Korrelaatio Verityyppi ja terveys

Luuletko tietäen veriryhmä on tärkeä vain siinä tapauksessa, verensiirtoa? Tutkimus osoittaa, että veriryhmä on keskeinen geneettinen tekijä, joka vaikuttaa monilla terveyteen ja hyvinvointiin. Koko elämäsi, olet todennäköisesti havaittu, että jotkut ihmiset pyrkivät laihtua helpommin, kun taas toiset, niiden paino on jatkuvaa taistelua. Tai miettinyt, miksi jotkut ihmiset vaivaavat krooniset sairaudet, kun taas toiset pysyä terveenä ja elintärkeää pitkälle kehittyneitä vuotta. Hyvin yksinkertaisesti, vastaus on veriryhmä.

Tietäen veriryhmä on tärkeä työkalu ymmärtää, kuinka elimistö reagoi ruokaan, sinun alttius sairauden, sinun luonnollinen reaktio stressiin, ja niin paljon enemmän. Yksi tippa verta sisältää biokemialliset meikki yhtä ainutlaatuinen teille sormenjäljen.

Alla on viisi faktoja veriryhmä, joka voi muuttaa elämäsi:

Veriryhmä voi ennustaa, alttius tietyille taudeille

Tutkimuksissa on havaittu, että yksilöt tiettyjen veriryhmien voi olla suurempi riski tiettyjen sairauksien. Tutkimuksissa on todettu, että ihmiset, joilla veriryhmä O on pienempi riski sydänsairauksiin, mutta suurempi riski sairastua vatsahaavan. Ihmiset, jotka ovat veriryhmä on suurempi riski mikrobitulehdusten, mutta A-tyypin naiset kokevat korkeampi hedelmällisyyttä. Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset, joilla on tyypin AB ja B veri on paljon suurempi riski sairastua haimasyöpä.

Ihmiset eri veriryhmien reagoivat eri stressiin

A-tyypin ihmiset luonnollisesti on korkeampi kortisoli kehoaan ja tuottaa enemmän vastauksena stressaavissa tilanteissa. Toisaalta, ihmiset, joilla on tyypin O veren, on taistelu reaktio stressiin, joka johtaa ylituotantoon adrenaliinia. Se kestää Type O kauemmin toipua stressiä, koska se on heille vaikeaa tyhjentää adrenaliini kehoaan.

Veriryhmä antigeenejä eivät ole vain veressä

Niitä on kaikkialla elimistössä, erityisesti pinnoille, jotka ovat vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Näihin kuuluvat ruoansulatuskanavan, suusta omaan paksusuoleen, kuten myös nenän ja keuhkoja. Koska nämä veriryhmä antigeenejä ovat kaikkialla, ne vaikuttavat siihen, miten elimistö reagoi ruoasta läpi useita tekijöitä. Esimerkiksi lektiinit tietyissä elintarvikkeissa sitoutuvat veriryhmä antigeenin ja aiheuttaa veren agglutinoimista (pysyä yhdessä), mikä johtaa väsymyksen, päänsärkyä, ruoansulatuskanavan kysymyksiä, iho-ongelmia ja monia muita terveyteen liittyviä kysymyksiä.

Suolistobakteerien on sukua veriryhmä

Ihmiset eri veriryhmien on eri suolistobakteerien, itse asiassa, tietyt bakteerit ovat 50000 todennäköisemmin puolestaan ​​vuonna ihmistä yhden veriryhmä tai toisella. Tämä sai alkunsa esivanhempamme jonka ruoansulatuskanavan kehitetty vastaamaan yhdenlaista ruokavaliota päällekkäin. Esimerkiksi microbiome tiettyjen ihmisten kehitetty murtamaan hiilihydraatteja paljon tehokkaammin (veriryhmä). Ihmiset ei ole tätä kykyä (veriryhmän O) taipumus varastoida hiilihydraatteja kuin rasvaa.

Yksi koko sopii kaikille lähestymistapa ravitsemukseen ei toimi

Ruoka villityksiä tulee ja menee, mutta tosiasiat ovat selvät: kaikki ei ole samat ravitsemukselliset tarpeet. Me kaikki tiedämme jonkun, joka on tiukka kasvissyöjä ja viihtyy että ruokavalio, kun taas toiset vannovat Atkins tai vastaavia vähähiilihydraattista suunnitelmia. Olen huomannut, että ravitsemukselliset tarpeet voidaan määrittää veriryhmä.

Kuten olet oppinut, veriryhmä vaikuttaa enemmän kuin vain veriryhmä tarvitsisit sattuessa verensiirron. Veriryhmä on geneettinen tekijä, joka pelaa monia rooleja ihmiskehossa. Valitsemalla alhaisen lektiini, ei-agglutinoivia elintarvikkeita, jotka luovat vieraanvarainen ympäristön hyvästä suolistoflooralle ja valitsemalla elintarvikkeita, jotka taistele taudin riskit ovat kaksi hyvää ensimmäiset askeleet luoda yksilöllinen ravitsemusohjelma sinua varten.

Yksi tunnusmerkkejä vaihtoehtoinen lääketiede on tunnustaa biokemiallisten ainutlaatuisuus jokaisen yksilön tarve räätälöidä hoitoja ja lääkemääräykset vastaamaan että yksilöllistä vaihtelua. Vaikka henkilö geneettisen koodin lopulta on tämän perusteella yksilöllisyys, perustaen hoitoja geneettiset tekijät on liian laaja lähestymistapa eikä vastaa vaihtoehtoista lääketiedettä.

Mukaan naturopathic lääkärin Peter J. D’Adamo, ND, teoksessaan syödä oikein 4 tyyppiä , puuttuva linkki voi olla neljä perustyyppiä verityyppi: O, A, B, ja AB. Siellä täytyi olla syy siihen, miksi siellä oli niin paljon paradokseja ruokavalion tutkimuksissa ja sairauksien selviytyminen, miksi jotkut ihmiset laihtua ja toiset eivät ole samalla ruokavaliota tai miksi jotkut ihmiset pitävät elinvoimaa vanhetessaan, ja toiset eivät, sanoo tohtori . D’Adamo.

Tutkimuksessaan antropologia, sairaushistoria, ja genetiikan johti hänet päättelemään, että veriryhmä on avain, joka avaa oven mysteereistä terveyden, sairauden, pitkäikäisyys, fyysinen elinvoimaa ja henkistä voimaa. Dr. D’Adamo kertoo, että käytännön soveltamista veriryhmä on, että sen avulla voit tehdä tietoisia valintoja oman ruokavalion, liikunnan, täydentää, ja jopa sairaanhoidon suunnitelmia. Kun veriryhmä tiekartan, nämä suunnitelmat voivat nyt sopivuudesta tarkkaa biologisen profiilin ja dynaamiset luonnonvoimat omassa elin.

Type O

Tyypin O veren hinta parhaat intensiivistä liikuntaa ja Eläinvalkuaista huonommin maitotuotteista ja jyvät, sanoo tohtori D’Adamo. Johtava syy painonnousu keskuudessa tyyppi O n on gluteenin vehnässä tuotteita ja, vähemmässä määrin, linssit, maissi, munuaisten pavut, ja kaali, tri D’Adamo selittää. Ihanteellinen harjoituksia Type O: n kuuluvat aerobic, taistelulajit, nyrkkeilyyn ja käynnissä.

A tyypin

Ne, joilla veriryhmä ovat kuitenkin enemmän soveltuu luontaisella kasvisruokavaliota ja elintarvikkeita, jotka ovat tuoreita, puhtaita ja orgaanisia. Kuten tyyppi A: n ovat alttiita sydänsairaus, syöpä ja diabetes, “En voi korostaa kuinka kriittisiä tämän ruokavalion mukauttaminen voi olla herkkään immuunijärjestelmän tyyppi A”, sanoo tohtori D’Adamo. Tyyppi A: n voi saada merkittävää hyötyä rauhoittava, keskitys liikunta, kuten jooga ja taiji.

tyyppi B

Tyyppi B: n on vankka immuunijärjestelmää ja suvaitsevaa ruoansulatuskanavan ja pyrkivät vastustamaan monia vakava krooninen rappeuttavat sairaudet, tai ainakin hengissä niitä paremmin kuin muut veren tyyppejä. Tyyppi B: n tekemistä parhaiten kohtalainen liikunta vaatii henkistä tasapainoa, kuten vaellus, pyöräily, tennis, ja uinti.

tyyppi AB

Veriryhmä AB, viimeisimmät, mitä evoluution neljästä ryhmästä ja amalgaami A ja B, on kaikkein biologisesti monimutkainen. Tämän ryhmän yhdistelmä harjoituksia tyypit A ja B toimii parhaiten, sanoo tohtori D’Adamo.

Veriryhmä, sen ruoansulatus ja immuuni spesifisyys, on ikkuna ihmisen todennäköinen alttiutta tai valtaa sairaus, mukaan Dr. D’Adamo. Kirjoita esimerkiksi O: t ovat todennäköisimmin kärsii astmasta, heinänuha ja muita allergioita, kun taas tyypin B: n on korkea allergia kynnys, ja reagoi allergian vain, jos he syövät väärää ruokaa. Tyyppi B: n on myös erityisen alttiita autoimmuunisairauksiin, kuten krooninen väsymys, lupus, ja multippeliskleroosi. Tyyppi AB: n on yleensä vähiten ongelmia allergioita, vaikka sydänsairaudet, syöpä, ja anemia ovat lääketieteellisiä riskejä heille.

Niveltulehdus, Type O: n, taas ovat vallitseva sairastuneille koska heidän immuunijärjestelmänsä ovat ympäristön suvaitsematon, erityisesti elintarvikkeita kuten viljaa ja perunaa, joka voi tuottaa tulehdusreaktioita niveliin, sanoo tohtori D’Adamo. A ja B ovat kaikkein alttiimpia diabeteksen, kun taas A ja AB ovat yleisesti korkeampi syövän ja huonompi selviytyminen kertoimet kuin muut lajit.

Vaikka et voi muuttaa veriryhmä, voit käyttää tietoa sen luonne toteuttaa ruokavalion suunnitelma biologisesti sopivia meikkejä, sanoo tohtori D’Adamo, joka toimittaa runsaasti yksityiskohtia syöminen suunnitelmia neljänlaisia. “Suurin osa potilaista kokea tuloksia kahden viikon kuluessa alkaa ruokavalion suunnitelman. On lisää energiaa, laihtuminen, vähenemiseen ruoansulatus valituksia, ja parantaminen kroonisia sairauksia kuten astmaa, päänsärkyä, ja närästys.”