La raó i la forma de tractar l’enduriment abdominal en l’embaràs

L’embaràs és un moment emocionant en la vida d’una dona, però segur que porta amb si una gran quantitat de símptomes estranys. Si està embarassada, en alguns dies, vostè pot sentir una sensació d’opressió a l’estómac. Una sensació d’opressió a l’estómac pot ser molest, però és comú. Pot experimentar des del primer trimestre de l’embaràs en si.

En general és un senyal d’avortament involuntari en les primeres setmanes, part prematur, o contraccions normals. Aquesta sensació pot persistir estrenyent cap als últims mesos de l’embaràs. Aquí està la veritat sobre el que és i per què és possible experimentar enduriment abdominal durant l’embaràs.

El que s’està estrenyent abdominal durant l’embaràs?

enduriment abdominal és absolutament normal durant l’embaràs. A mesura que avança el seu embaràs, el seu abdomen pot sentir rígida. A mesura que passen els dies, el malestar pot escalar com l’estómac es torna dur com una roca. Amb estómac atapeït en el segon trimestre, pot experimentar dolor del lligament rodó o dolor agut a l’abdomen. En el 3r trimestre, l’enduriment abdominal podria ser un senyal de mà d’obra.

El premi abdominal en l’embaràs d’hora (el primer trimestre de l’embaràs)

enduriment abdominal durant l’embaràs d’hora o al primer trimestre podria ser degut a diverses raons que s’expliquen a continuació.

1. L’estirament

En el primer trimestre de l’embaràs, un úter dona s’estén ràpidament per fer espai per al fetus en creixement. Això podria conduir a un dolor agut o rampes abdominals. En el seu primer trimestre, també pot experimentar dolor punxant agut en els costats del seu abdomen a causa del estirament i l’allargament dels músculs.

2. Avortament Involuntari

En el primer trimestre de l’embaràs, experimenta una sensació de tensió a l’estómac i experimenta dolor, el que podria ser un signe d’un avortament involuntari. Si la sensació d’opressió a l’estómac és, de fet, un símptoma d’un avortament involuntari, que estarà acompanyat per altres símptomes com el dolor i rampes a la part baixa de l’esquena, tacat o sagnat, i el pas del teixit o fluids de la vagina. Busqui aquests signes especialment si vostè té menys de 20 setmanes d’embaràs. No obstant això, és més comú abans de la setmana 12.

3. Restrenyiment / Gas

El restrenyiment i el gas és un problema comú en l’embaràs i la majoria de les dones experimenten. Durant l’embaràs, si té una sensació de tensió a l’abdomen, podria ser degut a gasos o restrenyiment. És possible que tingui dolor abdominal que pot ser molt dolorós.

El premi abdominal en el segon trimestre de l’embaràs

A mesura que el seu cos segueix creixent en el segon trimestre, el dolor punyent al llarg dels costats de l’úter continuarà també, això es diu el dolor del lligament rodó. A mesura que el seu úter s’expandeix, els lligaments rodons situats al llarg del costat de l’úter s’estiren massa, el que pot causar dolor. És possible que experimenti encara més si s’intenta ajupir-se o tractar de parar-se després d’estar assegut durant molt temps.

En el segon trimestre del seu embaràs, el més probable és que el seu estómac pot sentir atapeït i incòmode a causa de les contraccions de Braxton-Hicks. Les contraccions de Braxton-Hicks o contraccions de pràctica poden començar tan aviat com el quart mes d’embaràs. Aquestes contraccions no són tan doloroses com el treball real, però ho fan de preparar l’úter per estar a punt per al part. Les contraccions de Braxton-Hicks són molt comuns i causen malestar i dolor. Sovint es produeixen quan té relacions sexuals o quan es fa exercici.

El premi abdominal al final de l’embaràs (el tercer trimestre de l’embaràs)

El creixement del fetus i els seus moviments són responsables d’enduriment abdominal durant l’última etapa de l’embaràs. Atès que l’espai abdominal és compartida pel fetus i els òrgans interns, les protuberàncies abdomen i estiraments. El greix dipositada sota la pell també s’estén encara més. El problema gàstric durant l’últim trimestre és també la raó darrere de l’enduriment de l’estómac. No obstant això, si l’enduriment persisteix més del normal, podria ser un senyal de mà d’obra.

Les causes més comunes d’opressió a l’estómac durant l’embaràs

Una dona experimenta malestar físic durant l’embaràs. Podria ser degut a una infinitat de raons. Si vostè té una sensació de tensió a l’estómac, que podria ser a causa de les següents raons.

1. Independent Placenta

La placenta és el suport vital per al creixement del fetus. És a través de la placenta que el nadó rep el seu aliment i nutrients. No obstant això, en alguns casos, fins i tot abans del lliurament, la placenta pot desprendre de la paret de l’úter. En moments com aquest, l’úter comença a ser més ferma que de costum. Això dóna com a resultat l’enduriment del ventre.

2. pressió sobre l’abdomen

Quan el nadó a l’úter comença a créixer gran, l’úter exerceix pressió sobre l’abdomen. És llavors que l’abdomen s’expandeix, pel que és rígid. En el segon trimestre, ja que el nadó creix el líquid amniòtic també augmenta automàticament que s’expandeix l’abdomen.

3. gas i la inflor

Una dieta equilibrada i saludable és una necessitat durant l’embaràs. Menjar el tipus equivocat d’aliments pot conduir a gas que podria inflar el seu estómac fent que se senti més incòmode i incòmode.

4. Moviments Babys

El Desenvolupament Del puntades i moviments podrien fer-li pessigolles i riallera. Vostè pot sentir-se bé i alleujat de saber que el seu nadó està bé, però amb tots els seus moviments, el seu ventre pot obtenir més estret des de l’exterior.

5. Les contraccions Braxton-Hicks

Les contraccions de Braxton-Hicks són similars a les contraccions del part, però no la mateixa. Aquestes contraccions poden fer que el seu estómac molt atapeït i rígid. Per a algunes dones, de Braxton-Hicks contraccions pot començar tan d’hora com en el segon trimestre, i altres poden experimentar ells a la tornada del lliurament.

6. Els problemes relacionats amb l’embaràs

Rigidesa al ventre pot ser causat a causa de complicacions relacionades amb l’embaràs com un embaràs avortament involuntari o ectòpic (una condició en la qual l’òvul fecundat s’implanta a la trompa de Fal·lopi en lloc de l’úter).

7. s’acostava l’hora de lliurament

Contraccions i rigidesa a l’abdomen durant la seva data estimada de lliurament podria ser complicat. Vostè pot sentir que es va a realitzar treballs, però pot ser una falsa alarma també. Vostè ha d’aprendre a diferenciar entre les contraccions de Braxton-Hicks i mà d’obra real. Per a això, el temps de les seves contraccions – contraccions de Braxton-Hicks majoritàriament duren aproximadament 30 segons a 1 minut. D’altra banda, vénen només una o dues vegades per hora durant tot el dia. Amb el canvi de posició, la rigidesa del ventre també desapareix. No obstant això, aquest no és el cas durant el part. L’interval de temps entre dos contraccions consecutives durant el part no és molt i duren per un període de temps més llarg.

8. Menjar en excés

Moltes dones pensen que durant l’embaràs, han de seguir la vella noció de menjar per dos. Però això no és cert. Si menges per dos durant l’embaràs, el resultat final serà menjar en excés. Això, al seu torn, pot fer que el seu ventre atapeït i rígid.

9. El restrenyiment

El restrenyiment és molt comú durant l’embaràs. No es deu a una dieta poc saludable. És a causa de la pressió de l’úter a l’intestí. D’altra banda, l’alliberament addicional de progesterona en el cos alenteix el tracte gastrointestinal i per tant una dona embarassada pot sentir restrenyiment. El restrenyiment pot fer que el seu estómac rígid i dur.

El tractament per al premi abdominal en l’embaràs

Si el seu estómac se sent atapeït i rígid durant l’embaràs, això és el que pot fer.

  • Si es tracta d’un cas lleu d’enduriment abdominal, beure molta aigua i sucs de fruita fresca per mantenir-se hidratat.
  • De vegades, com es senti o es decidirà l’aparició de contraccions de Braxton-Hicks. Si experimenta mentre s’està assegut o de peu, tracti de canviar la seva posició. Intenta posar les cames cap amunt o ficat al llit.
  • no aixecar d’una cadira o del llit massa ràpid. Preneu-vos el temps per fer-ho.
  • Consulti al seu metge i s’aconsegueix fer massatges bé.
  • Prendre una dutxa calenta o un bany. També és possible fer servir bosses d’aigua calenta o coixinets de calor.

Aquestes mesures correctives casolans alleugen la rigidesa a l’abdomen. Si vostè és símptomes de menys de 37 setmanes d’embaràs i l’avís de treball de part prematur com sagnat, augment de la pressió a la pelvis, o fuites de fluid continu de la vagina, en contacte amb el seu metge immediatament. A més d’aquests símptomes, també ha de parlar amb el seu metge si ha tingut 4-6 contraccions en una hora.

Quan s’ha de trucar al metge?

Un ventre dur durant l’embaràs podria ser degut a nombroses raons. No obstant això, vostè ha de trucar al metge si:

  • L’opressió al ventre durant l’embaràs es torna més intensa i dolorosa.
  • Vostè té una panxa dura durant l’embaràs i experimenta dificultats per respirar.
  • Si la tensió es produeix més de quatre vegades en una hora.