Koristi moči počitek in kako to storiti pravilno

Nazaj v svojih srednješolskih dni, ste morda spal za nekaj minut v razredu ali dobil zmerjal s svojim učiteljem za dremal prepogosto. Mogoče ste imeli dobre ocene, kljub dremež počitka med pouku in se spraševala, ali obstaja povezava. Ali pa ste se počutim preveč utrujena čez dan in ne morem obdržati svoje veke odprte. Na srečo, torej a rešitev za vaše kognitivne nadloge – moči spal . In presenetljivo truth- so dobri za vas. Zakaj so vam moč? Besedne igre stran, omogoča njihovo raziskovanje spodaj.

Kaj je Power Nap?

Moč nap je zelo kratek spanec, ki traja kjerkoli od 8 do 30 minut. to ni všeč vaše popoldanske siestas kjer ste Zadrijemati za dve ali tri ure. Si lahko zamislite moči nap kot nekako kot hiter prigrizek za možgane. Vprašajte vsake uspešne ljudi ali podjetnik, in se vam bo povedal, da je razlog za njihovo produktivnost in maksimalno učinkovitost moč dremal – to je ena od navad za uspeh, ki se zdi na videz preprosto iz prvi pogled.

Prednosti moči nacionalnih akcijskih načrtov

Tu so naslednje prednosti električnih čepkov za začetnike in za tiste, ki imajo več izkušenj pri delu na področju uspešnega dremal:

1. poveča razpoloženja in pozornost

Če ste slab dan v službi in jo želite zadeti gumb za ponastavitev, bo moč nap. Boste zbudili občutek pomlajena in pripravljeni sprejeti vse, kar prihaja svojo pot. Glede na Harvard Medical School, električni naps vam obnovitvenimi spanja in pomaga premagati nespečnost.

2. Izboljša produktivnost

Vaš razpon pozornosti izboljša, ko ste moč nap. To pomeni, da povečane produktivnosti in maksimalno učinkovitost pri delu. Sicer pa tudi NASA naredila študijo o tem o tem in jo izkazal. Če je vaša naloga, da bi dobili več stvari narediti v pisarni in sprostiti čas za sprostitev ob koncu dneva, dobili moč nap – brez vprašanj.

3. Izboljša lupin

Motorni naps so odlična izbira, preden so udeležene pri nalogah, ki vključujejo motorične spretnosti, kot je risal nov kos, igranje klavirja, ali delajo z rokami. Ker je moč naps pomladiti svojo pot ali počistite iz toksine v možganih, pomaga s svojim delovnim pomnilnikom in dolgoročno odpoklic preveč. Znašli se boste sprejemanju dobrih odločitev ves dan in ohranja mirnost, ko se stvari težko.

4. Pomaga Get Slow Wave spanje (SWS)

Počasno Wave Sleep traja približno 30 minut in moč naps sodijo v fazi 2 spanja, ki vam daje vse SWS, kar potrebujete. Počasno Wave Sleep izboljšuje svoje sposobnosti odločanja, v primeru, da ste visoko veš. In če ste fit v fazi SWS v popoldanskem času, postane veliko lažje visečih off v REM spanja na noč.

5. povečuje testosterona

Ali ste iskali za izboljšanje uspešnosti spalnico ali pa si pusto in razrezane pa pakiranja na mišice, električni naps pomagal povečati svoj testosteron. Raziskovalci so to potrdili s tem študijo na raven testosterona pri moških, ki so spali štiri ure v primerjavi s tistim, ki je spal 8 ur. Moč dremal sproži sproščanje vašega človeški rastni hormon (HGH), ki je tisto, kar potrebujete za izgradnjo mišic, dobili pusto, in bo vaš zelo fizično najbolje.

6. Zmanjša stres označevalcev in povečuje Imuniteta

Dremal Dokazano je, da znižanje stresa označevalcev in dajejo pick-me-up za vaše endokrine zdravje. Vaši norepinefrina ravni šel z omejeno spanja in so odgovorni za odziv v boju-in-letenja in stresnih občutkov. Glede na Journal of Clinical endokrinologijo in metabolizem, ko ste vzeli moč nap, vaša raven norepinefrina ostanejo normalno in ne povečujejo – kar pomeni, da se počutite mirno in veliko srečnejši.

7. dremal Izboljša reakcijskem času

Pri starejših, je moč dremal znano, da izboljšajo reakcijski čas in povečati čustveno zdravje. In ne samo pri starejših, so bile koristi preučevali z zdravstvenim osebjem, piloti, vojaki, in ljudi, ki ne dobijo dovolj spanja. V bistvu, lahko obrne noč pomanjkanja spanca ob več spal moči skozi ves dan.

8. povzdigne Ustvarjalnost

Vsepovsod Secret Da Vinci uporablja za nap vsake štiri ure. In je bil zelo ustvarjalen. Ampak mi ni treba da Vinci moči nap. Motorni naps so pokazale, da spodbujajo ustvarjalnost, saj so izboljšali svoje motorične sposobnosti in vzpostavitvi mentalne funkcije. Glede na študijo, ki jo raziskovalci na nevroznanost srečanju v New Orleansu že leta 2012, sled za 15 oseb, je pokazala, da udeleženci, ki kosmato pokazala povečanje desno možganov, ki je odgovoren za ustvarjalnost in domiselne razmišljanja.

Kako na oblast NAP, da izkoristijo prednosti?

Lahko izkoristijo prednosti električnih spal s tem jim prav. Tukaj je vaš vodnik po moči dremal, da bodo imeli koristi:

1. Stick do 30 minut brez rokavov

Vaš celoten cikel spanja je razdeljen na 5 stopenj – Faza 1 in 2, ki namenjen Slow Wave Spanje in Stage 3 do 5 prehajajo v REM (Rapid Eye Movement), ki je, ko začnete sanjati. So se ukvarjale s stopnjo 1 in 2, ker to je spekter, kjer moč dremal leži.

Tudi, če presegajo 30-minutni znamke tvegate pripravljate za REM in če ste prekinjena v tej fazi, se boste zbudili občutek Pijan in ne spočiti. Učinkovita metoda je, da bo svojo moč dolžino nap, da ne več kot 30 minut, za izkoriščanje prednosti.

2. ugasnite luči

Investirajte v masko spanja, nekaj blindfolds ali zavese za svojo sobo, in se prepričajte, da ni prekinitve, ko se pripravljate na visečih off in da večino svojega trajanja power nap. Če ne morete nap za 20 do 30 minut, naravnost, je razdeljeno na 6 ali 10-minutne kose ves dan.

3. NAP Med 01:00-03:00

To je čas, so Pijan ali udaril popoldanski padec, zaradi česar je idealen čas, da se moči nap. Vaš idealni power nap, ko bi morala biti med 01:00-03:00. Zakaj? Ker je naš cirkadiani ritem pravi, da glede na našo biološko zasnovo.

4. Ne NAP 3 ur pred spanjem

Ker bo ta vrgel svoj urnik spanja v neredu in pustil občutek spanja odvzeta, utrujen in tečen naslednji dan. Če ne spi, se prepričajte, da se prilega v način pred 3-urni znamke pred spanjem – tudi če ste zamudili okno pm 1:00 do 3.

5. uporaba alarma ali časovnik

Če theres nihče, da se zbudiš, nastavite časovnik. Pomaga in so bili prepričani, da je.

6. Uporaba White Noise ali Sleep Glasba

Dobili lepo par slušalk hrupa preklicujem in igrajo bele hrupa ali glasbene spanja skladbe z njo. To bo pomagalo ustvariti okolje moč dremal, in če je vaš dom preveč glasen, dobil par ušesnih čepkov in prosite nekoga, da vas zbudi po 30-minutni znamke (če ta oseba je zanesljiv). Obstajajo tudi spal aplikacije so na voljo za Android in iOS v teh dneh, ki vam omogočajo udaril na gumb in vam omogočajo, da preložite off – zbujam vas takoj, ko je vaš nap več.

Motorni naps arena mistične ali magične elemente. Theyve je znanstveno dokazano, da delo in theres celotno skupnost, namenjeno študiju in raziskuje ta pojem preveč. Dejstvo je, električni naps spada pod pokrovom večfazno spanje in genijev iz obdobja renesanse so bili mojstri te metode za spanje. No, dobra novica je – zdaj veste, kaj to je in kako ga narediti za vas. Imejte v mislih, da je vsak človek edinstven, ki pomeni, da imate moč nap čase ali okolje, se bo razlikovala. Ključ takeaway je, da se prilagodi na dan, da dela za vas.