La importància de l’activitat a l’aire lliure per a les persones amb TDAH i l’obesitat

D’hora al llit i aixecar d’hora fa que un home sa, ric i savi i la salut és riquesa, hi ha alguns proverbis que s’ensenyen als nens a l’escola. Aquests proverbis sovint passen a través d’una oïda i surt per l’altre, en la majoria dels nens. No només els nens, però moltes vegades, fins i tot els pares no donen importància a jugar a l’aire lliure.

Tot just veiem els nens jugar a l’aire lliure, oi? Enrere han quedat els dies en què els nens tornessin a l’escola, a una copa a casa, i després sortir corrent a jugar. Els nens nascuts entre 1986-2000 encantava jugar a l’aire lliure. Mentre que, els nens nascuts en l’última dècada encanta jugar videojocs a casa i veure la televisió. Per què creu jocs a l’aire lliure és una necessitat per al seu fill? Bé, jo sóc aquí per assenyalar els avantatges de jugar a l’aire lliure.

jocs a l’aire lliure enforteix el nen no només física, sinó també fent que el cervell més actiu, donant com a resultat un bon rendiment acadèmic. S’augmenta la capacitat de memòria i fa que el nen se senti fresc. El nen també aprèn les habilitats socials (com compartir coses / joguines) i pot fàcilment fer nous amics.

El més important, millora la resistència, així. jocs a l’aire lliure és també un aspecte important en l’impuls de la motricitat gruixuda, habilitats cognitives, el pensament lògic i així successivament. Per tant, els pares poden estalviar molts diners pel que els seus fills jugar a l’aire lliure, en lloc d’enviar-los a diferents classes, la qual cosa és innecessari.

La suor és beneficiós, ja que elimina les toxines del cos. Un consell és assegurar-se que el seu fill es mantingui hidratat. La disciplina es caurà automàticament al seu lloc, una vegada que el nen juga fora, per la inhalació d’aire fresc. Entrar en aquesta rutina també s’assegura que el nen està cansat després de jugar i menja i dorm d’hora.

Molts pares porten els seus fills a un psiquiatre infantil, perquè una de les seves joves és hiperactiu i té ADHD (dèficit d’atenció / hiperactivitat) .La resposta és que el nen té massa energia en el cos. Per tant, si deixa que el seu fill jugui fora, tota l’energia s’utilitza d’una manera constructiva. Per tant, fomentarem el joc a l’aire lliure per prevenir l’obesitat i promoure la bona salut mental i física, per tal que es converteixin en nens avui en dia la versió més saludable de si mateixos, quan creixin.