Kun vauvat voivat aloittaa juomaveden ja kuinka paljon meidän on annettava?

Sääntöjä usein juomavettä ja täyttävät tietyn määrän yleistä terveyttä ja nesteytys että me seuraamme, eivät koske vauvoja. Tämä johtaa meidät useita kysymyksiä, kuten mistä kuukaudessa voi vastasyntyneet juoda vettä? ja mitkä ovat merkkejä nestehukka vauvoille? Saatat jopa ihmetellä, jos 1 kuukauden ikäinen voi jopa juoda vettä? Joten, meidän katsomaan kaikki asiaankuuluvat ja tarkat tiedot siitä, miten antaa vettä vauvoja.

Milloin vauvat alkavat juomaan?

Monet uudet vanhemmat eivät tiedä, milloin ne pitäisi ottaa käyttöön vettä niiden vauvan ruokavalioon. Toisin aikuiset, jotka täytyy kuluttaa merkittäviä määriä vettä päivittäin, kun kyseessä on erilainen pikkulapsille. Vetensä tarve vaihtelee iän, ja antaa liikaa vettä ennen niiden järjestelmät ovat valmiita siihen voi olla haitallisia vaikutuksia.

Syntynyt 4 kuukautta

Rintaruokinnassa eivät tarvitse mitään ylimääräistä vettä, koska rintamaidon pidetään super ruokaa, joka täyttää kaikki ravinnon ja nesteen vaatimuksiin lapselle. Tämä johtuu siitä, äidinmaitoa antaa tarvittava määrä nestettä, että vauva tarvitsee pysyä sammutettua. Lyhyesti sanottuna, ei pitäisi edes olla huolissaan saadaan lisää vettä vastasyntyneen vauvan kunhan sairaanhoitaja kysyntään.

Kaava-syötetään vauva myös ei vaadi liikaa lisää vettä. Useimmat äidinmaidonkorvikkeet sisältävät erityisiä ohjeita veden määrä, joka lisätään riittävästi laimennus. Kun olet noudattanut näitä ohjeita ja säädä johdonmukaisuutta kaavan ikään vauvan, se riittävän pitää häntä sammutettua kun hän syö aikaa.

5-8 kuukautta

Jos vauvoja juoda vettä näinä kuukausina? Vastaus on, että ei ole ehdotonta sääntöä tässä suhteessa. Kunnes ne ovat 6 kuukautta vanha, ei tarvitse vauva juomaan mitään paitsi rintamaitoon tai kaavan. Vesi on yleensä otettu käyttöön vauvoja kun ne ovat ohi vastasyntyneen vaiheessa ja hitaasti siirtymässä elintarvikkeisiin vieressä äidinmaitoon.

Vauvat alkavat yleensä kiinteää ruokaa välillä 5 ja 8 kuukauden iässä. Tällä hetkellä voit antaa vettä Sippy cup vauvalle sip muutaman kerran päivässä. Tämä neednt liian usein, olettaen, että olet edelleen imetyksen tai kaavan ruokkia vauva, lisäksi tarjota kiinteitä aineita.

9-12 kuukautta

Kun he puolestaan ​​vuotiaan tai niin, voit jatkaa imetystä, mutta tarjoavat veteen tai mehua cup aterioilla. Kuitenkin välttää antamasta virvoitusjuomia tai juomia keinotekoisilla makeutusaineilla. Uutena äiti, saatat olla hämmentynyt teidän vauvan veden tarve. Koska ne ovat liian pieniä ilmaista jano, saatat olla huolissaan siitä, että vauva ei ole sammutettua kunnolla, ja jos pitäisi täydentää äidinmaitoa vedellä. Mutta, kuten hän ilmaisee jano, pienokaisesi voivat myös ilmaista jano tietyillä signaaleja, kuten grizzling.

Miten tuo mukanaan kosteutta vauvoille?

Vettä tulisi antaa lapsille vasta kun ne aloittaa kiinteät. Kunnes ne ovat vuoden vanhoja, niiden munuaiset havent kypsynyt riittävästi aineenvaihdunta liikaa vettä. Tämän seurauksena niiden veden tarve on vähäinen. On kuitenkin mahdollista lisätä lapsesi veden makuun antamalla vauva pienin kulauksin kerrallaan. Voit täyttää tuttipullo tai sippy kuppi vedellä ja antaa hänelle muutaman SIPS siitä, kun hän ilmaisee jano. Älä myöskään anna vauvan vettä avoimessa kupissa, kunnes hän on paljon vanhempi.

Kuinka paljon vettä, jolloin Babies?

Jos mietit, kuinka paljon vettä 6 kuukautta vanha vauva on välttämätöntä, sinun täytyy tietää, että se riippuu lapsen ja hänen ruokailutottumukset. Jos hän on edelleen rintaruokinnassa, muutama SIPS on enemmän kuin tarpeeksi kyllästyttää häntä. Vauva nestehukka on harvinaista, kun vauvat saavat tarvittavat nesteet rintamaidosta tai äidinmaidon. Niin, tämä shouldnt olla huolissaan. Vauvoille, jotka ovat nuorempia kuin 4 kuukauden iässä ei tarvitse vettä erikseen heille tarjottu. Heidän ruumiinsa hydratoidaan nesteistä heidän syötteitä.

Vesimyrkytys vauvoille

Vaikka liikaa vettä ei aiheuta korjaamatonta vahinkoa terveillä aikuisilla, se voi olla aika vaarallista vauvoille. Antaa lasten, jotka ovat nuorempia kuin 6 kuukautta, liikaa vettä voi häiritä bodys luontainen kyky imeä ravinteita rintamaidosta tai äidinmaidon. Juominen äärimmäisen määriä hyvin lyhyessä jännevälit aikaa voi aiheuttaa natriumin taso niiden elinten pudota. Heidän munuaiset areena kypsiä käsittelemään suuria määriä vettä kerrallaan, ja tämä voi johtaa vaaralliseen edellytys kutsutaan vesimyrkytys. Jos on oireita vesimyrkytys lapsesi, kuten sumea näkö, ärtyneisyys tai uupumus seuraavat vedenkulutus, se vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Liika vesi voi aiheuttaa kohtauksia vauvoille. Tämä on myös sama syy, miksi se ei ole viisasta antaa uimaopetusta nuorille lapsille. Todennäköisyyttä, että he kulauttaa valtavia määriä vettä samalla altaassa, se voi aiheuttaa veden myrkytyksen ja johtaa hätätapaus.

Älä vauvat tarvitsevat juoda vettä Anytime?

Vaikka vastasyntynyt vauva ei tarvitse juoda vettä, niiden tahojen on sitä vanhetessa. Joten, koska vauva kasvaa, voit huoletta tuomaan vettä hänen ruokavaliostaan. Vauva voi juoda noin 30 ml vettä asti, kun he ovat 4-6 kuukautta vanha, mutta rajoittaa enempää vesimäärästä. Voit hitaasti lisätä hänen veden saanti silloin, kun lapsi on 9 kk 1-vuotiaille. Kun lapsi on vuoden vanha, hänen kehonsa järjestelmä on riittävän kypsä sietää suurempia määriä vettä. Kuitenkin vaikka hän saavuttaa hänen ensimmäinen syntymäpäivä, pitää veden saanti sääntelyn piiriin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Giving Vesi lapsellesi

Olkaamme käsitellään joitakin yleisimpiä epäilyjä antaa vettä imeväisten ja poista lisäepäselvyydet.

Onko turvallista Anna Water 6 kuukauden ikäisiä tai nuorempia vauva?

Vastaus on, että voit aina antaa muutamia SIPS vettä lapsista ikä 4-6 kuukautta. Kuitenkin, määrinä, jotka ovat suurempia kuin 30-60 ml ovat vaarallisia yhden päivän.

Voimmeko Laimea Formula vedellä?

Jos käytät valmiita käyttöön kaava, et välttämättä tarvitse lisätä vettä sitä. Jos kuitenkin käytät äidinmaidonkorvikejauheen, sinun täytyy lisätä vettä sekoittaa sitä. Varo saa sekoittaa enemmän vettä kuin on suositeltavaa, koska se voi aiheuttaa komplikaatioita, kuten kohtauksen.

Milloin vauvat alkavat juomaan?

Monet vanhemmat ihmettelevät, missä iässä voi antaa vauvan vettä. Kuten aikaisemmin mainittiin, lapsille, jotka ovat rintaruokinnassa ja kaavan syötetään ei tarvitse ylimääräistä vettä. Se on itse asiassa suositeltavaa vettä vietävä vauvan ruokavalioon vasta sitten on 4-6 kuukautta vanha.

Mitä jos vauvan kuivumiseen?

Vauva, joka on täysimetetyt kysyntään on hyvin alhainen mahdollisuudet nestehukka. Jopa kaava syötetään vauvoille saada tarvittava määrä vettä ruokansa

Voimme antaa vettä imetys vauva?

Se ei ole ehdotettu antamaan vettä imetyksen vauva. Vauvan neste vaatimukset täytetään rintamaidon itse.

Voi liikaa vettä Vauvoille Johtaa Merkkejä Takavarikot?

Kyllä, liian paljon vedenkulutus aiheuttaa tilan, jota kutsutaan vesimyrkytys nuorilla vauvoille. Tämä on hyvin vaarallinen tila, joka voi johtaa dramaattisiin kouristuksia. Se on myös merkittävä vaikutus vauvan elin, kuten natrium tasot pyrkivät laskea liian paljon vettä tulo.

Johtopäätös: Vesi on väistämätön välttämättömyys selviytymiselle eläviä organismeja. Aikuisina meitä kehotetaan juomaan runsaasti vettä joka päivä, ja tavata päivittäisen suosituksen vaatimus optimaalisen terveyden, mutta se ei ole sama kanssa vauvoja. Älä varmista, että noudatat lääkäreiden suosituksia antamalla vettä lapsellesi varmistamaan hän pysyy terveenä.