La correlació entre el tipus de sang i la seva salut

Què et sembla saber el seu tipus de sang és només és important en el cas d’una transfusió? La investigació indica que el tipus de sang és un factor genètic clau que influeix en moltes àrees de la salut i el benestar. Al llarg de la seva vida, és probable que hi hagi observat que algunes persones tendeixen a perdre pes més fàcilment, mentre que per a altres, el seu pes és una batalla en curs. O es preguntaven per què algunes persones es veuen afectades per una malaltia crònica, mentre que altres romanen sans i vitals bé en els seus anys avançats. Molt simple, la resposta està en el seu tipus de sang.

Conèixer el seu tipus de sang és una eina important per a la comprensió de com el seu cos reacciona als aliments, la seva susceptibilitat a la malaltia, la seva reacció natural a l’estrès, i molt més. Una sola gota de sang conté una composició bioquímica com exclusiva vostra, com la seva empremta digital.

A continuació es presenten cinc fets sobre el seu tipus de sang que podria canviar la seva vida:

El seu tipus de sang pot predir la seva susceptibilitat a certes malalties

La investigació ha trobat que els individus de certs tipus de sang poden estar en major risc de contraure certes malalties. Els estudis han trobat que les persones amb sang tipus O tenen un menor risc de malalties del cor, però un major risc de desenvolupar úlceres d’estómac. Les persones que són el tipus de sang A tenen un major risc d’infeccions microbianes, però que el Tipus A les dones experimenten una major taxa de fertilitat. Altres investigacions han trobat que les persones amb diabetis tipus AB i B de sang tenen un risc molt més gran de desenvolupar càncer de pàncrees.

Les persones de diferents tipus de sang reaccionen de manera diferent a l’estrès

Tipus A la gent, naturalment, tenen nivells més alts de l’hormona de l’estrès cortisol en el cos i produeixen més en resposta a situacions d’estrès. D’altra banda, les persones amb sang tipus O, tenen una reacció de lluita subratllar que resulta en la sobreproducció d’adrenalina. Es necessita escriure O més en recuperar-se de estrès, ja que és més difícil per a ells per netejar l’adrenalina dels seus cossos.

Els seus antígens del tipus de sang no són només en la sang

Estan per tot arreu en el seu cos, especialment en les superfícies que interactuen amb el medi ambient. Aquests inclouen el seu tracte digestiu, des de la boca fins a l’intestí gruixut, així com les seves fosses nasals i pulmons. Com que aquests antígens del tipus de sang estan per tot arreu, que influeixen en com el seu cos reacciona als aliments que consumeix a través de diversos factors. Per exemple, les lectines en certs aliments s’uneixen al seu antigen de grup sanguini i causen la seva sang per aglutinar (romandre junts), donant com a resultat la sensació de fatiga, mals de cap, problemes digestius, problemes de la pell i una sèrie d’altres problemes de salut.

Gut bacteris està relacionada amb el tipus de sang

Les persones de diferents tipus de sang tenen diferents bacteris intestinals, de fet, certs bacteris són 50.000 més probabilitats d’aparèixer en les persones amb un tipus de sang o de l’altra. Això va originar a partir dels nostres avantpassats les extensions desenvolupades per donar cabuda a un tipus de dieta sobre una altra digestiu. Per exemple, el microbioma de certes persones desenvolupat per descompondre els carbohidrats molt més eficient (tipus de sang A). Les persones que no tenen aquesta capacitat (tipus de sang O) tendeixen a emmagatzemar els carbohidrats en forma de greix.

A una talla única per a tots a la nutrició no funciona

els àpats de moda van i vénen, però els fets són clars: no tots tenen les mateixes necessitats nutricionals bàsiques. Tots coneixem algú que és vegetarià estricte i es nodreix que la dieta, mentre que altres juren per Atkins o plans de baix contingut de carbohidrats similars. He trobat que les seves necessitats nutricionals poden ser determinades pel tipus de sang.

Com vostè ha après, el seu tipus de sang afecta una mica més que el tipus de sang que es necessita en el cas d’una transfusió. El seu tipus de sang és un factor genètic que exerceix moltes funcions en el cos humà. L’elecció de baix lectina, no aglutinants aliments que creen un ambient hospitalari pels seus bons flora intestinal i la selecció d’aliments que combaten els riscos de la malaltia són dos bons primers passos en la creació d’un programa nutricional individualitzat per a vostè.

Una de les característiques de la medicina alternativa és el reconeixement de la singularitat de cada individu bioquímica i la necessitat d’adaptar els tractaments i receptes per a que coincideixi amb la variabilitat individual. Mentre que una persona codi genètic, en última instància, és la base d’aquesta individualitat, basant tractaments de factors genètics és un enfocament massa ampli i no és coherent amb la medicina alternativa.

D’acord amb metge naturòpata Peter J. D’Adamo, Dakota del Nord, en el seu llibre Eat Right 4 Your Type , la baula perduda podria ser els quatre grups sanguinis bàsics: O, A, B i AB. Hi havia d’haver una raó per la qual hi havia moltes paradoxes en estudis sobre la dieta i la supervivència de la malaltia, per què algunes persones perden pes i altres no ho fan amb la mateixa dieta o per què algunes persones mantenen la seva vitalitat a mesura que envelleixen, i altres no ho fan, diu el doctor . D’Adamo.

La seva investigació sobre l’antropologia, la història clínica, la genètica i el van portar a concloure que el tipus de sang és la clau que obre la porta als misteris de la salut, la malaltia, la longevitat, la vitalitat física i força emocional. El Dr D’Adamo explica que l’aplicació pràctica del tipus de sang és que li permet prendre decisions informades sobre la seva dieta, exercici, suplements, i fins i tot els plans de tractament mèdic. Amb el full de ruta tipus de sang, aquests plans poden ara corresponen al seu perfil biològic exacte i les forces naturals dinàmics dins del seu propi cos.

El tipus O

Les persones amb sang tipus O tarifa millor en l’exercici físic intens i proteïnes d’origen animal i menys bé en els productes lactis i grans, diu el Dr. D’Adamo. La raó principal per a l’augment de pes entre O de Tipus és el gluten que es troba en els productes de blat i, en menor mesura, llenties, blat de moro, fesols, i la col, el Dr. D’Adamo explica. exercicis ideals per O Tipus d’aeròbic, arts marcials, esports de contacte i en funcionament.

tipus A

Les persones amb sang tipus A, però, són adequats de forma més natural a una dieta vegetariana i aliments que són frescos, purs i orgànics. Com Tipus A de estan predisposats a la malaltia cardíaca, el càncer i la diabetis, “No puc emfatitzar important que aquest ajust en la dieta pot ser per al sistema immunològic sensible de tipus A,” diu el Dr. D’Adamo. Tipus A de pot obtenir un benefici significatiu de calmar, centrat exercici, com ioga i tai-txi.

tipus B

Tipus B tenen un sistema immune robust i un sistema digestiu tolerant i tendeixen a resistir-se a moltes de les malalties degeneratives cròniques greus, o almenys sobreviuen millor que els altres tipus de sang. Tipus B a fer-ho millor amb l’exercici físic moderat que requereix l’equilibri mental, com ara senderisme, ciclisme, tennis i natació.

tipus AB

Tipus de sang AB, la més recent, en termes d’evolució, dels quatre grups i una amalgama dels tipus A i B, és el més biològicament complex. Per a aquest grup, una combinació dels exercicis per als tipus A i B, el millor, diu el Dr. D’Adamo.

El tipus de sang, amb la seva digestiu i especificitat immunològica, és una finestra d’una persona probable susceptibilitat o poder sobre la malaltia, segons el Dr. D’Adamo. Per exemple, de tipus O són ​​els més propensos a patir d’asma, febre del fenc i altres al·lèrgies, mentre que el tipus B tenen un alt llindar d’al·lèrgia, i reaccionaran allergically només si es mengen els aliments equivocats. Tipus B també són especialment susceptibles a trastorns autoimmunes, com ara la fatiga crònica, el lupus i l’esclerosi múltiple. Tipus AB de tendeixen a tenir menys problemes amb les al·lèrgies, mentre que la malaltia cardíaca, el càncer i l’anèmia són els riscos mèdics per a ells.

Amb artritis, tipus O de, de nou, són els que pateixen predominants causa que els seus sistemes immunes són ambientalment intolerant, especialment als aliments com ara grans i patates que poden produir reaccions inflamatòries en les articulacions, diu el doctor D’Adamo. Els tipus A i B són els més susceptibles a la diabetis, mentre que els tipus A i AB tenen una major taxa global de càncer i més pobres probabilitats de supervivència que els altres tipus.

Tot i que no es pot canviar el seu tipus de sang, pot utilitzar el coneixement sobre la seva naturalesa per implementar un pla de dieta biològicament adequat per al seu maquillatge, diu el doctor D’Adamo, que subministra copiosos detalls sobre plans d’alimentació per als quatre tipus. “La majoria dels meus pacients experimenten alguns resultats dins de les dues setmanes d’iniciar el pla de dieta. S’augmenta l’energia, pèrdua de pes, una disminució de les molèsties digestives, i la millora de les condicions cròniques com l’asma, mals de cap i ardor d’estómac.”