Kuinka juoda vihreää teetä laihtuminen

Jos pidät teetä, ja pidät terveellisiä baaria, olet liittynyt joukkoon muita 158 miljoonaa ihmistä, jotka nauttivat kupin tiettynä päivänä. On arvioitu, että viime vuonna yli 80 miljardia annosta teetä oli kuluttaman teen ystäville ympäri maailmaa. Se merkitsee noin 3,60 miljardia litraa.

Vaikka musta tee on suosituin (sen osuus on noin 84 prosenttia kaikista teetä kulutetaan), vihreä tee on todettu kasvavan huomattavasti suurempi määrä kuin musta. Meidän arvaus on, että tämä johtuu vihreää teetä mahdollista asemaa laihtuminen. Päätimme ottaa tarkemmin, miten voit juoda vihreää teetä laihtuminen.

Miten voit juoda vihreää teetä laihtuminen

Alla on muutamia vinkkejä kannattaa noudattaa juomaan vihreää teetä laihtuminen:

Vihreä tee voi auttaa laihtumaan

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että flavonoidit ja kofeiinia vihreää teetä voi auttaa nostaa aineenvaihdunta kiihtyy, lisätä rasvan hapettumista ja jopa parantaa insuliinin toimintaa. Eräs tutkimus osoitti, että ne, jotka kulutetaan vihreää teetä ja kofeiinia menettäneet keskimäärin 2,9 kiloa aikana 12 viikon ajan, kun taas kiinni niiden säännöllinen ruokavalio. Toinen tutkimus ehdotti kasvu kalori tuotanto oli yhtä suuri kuin noin 100 kaloria yli 24 tunnin aikana.

Sinun ei tarvitse juoda paljon vihreää teetä auttaa laihtumaan

Vaikka painonpudotuksen hyötyjä vaihtelevat eri asiaa, niiden on todettu juomalla niin vähän kuin 2,5 kupillista vihreää teetä päivässä.

Vihreää teetä lajikkeet ovat parempia laihtuminen kuin toiset

Jos kaikki siitä vihreät ja painonlasku tehtävää, sinun kannattaa valita Matcha vihreää teetä (rikkain vihreä tee ravinteita ja antioksidantteja). Rekisteröity ravitsemusterapeutin Isabel K Smith selittää miksi: “Koko lehtiä jauhetaan ja kulutetaan sen osana juoman, toisin kuin muut (useimmat) tyypit vihreää teetä, jossa lehdet on liotettu ja sen jälkeen teetä kulutetaan.”

On oikea ja väärä tapa hautua vihreää teetä

Kun panimo vihreää teetä, kestää vähän ylimääräistä hoitoa, kuten kiehuvaa vettä on huono arvokas katekiinit (tee terve kemikaaleja). Älä tuo vettä kiehuvaksi, mutta anna sen levätä noin kymmenen minuuttia. Sitten kaada vesi päälle teetä ja hautua noin minuutin ennen tarjoilua. Tietenkin hautua aikaa voidaan lyhentää tai pidempi, riippuen makuun.

Vihreä tee on monia terveydellisiä etuja

“Se sisältää paljon ravinteita, kuten antioksidantteja ja anti-syöpä ja aivojen terve yhdisteitä,” Smith muistuttaa. Yksi asia on varma: riippumatta siitä, onko sinulla puntaa vihreän teen, juo muutenkaan. “Kaikki teetä sisältävät monia terveellisiä ravintoaineita, se on yksi terveellisempiä valintoja juoman!” Smith sanoo. Mutta Vain varo kasa hunajaa tai sokeria!