Különösen fontos a szabadtéri tevékenység számára ADHD és az elhízás

Korai az ágyba és korán emelkedik teszi az embert egészséges, gazdag és bölcs és egészség gazdagság, néhány közmondások tanítják a gyerekeknek az iskolában. Ezek a közmondások gyakran megy keresztül egyik fülén keresztül a másik, a legtöbb gyerek. Nem csak a gyerekek, de sokszor még a szülők nem ad jelentőséget, hogy a játék a szabadban.

Alig látni játszó gyermekek kívül, igaz? Elmúltak már azok az idők, amikor a gyerekek vissza fog térni az iskolából, megragad egy gyors snack otthon, majd rohanás kívül játszani. Született gyermekek között 1986-2000 szeretett játszani kívül. Mivel született gyermekek az elmúlt évtizedben szeretnek videojátékokkal otthon, és tévézni. Miért gondolja, szabadtéri játék elengedhetetlen a gyermek? Nos, itt vagyok rámutatni előnyeit szabadtéri játékot.

Szabadtéri játék erősíti a gyermek nem csak fizikailag, hanem azzal is, hogy az agy aktívabb, így jó tanulmányi teljesítményt. Ez növeli a memória teljesítmény, és teszi a gyermek úgy érzi, friss. A gyermek is megtanulják a szociális készségek (hogyan kell megosztani a dolgokat / játékok), és könnyen lehet, hogy új barátokat.

A legfontosabb, hogy javítja az állóképesség is. Szabadtéri játék is fontos szempont fellendítésében bruttó motoros készségek, kognitív készségek, logikus gondolkodás, és így tovább. Ezért a szülők menteni egy csomó pénzt azáltal, hogy a gyerekek játszanak kívül, ahelyett, hogy elküldi nekik különböző osztályok, ami szükségtelen.

Izzasztó előnyös, mert kiküszöböli a méreganyagok a szervezetből. Egy tipp az, hogy biztosítsa a gyermek marad hidratált. Fegyelmi automatikusan csökken, mihelyt a gyermek játszik kívül, belélegzése friss levegőt. Bekerülni a rutin is biztosítja, hogy a gyermek fáradt után játszik, és eszik és alszik korán.

Sok szülők elviszik gyermekeiket, hogy egy gyermek pszichiáter, mert a fiatal egy hiperaktív és ADHD (Attention-/ hiperaktivitás zavar) .A válasz a gyermek túl sok energiát a szervezetben. Ezért, ha hagyja, hogy gyermeke játszanak kívül, az összes energiát fog használni, hogy konstruktív módon. Szóval, lehetővé teszi figyelmét szabadtéri játék az elhízás megelőzése és a jó mentális és fizikai egészséget, annak érdekében, hogy a gyerekek ma lesz a legegészségesebb változata magukat, ha felnőnek.