això també ajuda a tonificar el greix en la seva barbeta i la zona de la mandíbula, el que li que defineix la forma que desitgi. Seure en una cadira amb l’esquena recta. Pop un tac de goma de mastegar a la boca i començar a mastegar. Mastegar durant almenys vint minuts, tres vegades al dia. Vostè pot fer això just després del seu matí, la tarda i el sopar.

4. malbaratar globus

Aquest és un exercici que ajuda al greix to de la galta per l’elaboració dels músculs facials. S’asseu en una cadira i s’inclina cap enrere fins que vostè està buscant en el sostre. Tome un globus i deixar anar una mica d’aire en ell. Continueu bufant durant almenys deu segons. Mentre ho fa, se sentirà els seus músculs de les galtes s’estenen. A continuació, permetre que l’aire s’escapi del globus, i repetir aquest pas de cinc a deu vegades. Vostè ha de ser capaç de veure una diferència en la seva cara aquí a un parell de setmanes.

5. Obtenir un vapor facial

Per estrany que sembli, en realitat vapor pot ajudar a millorar el to i la forma de la seva cara. Això es deu al fet que el vapor fa que els porus s’obrin, l’alliberament de suor i les toxines atrapades. En conseqüència, es redueix la retenció d’aigua a la cara. És important entendre que aquest mètode no funcionarà si no està completament hidratat durant tot el dia.

En primer lloc, bullir una mica d’aigua en un recipient. Deixeu que es refredi una mica, després remullar una tovallola neta en l’aigua calenta, estrenyent per eliminar qualsevol excés d’aigua. Abans de col·locar-lo a la cara, assegureu-vos que la temperatura és l’adequada perquè no es malmeti la seva cara causa de la calor. Vostè pot fer això durant deu minuts, dues vegades al dia.

6. Obtenir un massatge de cara

massatges facials són àmpliament utilitzats per disminuir el greix a les galtes, i per tonificar la resta de la cara. Aquest mètode ajuda a alleujar la retenció d’excés d’aigua a la cara per la promoció de la circulació i el drenatge del fluid acumulat. Aplicar un oli saludable en la seva cara tal com esqualè o oli d’argan. Comenceu fregant suaument la cara amb els palmells de les mans en un moviment circular. Podeu repetir aquesta operació per vint vegades.

7. estirar la seva cara

Aquest és un exercici facial senzilla amb les seves arrels en el ioga. Això ajudarà a tonificar i enfortir els músculs de la seva cara inferior. Seure i relaxar-se. A continuació, empènyer la llengua cap a fora i tractar de tocar el nas amb ella. Mantingui aquesta posició durant cinc segons. A continuació, tractar de tocar la barbeta amb la llengua durant cinc segons. Ha de repetir això per a un total de cinc a deu vegades.

Una altra tècnica consisteix a empènyer el llavi inferior cap amunt per que sobresurt de la mandíbula inferior. Continuar durant cinc segons i repetir deu vegades. També, somrient amb regularitat és una gran manera de tonificar els músculs facials. Més que això, el somriure s’ha demostrat que augmenta els nivells d’endorfines en el cos, que fan que un es senti feliç i en pau.

8. somriure com un peix

Sona divertit, oi? Bé, sembla divertit també, però és un excel·lent exercici facial per ajudar a desfer-se d’aquest greix a les galtes. En primer lloc, seure en algun lloc amb respatller adequat. A continuació, fer una cara de peix a l’xuclar les galtes. En aquest punt, tracta de somriure i mantenir la posició durant al voltant de deu a quinze segons. Podeu repetir aquesta operació cinc a deu vegades al dia.

9. Reduir el consum d’alcohol

No caure en el consum excessiu d’alcohol si es vol mantenir una forma de la cara definida. Tenir petites quantitats de vi o una cervesa de tant en tant està bé, però tampoc pot fer que el greix que aparegui a la cara. Això és perquè l’alcohol és ple de carbohidrats rics en calories. També indueix la deshidratació, el que porta a la retenció d’aigua com es va esmentar anteriorment.

10. Sleep Well

Res d’això funcionarà si no rep vuit hores de son cada dia. Tenim la tendència a estar tan ocupats amb altres coses que vam acabar comprometre el son en aquests dies. La manca de son provoca diversos problemes a la seva salut mental, així com la salut física. S’ha relacionat a un augment en els nivells de cortisol, que és una hormona de l’estrès que ve amb diversos problemes, com ara augment de la gana, augment de l’acumulació de greix i guany de pes.

Preguntes freqüents

Lluitant amb la recerca de com reduir el greix de la cara de forma natural? Aquestes són les preguntes més comuns quan es tracta de reduir el greix facial.

1. El treball Exercicis facials?

Sí, sovint ajuden a tonificar els músculs facials, reduir el greix de la galta i millorar la forma de la seva cara. No obstant això, aquests no farà una diferència a menys que menjar una dieta equilibrada, fer exercici regularment, mantenir hidratat i dormir prou cada dia.

2. Córrer Reduir cara greix?

Cardio definitivament pot reduir el greix de la cara. la reducció del punt de greix és un mite; no es pot perdre greix en una sola àrea del seu cos. En el seu lloc, la incorporació d’un règim d’exercici saludable amb exercici aeròbic pot ajudar a cremar greix.

Tenir una cara gran no vol dir que és el greix. Moltes persones tenen cares grans i rodons que tenen a veure més amb l’estructura òssia de l’acumulació de greix. És possible que tingui una línia de la mandíbula afilada definit esperant sota de tot aquest greix, però de vegades és el que és. No hi ha cap raó per anar a rodar tractant d’aconseguir una estructura de cara com models o actors famosos, que tenen accés a més tecnologia i mitjans per alterar el seu cos. Només començar a menjar sa, fer que el temps per fer exercici i dormir bé.