Les causes i consells per alleujar el mal de coll després de dormir

Quan vostè s’aixeca al matí, vostè vol sentir-se fresc i energètic per poder passar per la resta del dia. Però el despertar amb mal de coll pot ser un veritable amortidor. Un coll rígid i dolor després de dormir és força freqüent i pot repetir un cop massa. Però es pot tractar formes senzilles d’evitar o almenys minimitzar el dolor.

Les raons per les que el seu mal el coll després de dormir

No és fàcil creure que el dormir pot causar mal de cap tipus. Un esperaria que desperta sentint-se rejovenit, no alletant un dolor; especialment al coll. Hi ha una sèrie de raons per què passa això. Aquestes són les causes del dolor de coll després de dormir:

1. Rigidesa del coll

Quan s’adorm, el cos tendeix a tornar-se rígida a causa de les llargues hores d’inactivitat. Dormint en posicions incòmodes pot afectar els lligaments i tendons. Els músculs del coll es tornen inflexibles, especialment si el cos roman rígida en la posició per dormir mal de coll, en altres paraules, una posició divertida o incòmoda per dormir.

2. La mala postura per dormir és el culpable

La raó més comuna per al mal de coll de dormir malament és la seva posició al dormir. Si t’agrada dormir cap per avall, llavors pot ser que hagi de desfer-se’n immediatament. Quan s’adorm davant del llit, el coll es gira en un angle extrem. Això és segur que li donarà un mal desagradable quan s’aixeca.

3. El seu coixí pot no ser el seu Pal

La gent passa una gran quantitat de temps i energia tractant de recollir el coixí dreta. No és una tasca fàcil. Una bona coixí és la que manté el nas, el cap i la columna vertebral en una línia. La corba del coll i el cap amb poca traça, si el coixí és massa grossa o massa prima. L’elecció d’un coixí que l’ajuda a mantenir una posició de cap i coll sa és important.

4. La seva matalàs se suma al seu misèria

El matalàs es dorm també es pot afegir als seus problemes. Si un matalàs molt suau, llavors és probable que enviaven mantenir una posició saludable mentre es dorm. Es pot fer que el seu cos s’enfonsi al llit, que, al seu torn, doblegar la columna vertebral i les espatlles, incòmode. En tot això, el coll hauria de suportar el pes.

5. Embaràs i Coll Woes

Si està embarassada, llavors un cos de dolor no és nou. Pot experimentar dolors al coll a causa dels canvis hormonals en el cos. Aquests dolors poden establir-se una mica. Però el tercer trimestre ve amb la seva quota de mal d’esquena baixa que òbviament afecta el coll també. Afegit a això, una dona embarassada s’esforça per trobar una posició còmoda per dormir. Això és més males notícies per al coll.

A més d’aquests, si pateix d’artritis i altres dolors crònics de coll uterí o ha tingut algun tipus de lesió al coll com la fuetada cervical, etc, llavors el millor és preguntar al seu metge.

Formes d’alleujar el mal de coll de dormir

Per alleujar el et d’aquest mal de coll, com dormir ha de ser considerat seriosament. Amb això i alguns altres hàbits saludables s’esmenten a continuació, es pot besar el dolor i adéu dolor al coll.

1. dormir sobre la seva esquena

Shavasana o la postura del cadàver de la ioga amb les dues mans col·locades en el costat és la millor posició per evitar qualsevol mal de coll. Això assegura que l’esquena i el coll són compatibles al llit quan està dormint.

A l’anar a dormir, vostè ha de mantenir les seves cames i les mans relaxades. El coll ha d’estar en línia amb l’esquena i mustnt caure a un i altre costat.

2. Dormir de costat

Aquesta és una altra posició de dormir adequat. Aquesta posició assegura que el coll i l’esquena estan en una posició saludable i que no hi ha cap tensió innecessària a la columna cervical, en altres paraules, el seu coll.

3. Evitar mantenint la mà al front

Quan es dorm amb una mà al front, els músculs escalens del coll i els músculs de trapezi superiors s’activen de forma desigual. Això es tradueix en manca d’alineació com el coll es gira. Recordeu que no ha de fer-ho si es vol evitar una rigidesa en el coll del matí.

4. Hands-on-Pit Posició s’ha d’evitar

En aquest cas, encara que els músculs de tots dos costats estan igualment activats, el trapezoide i coll músculs superiors tendeixen a endurir i causar entumiment. És probable que si vostè dorm en aquesta posició, vostè es desperta amb un dolor al coll i dolor.

5. Trieu un coixí adequada

El coixí s’utilitza pot fer tota la diferència. Un coixí que suporta bé el coll és la millor. Ha de ser tal que quan es col·loca el cap, d’altra banda, amb cada canvi de posició, el coixí també ha de canviar de forma. També, assegureu-vos de canviar el coixí si comença a caigudes de tensió a causa d’un ús prolongat.

6. Utilitza coixins específics

Per a aquells que dormen de costat, s’aconsella utilitzar un coixí que és més alta per sota del coll del cap. Utilitzeu un bon coixí per al coll quan es viatja en avions, etc per donar suport al seu coll i l’esquena.

7. prestar atenció a la Matalàs

Converteixi a la seva matalàs de tant en tant perquè no comença a col·lapsar en un sol lloc. A més, l’intercanvi del seu matalàs vell per un de nou amb regularitat perquè continuï per recolzar l’esquena i el coll en una posició saludable.

8. Dormir cap per avall és un prohibida

Pot ser difícil canviar sobtadament el seu costum de dormir sobre el seu estómac. Però haurà de fer un esforç per corregir la seva posició per dormir pel bé del seu coll.

9. Per a les dones embarassades

Si vostè dorm sobre la seva esquena, i després sostenir un coixí o dos sota dels genolls. O si ho prefereix dormir de costat, després col · locar els coixins d’entre els genolls.

10. Trams del matí

exercicis senzills d’estirament o ioga pot realment fer una diferència. Això ajudarà a relaxar els músculs i les articulacions en el seu cos i fer-los més flexibles.

La naturalesa del dolor i la intensitat pot variar de persona a persona, però, aquestes són formes simples a un somni tranquil i un matí feliç.

Exercicis del matí per alleujar el coll rígid

Si no sou el dolor crònic o alguna altra malaltia greu, és poc el que l’exercici no pot tenir cura. Un dolor al coll senzilla es pot alleujar amb els següents exercicis:

1. Cap Gotes

Parells dret i lentament caure el seu cap cap a la dreta. Segueix buscant al davant de vostè com vostè fa això. Espereu 10 comptes i després repetir l’esquerra. Repetir la seqüència completa de tres vegades. Es pot estirar més en deixar caure l’espatlla oposat per a cada costat.

2. Moviment dalt a baix

Parells dret. baixi lentament el cap i tocar la barbeta cap al pit. Espereu 10 càrrecs. A continuació, inclini el cap cap amunt. Espereu 10 càrrecs. Repetir tres vegades. Una versió lleugerament més intens és posar el pit cap avall en el seu llit de tal manera que només el cap està sobre la vora del llit. Repetiu el moviment de dalt a baix tres vegades.

3. Sobre l’espatlla

Parells dret i mirar cap endavant. moure lentament el cap per mirar per sobre de la seva espatlla dreta. Espereu 10 càrrecs. Repetir a l’esquerra. Repetir la seqüència de tres vegades.

4. Cap juts

Segui dret amb l’esquena dreta. Empenta el seu cap fora i mantenir durant 10 càrrecs. A continuació, empenta tot el camí de tornada i mantenir. Recordi que ha de mantenir el cos dret. Repetir 5 vegades.

5. Aixeca el cap

Establir plana sobre una estora. Toc seu paladar o el sostre de la boca amb la llengua. Ara, mentre compte fins a 10, alleujar la seva barbeta cap al pit. A continuació, llevant lentament el cap del matalàs. Imatge de la base del seu crani i s’imagina que el seu cap s’inclina entre les orelles. Això ajuda a estirar els músculs del clatell. Mantingui aquesta posició durant 10 càrrecs i relaxar-se. Repetiu aquest durant uns dos minuts. Ser lent.