Kuinka kutistua rasvaa vatsa nopeasti

Rasvainen vatsa liittyy erilaisiin sairauksiin, koska se on haitallisin rasva kehossasi. Sen lisäksi, että treenaat, roskaruuan ja alkoholin välttäminen ovat keinoja saada tasainen vatsa. Tarkista lisäksi nämä vinkit siitä, kuinka polttaa vatsa rasvaa alle viikossa.

1. Sisällytä aerobiset harjoitukset päivittäiseen rutiiniin

Jos haluat polttaa rasvaa nopeasti, sydänharjoittelu ei ole kiertävää. Tutkimusten mukaan tämä on tehokkain liikuntamuoto vatsan rasvan vähentämiseksi. Polttamalla monia kaloreita yleinen terveytesi paranee. Aloita siis korkean intensiteetin juoksu-, uinti- tai aerobic-harjoitukset, mutta pidä mielessä, että taajuus ja kesto ovat välttämättömiä tulosten tyydyttämiseksi.

2. Vähennä puhdistettuja hiilihydraatteja

Vältä puhdistettujen hiilihydraattien kulutusta rasvan menettämiseksi vatsan alueella ja aineenvaihdunnan terveydelle. Tiukkaa vähähiilihydraattista ruokavaliota ei tarvitse pitää kiinni, mutta se tulisi korvata käsittelemättömillä hiilihydraateilla. Syö enemmän vihanneksia ja kokonaisia ​​jyviä valkoisen leivän, valkoisen riisin ja virvoitusjuomien sijaan.

3. Lisää rasvaisia ​​kaloja ruokavalioon

Rasvaiset kalat, kuten lohi, sardiinit tai tonnikala, ovat korkealaatuista proteiinia ja runsaasti omega-3-happoja. Syömällä 2-3 annosta viikossa voit vähentää sairauksien, kuten sydänsairauksien, riskiä ja polttaa vatsa rasvaa. Tutkimukset paljastivat, että Omega-3-rasvoilla on kyky vähentää vatsan ympärillä olevaa sisäelinten rasvaa.

4. Aloita päivä runsasproteiinisella aamiaisella

Aloita päiväsi kreikkalaisella jogurtilla, proteiinis smoothieilla, munakokkelilla tai puurolla. Kun olet syönyt proteiineja aamulla, tunnet olevasi täynnä lounaaseen asti ilman nälkäkipuja. Proteiinit lisäävät aineenvaihduntaa samalla kun lihasmassa säilyy painonlaskun aikana. Voit myös lisätä proteiineja, kuten munia, kalaa, kanaa, papuja tai maitotuotteita jokaiseen muuhun ateriaan.

5. Juo tarpeeksi vettä

Vaikka et halua laihtua, hydratoituminen on tärkeää yleisen terveytesi kannalta. Juominen 4-5 litraa vettä päivässä on suositeltavaa ja polttaa enemmän kaloreita. Myös juominen juuri ennen syömistä vähentää ruokahalua ja kalorien saantia. Vältä muita juomia, jotka sisältävät paljon sokereita ja kaloreita. Lämmin vesi sitruunalla aamulla tyhjään vatsaan auttaa myös käynnistämään aineenvaihduntaa ja ruoansulatuskanavaa.

6. Vähennä suolan saantiasi

Kulutettu suola pidättää vettä ja saa vatsasi paisumaan. Varmista aina ennen ostoksen tekemistä, että ravintoarvomerkinnässä ei mainita korkeita natriumpitoisuuksia, koska jalostetut elintarvikkeet koostuvat suolasta, lisätystä sokerista ja epäterveellisistä rasvoista.

7. Kuluta liukoista kuitua

Samoin kuin proteiinit, liukoiset kuidut saavat sinut tuntemaan olosi kylläiseksi muutaman tunnin ajan, jotta sinun ei tarvitse kuluttaa tarpeettomia ylimääräisiä kaloreita ateriassasi. Liukoiset kuidut imevät vettä ja muodostavat geelin, joka vähentää rasvan imeytymistä – hyvä asia laihduttamiseen pyrkivälle henkilölle. Löydät niitä ohrasta, pähkinöistä, siemenistä, papuista ja linsseistä.