Közötti korreláció Vércsoport és egészség

Gondolod, tudva a vércsoportja csak az a fontos abban az esetben, vérátömlesztést? A kutatások azt mutatják, hogy a vércsoportja kulcsfontosságú genetikai tényező, amely befolyásolja számos területen az egészség és a jó közérzet. Egész életedben, akkor valószínűleg megfigyelhető, hogy egyes emberek hajlamosak fogyni könnyebben, míg mások számára súlyuk egy folyamatos harc. Vagy azon, hogy egyesek miért sújtja krónikus betegség, míg mások egészséges maradjon és létfontosságú jól a saját fejlett években. Nagyon egyszerűen, a válasz a vércsoportja.

Ismerve a vércsoportja fontos eszköz annak megértéséhez, hogyan reagál a tested az élelemhez, a fogékonyság a betegségekre, a természetes reakció a stressz, és még sok minden más. Egy csepp vér tartalmaz biokémiai smink, mint egyedi, hogy Ön, mint az ujjlenyomat.

Az alábbiakban öt tényeket a vércsoportja, ami megváltoztatja az életed:

A vércsoport lehet megjósolni a fogékonyság bizonyos betegségek

A kutatás azt találta, hogy az egyének a vér bizonyos típusú lehet a magasabb kockázatot bizonyos betegségek. A vizsgálatok azt találták, hogy az emberek a vér típusú O alacsonyabb szívbetegség kockázatát, de nagyobb a kockázata a fejlődő gyomorfekély. Emberek, akik vércsoport nagyobb a kockázat a mikrobiális fertőzések, de a típusú nők körében magasabb a termékenység. Más kutatások kimutatták, hogy az emberek AB és B vércsoport sokkal nagyobb a kockázata a hasnyálmirigyrák.

Az emberek különböző vércsoportok különbözőképpen reagálnak a stresszre

A típus az emberek természetesen jóval magasabb a kortizol stresszhormon testükben és több válaszként stresszes helyzetekben. Másrészt, az emberek típusú O vér, van egy harc stressz reakció, amelynek eredményeként a túltermelés az adrenalin. Tart írja O már, hogy felépüljön a stressz, mert sokkal nehezebb számukra, hogy törölje az adrenalin a testüket.

A vércsoport antigének nem csak a vérben

Ezek mindenhol ott vannak a szervezetben, különösen azokon a felületeken, amelyek kölcsönhatásba lépnek a környezettel. Ezek közé tartozik az emésztőrendszer, a szájából a vastagbél, valamint a orrjáratok és a tüdőt. Mivel ezek a vércsoport antigének mindenhol ott vannak, azok hogyan befolyásolja a szervezet reagál a táplálék révén több tényező. Például a lektin egyes élelmiszerekben kötődnek a vércsoportja antigén, ami a vér agglutináljanak (összetapadnak), így érzéseit fáradtság, fejfájás, emésztési problémák, bőrproblémák és egy sor más egészségügyi problémák.

Gut baktériumok kapcsolódó vércsoport

Az emberek különböző vércsoportok különböző bél baktérium, sőt, bizonyos baktériumok 50,000 nagyobb valószínűséggel felbukkan az emberek egy vércsoport vagy a másik. Ez származott őseink, akiknek emésztőrendszer fejlesztettek ki, amelyek egy fajta diétát a másik felett. Például a microbiome bizonyos emberek fejlesztették ki, hogy lebontják a szénhidrátok sokkal hatékonyabban (vércsoport). Emberek hiányzik ez a képesség (vércsoport O) hajlamosak tárolni szénhidrát, mint a zsír.

Az egy kaptafára minden megközelítés táplálkozás nem működik

Élelmiszer divatok jönnek és mennek, de a tények önmagukért beszélnek: mindenki nem ugyanaz az alapvető táplálkozási igényeinek. Mindannyian tudjuk, hogy valaki, aki a szigorú vegetáriánus és gyarapszik, hogy az étrend, míg mások esküsznek Atkins vagy hasonló alacsony szénhidrát tervek. Azt találtuk, hogy a táplálkozási igények határozzák meg a vércsoportja.

Amint megtanultuk, a vércsoportja befolyásolja több, mint a vér egyfajta akkor lenne szükség esetén vérátömlesztést. A vércsoport egy genetikai tényező, hogy sokféle szerepet tölt be az emberi szervezetben. A választás az alacsony lektin, nem agglutináló élelmiszerek, hozzon létre egy barátságos környezet a jó bélflóra és kiválasztja élelmiszerek, amelyek leküzdésére a betegség kockázatok két jó létrehozásának első lépései egy személyre szabott táplálkozási programot csak az Ön számára.

Az egyik fémjelzi az alternatív gyógyászat az elismerése a biokémiai egyediségét egyes és annak szükségességét, hogy személyre szabott kezelések és előírások, hogy megfeleljen az egyéni variabilitás. Míg egy személy genetikai kód, végül az alapja ennek az egyéniség, alapozza kezelések genetikai tényezők túl tág megközelítést, és nincs összhangban az alternatív gyógyászat.

Szerint a természetgyógyász orvos Peter J. D’Adamo, ND könyvében Eat Right 4 A típusú , a hiányzó láncszem lehet a négy alapvető vércsoport: O, A, B és AB. Ott volt, hogy egy ok, amiért olyan sokan voltak paradoxonpárt étrendi vizsgálatok és a betegség túlélési, hogy egyesek miért fogyni, míg mások nem ugyanazon a diéta, vagy néhány ember miért ne vitalitását, mivel korban, míg mások nem, mondja Dr. . D’Adamo.

Ő kutatások antropológia, kórtörténet, és a genetika vezette őt arra következtetni, hogy a vércsoport a kulcs, amely kinyitja az ajtót, hogy a titkait az egészség, a betegség, a hosszú élettartam, a fizikai vitalitás és érzelmi erejét. Dr. D’Adamo elmagyarázza, hogy a gyakorlati alkalmazása a vércsoport az, hogy lehetővé teszi, hogy tájékozott döntéseket az étrend, a testmozgás, kiegészítés, és még az orvosi kezelési terveket. A vércsoport ütemterv, ezek a tervek már megfelelnek az Ön pontos biológiai profilt, és a dinamikus természeti erők a saját test.

Type O

Emberek O típusú vér viteldíj legjobb intenzív testmozgás és az állati fehérjék és kevésbé a tejtermékek és a gabonafélék, mondja Dr. D’Adamo. A vezető oka súlygyarapodás között Type O a glutén a búza termékek és kisebb mértékben, lencse, kukorica, bab, káposzta, Dr. D’Adamo magyarázza. Ideális gyakorlatok Type O közé aerobik, harcművészetek, küzdősportok és a futás.

A típus

Azok a vér típusú, azonban sokkal természetesen alkalmazkodó vegetáriánus étrend és élelmiszerek, amelyek friss, tiszta, és a szerves. As Type A. hajlamosak a szívbetegségek, a rák és a cukorbetegség, „Nem tudom hangsúlyozni, mennyire fontos ez a táplálék-beállítás lehet az érzékeny immunrendszer A típusú”, mondja Dr. D’Adamo. A típus a húzhatnak jelentős hasznot húz a nyugtató, központosító testmozgás, mint például a jóga és a tai chi.

B típus

B típus azon van egy erős immunrendszer és toleráns emésztőrendszer és hajlamosak ellenállni azoknak a súlyos krónikus degeneratív betegségek, vagy legalábbis túlélni őket jobban, mint a többi vércsoport. B típusú csináljuk a legjobban a mérsékelt testmozgás igénylő lelki egyensúlyt, mint a túrázás, kerékpározás, tenisz, úszás.

AB típusú

AB vércsoport, a legutóbbi, tekintve az evolúció, a négy csoportból, és egy amalgám a A és B típusú, a leginkább biológiailag komplex. E csoport kombinációja a gyakorlatok és B típusú működik a legjobban, mondja Dr. D’Adamo.

Blood típus, emésztési és az immunrendszer specificitás egy ablak a személy valószínű hajlamával vagy hatalmat betegség szerint Dr. D’Adamo. Például, Type O a legnagyobb valószínűséggel szenvednek asztma, szénanátha és más allergiás betegségek, míg a Type B magas allergia küszöböt, és reagálni fog allergically csak ha esznek a rossz ételek. Type B szintén különösen fogékonyak a autoimmun rendellenességek, mint például a krónikus fáradtság, a lupus, a sclerosis multiplex. Írja AB hajlamosak a legkevesebb problémát allergia, míg a szívbetegségek, a rák és a vérszegénység orvosi kockázatokat számukra.

A arthritis, Type O, ismét, a túlsúlyban szenvedők, mert immunrendszerük környezetileg intoleráns, különösen élelmiszerek, mint a gabona és a burgonya, amely képes a gyulladásos reakciókat az ízületeket, mondja Dr. D’Adamo. A és B típusú a leginkább fogékonyak a cukorbetegség, míg típusú A és AB egy átfogó magasabb a rák és a túlélési esélye rosszabb, mint a másik fajta.

Amíg nem tudja megváltoztatni a vércsoportja, akkor ismeretek természete, hogy végre egy diétás tervet biológiailag alkalmas arra, hogy a smink, mondja Dr. D’Adamo, aki ellátja bőséges részleteket étkezési tervek mind a négy típus. „A legtöbb betegnél néhány eredmény számított két héten belül kezdődnek a diéta. Ez a megnövekedett energia, fogyás, enyhítésétjelenti emésztési panaszok, és javítása krónikus állapotok, mint az asztma, fejfájás, gyomorégés.”