La un pahar de apă caldă în timpul sarcinii, este sigur?

Ca o femeie gravidă, sunteți obligat să fi obtinerea o mulțime de sfaturi cu privire la destul de mult în fiecare subiect. În timp ce informațiile ar putea părea copleșitoare, un sfat pe care trebuie să ia pentru a este de a bea cantitatea corectă de apă în timpul sarcinii. Apa este vitală pentru sănătatea generală a sarcinii; Cu toate acestea, cele mai multe femei gravide au griji cu privire la băut apă caldă și efectele sale asupra sarcinii lor.

Bea apă caldă în siguranță în timpul sarcinii?

Apa potabilă în cantitatea potrivită este extrem de important atunci când sunteți gravidă, pentru dezvoltarea corespunzătoare a copilului tau. Cantitatea necesara de apa se va asigura că sunt plini de energie și detoxifiate, în afară de menținerea tine hidratat. La un pahar cu apă caldă sau fierbinte are beneficii bogat și ajută la combaterea deshidratarea, oboseala si infectii. Cu toate acestea, asigurați-vă că apa nu este prea fierbinte, deoarece se poate arde mucoasa cavității bucale, ceea ce face unrecommended dacă sunteți gravidă sau nu. Deshidratarea este, de obicei, poarta de acces pentru o serie de alte probleme, cum ar fi greață și crampe, și poate provoca chiar și travaliu prematur.

Beneficiile apei potabile Cald Deși gravide

După cum sa menționat mai sus, și cu experiență de nenumărate mame, care stau hidratat in timpul sarcinii este ceva ce trebuie să acorde prioritate. Următoarele sunt cinci dintre cele mai importante beneficii ale sedere hidratat in timpul sarcinii.

Detoxifierea și Digestion

Apa potabila calda va ajuta la digestie prin compensare toate toxinele din organism. De asemenea, se curăță tractul digestiv, permitand organismului sa absoarba nutrienti mai bine. Aceste substante nutritive sunt apoi a trecut cu ușurință la copil. Apa caldă este, de asemenea, a spus să se dizolve picături de grăsime și ulei.

Reduce Dimineața de boală

Cele mai multe mame trebuie să ateste că dimineața de boală este una dintre cele mai dificile aspecte de a fi gravidă. Greața este cauzata de deshidratare și de această lovitură de-începe un ciclu vicios în cazul în care greață vă va pune pe care doresc să bea apă. Pentru a rupe ciclul și păstrați-vă confortabil, este imperios necesar să beți multă apă pentru a rămâne hidratat.

amelioreaza Constipație

Cu atât de multe schimbări care au loc în corpul dumneavoastră și în dieta dumneavoastră atunci când sunteți gravidă, cel mai probabil veți găsi te lupta cu constipatie, care este o problemă comună în timpul sarcinii. Apa caldă este cunoscut a fi un combatant bun pentru constipație și va ajuta să aibă mișcări regulate ale intestinului.

Menținerea bronșică Sănătate

Unul dintre lucrurile pe care medicul dumneavoastră vă va spune este că trebuie să evitați multe medicamente în timpul sarcinii, în scopul de a menține sănătatea bebelușului în curs de dezvoltare intact. Acest lucru înseamnă că trebuie să aibă grijă de starea generală de sănătate și pentru a evita situațiile în care vor provoca boli comune, cum ar fi gripa. În timpul lunilor de iarnă, este deosebit de important să consumăm apă caldă, în scopul de a păstra anumite condiții, cum ar fi infecții în gât, tuse, răceală și gripă la golf.

O mai bună Hidratarea

Apa potabila calda va avea ca rezultat o mai bună hidratare care vă va ajuta să-și continue funcțiile corpului cu ușurință. Cu corpul tau nivelul hormonilor de schimbare, sistemele de corpul tau va avea nevoie de tot hidratarea ei pot ajunge să-și continue funcționarea lor normală. Hidratarea corespunzătoare ajută să combată problemele frecvente ale sarcinii cum ar fi edem, dimineața de boală, crampe și amețeli.

Consumul de apă caldă în timpul sarcinii poate afecta copilul dumneavoastră?

In timp ce apa caldă nu va afecta în mod direct copilul, apa foarte fierbinte sau opărire poate provoca arsuri la nivelul gurii și gât. Acest lucru poate provoca o mulțime de durere și de a restricționa tipul de alimente puteți mânca. O reducere a consumului de alimente poate determina să devină slabi și de a reduce cantitatea de nutriție a ajunge la copilul în curs de dezvoltare. Arsurile pot primi, de asemenea, infectate si ar putea avea nevoie de medicamente pentru vindecare. Aceste medicamente, la rândul său, ar putea dăuna copilului, deoarece orice modificări în corpul mamei au un impact direct asupra fătului.

Măsuri de precauție pentru a lua

Există anumite măsuri de precauție pe care le poate lua, dacă sunteți în continuare îngrijorat de aportul de apă caldă. Iată câteva:

  • Asigurați-vă că apa pe care o consuma este fiert suficient de mult timp pentru a se asigura că toate bacteriile și alți microbi sunt omorâți off.
  • Nu bea apa din locuri nu sunteți sigur. Carry o sticlă de apă cu tine de la domiciliu oriunde te duci.
  • Asigurați-vă că apa pe care o bei nu are nici o apariție de plumb, care poate fi o problemă în cazul în care locuiți într-o casă veche, care utilizează încă țevi de plumb.
  • Asigurați-vă că utilizați apa la fiert si apa de la robinet nu regulat filtrat. Este cel mai bine să fie pe partea mai sigure atunci când vine vorba de sanatate prenatale.
  • Bea cantitatea potrivită de apă, dar cu intervale frecvente. Băut prea multă apă prea repede se poate pune o presiune prea mare asupra rinichilor.
  • Bea o ceașcă de apă pentru fiecare oră pe care ești treaz.
  • În cazul în care apa simpla nu este pe placul dumneavoastră, apoi se adaugă câteva felii de lamaie, sau câteva bucăți de pepene verde în apă pentru gust adăugat.
  • Incorporarea lichide in dieta ta. Supe și sucuri de fructe proaspete sunt surse de mare din cauza conținutului lor de apă. Asigurați-vă că sucul se face la domiciliu și că este fără zahăr.
  • Nu consuma cofeina, suc, sau sucuri de fructe prelucrate cu prea mult zahăr. Aceste substanțe acționează ca un diuretic, care este contraproductiv.
  • Evitati exercitiile fizice intense și de a ieși atunci când este cald. Vei o mare cantitate de apă și se pune presiune inutile pe corpul tau.

Asigurați-vă că vă păstrați-vă hidratat, mai ales in timpul sarcinii, atunci când dezechilibrul hormonal poate duce la deshidratare grave. Este imperios necesar să se recunoască nevoile corpului tau.

Dacă aveți orice probleme sau temerile legate de consumul de apă caldă în timpul sarcinii, cea mai bună opțiune este de a consulta medicul dumneavoastră. Asigurați-vă că sunt confortabile, cu cantitatea și temperatura apei pe care o consumă, și opriți imediat dacă vă simțiți inconfortabil.