Ko se otroci lahko začnete s pitno vodo in koliko moramo dati?

Pravila pogosto pitne vode in izpolnjujejo določene količine za splošno zdravje in hidracijo, da sledimo, ne veljajo za dojenčke. To nas pripelje do več vprašanj, kot so, iz katerega meseca lahko novorojenčki piti vodo? in kakšni so znaki dehidracije pri dojenčkih? Morda celo sprašujem, če lahko 1 mesec star niti piti vodo? .Torej, vzemimo si na vseh ustreznih in točnih podrobnostih o tem, kako dati vodo dojenčke.

Kdaj lahko Dojenčki Začetek pitne vode?

Veliko novih starši niso prepričani, če bi morali uvesti vodo v svoji Babys prehrani. Za razliko od odraslih, ki mora porabijo velike količine vode, vsak dan, je zadeva drugačna za dojenčke. Njihova zahteva vode se spreminja glede na starost, in daje preveč vode, preden so njihovi sistemi, pripravljeni za to ima lahko negativne učinke.

Rojstvo 4 meseci

Dojeni otroci ne potrebujejo nobene dodatne vode, ker je materino mleko šteje za super živilo, ki izpolnjuje vse prehranske in tekočine zahteve dojenčka. To je zato, ker dojke zagotavlja potrebno količino tekočine, ki potrebuje vaš otrok, da ostanejo hidrirani. Skratka, ne bi smeli celo zaskrbljeni zagotavlja dodatno vodo za novorojenčka, dokler vas medicinska sestra na zahtevo.

A-Formula dojenčku tudi ne zahteva preveč dodatno vodo. Večina formule za dojenčke vsebuje posebna navodila za količino vode, da se doda zadostna razredčenju. Ko boste sledili tem navodilom in prilagoditi doslednost formulo na starost otroka, je dovolj ohranja mu hidrirani, ko se hrani na čas.

5 – 8 mesecev

Ali naj otroci pijejo vodo v teh mesecih? Odgovor je, da ni težko in hitro pravilo v zvezi s tem. Dokler so stari 6 mesecev, ni potrebe za vaš dojenček piti ničesar razen materinega mleka ali formule. Voda je na splošno predstavil dojenčkom, ko so mimo novorojenčka fazi in počasi prehajamo na živilih, poleg materinega mleka.

Dojenčki ponavadi začnejo z gosto hrano med 5 in 8 mesecev starosti. V tem času, si lahko zagotovijo vodo v sippy skodelico za vašega otroka, da požirek na nekajkrat na dan. To neednt preveč pogoste, ob predpostavki, da ste še vedno dojite ali formula hranjenje vašega otroka, poleg zagotavljanja trdne snovi.

9 – 12 mesecev

Ko se obrnejo na leto star ali tako, lahko nadaljujete z dojenjem, vendar ponujajo vodo ali razredčen sok v skodelico na obrokov. Vendar pa ne bi dajala gazirane pijače in pijače z umetnimi sladili. Kot nova mama, boste morda zmedeni o vaših Babys potrebe po vodi. Ker so premalo, da bi izrazili žejo, ste morda zaskrbljeni, da se vaš otrok ne hidrirani pravilno, in če bi morali dopolniti materinega mleka z vodo. Ampak, tako kot se je izrazi žeja, vaš malček bo lahko izrazili žejo z določenimi signali kot grizzling.

Kako lahko nalijemo vodo za dojenčke?

Voda je treba dojenčkom šele potem, ko so začeli trdne hrane. Dokler so eno leto stari, pristanišče njihove ledvice dozorela dovolj, da presnavljajo preveč vode. Kot rezultat, njihove potrebe po vodi, so minimalne. Vendar pa je mogoče uvesti svojega otroka na okus vode, ki jo zagotavlja vaš otrok majhnih požirkih naenkrat. Lahko izpolnite steklenico BABYS ali sippy skodelico z vodo in mu nekaj požirkih od nje, ko je izraža žejo. Prav tako ne dajo svojega otroka vodo iz odprte skodelice, dokler je veliko starejša.

Koliko vode, da dobimo Babies?

Če se sprašujete, kako je veliko vode za 6 mesecev starega otroka bistvenega pomena, morate vedeti, da je to odvisno od otroka in njegovih prehranskih navad. Če je še vedno dojila, nekaj SIPS so več kot dovolj, da ga Prezasićen. Baby dehidracija je redka, ko dojenčki dobijo svoje potrebne tekočine z materinim mlekom ali formulo krme. Torej, to shouldnt biti problem. Dojenčki, ki so mlajši od 4 mesecev starosti ne potrebujejo vode, ki se posebej, če z njimi. Njihova telesa so hidrirani iz tekočine iz svojih virov.

Voda Zastrupitev v Babies

Medtem ko je preveč vode ne povzroča nepopravljivo škodo pri zdravih odraslih, je lahko zelo nevarno za majhne otroke. Dajanje otrok, ki so mlajši od 6 mesecev, lahko tudi veliko vode zmoti bodys naravno sposobnost, da absorbira hranilne snovi iz materinega mleka ali formule krme. Pitje skrajne količine v zelo kratkih razteza časa lahko povzroči natrijev raven v svojih organih za padec. Njihove ledvice arena dovolj zreli, da imajo opravka z velikimi količinami vode naenkrat, in to lahko privede do nevarnega stanja, imenovanega zastrupitev z vodo. Če so simptomi vode zastrupitve pri otroku, kot so zamegljen vid, razdražljivost ali izčrpanosti naslednji porabe vode, da zahteva takojšnjo zdravniško pomoč. Preveč vode lahko povzroči epileptične napade pri dojenčkih. To je tudi iz istega razloga, zakaj to ni pametno dajati plavalne lekcije na mlajših otrocih. V verjetnosti, da požirku dol ogromne količine vode, medtem ko je v bazenu, lahko povzroči zastrupitev z vodo in privede do nujne medicinske pomoči.

Ali Dojenčki morate piti vodo Anytime?

Čeprav je novorojenček ni potrebno piti vodo, bo njihova telesa potrebujejo, kot se starajo. Torej, kot je vaš otrok raste, lahko varno uvesti vodo v svoji prehrani. Dojenčki lahko piti približno 30 ml vode, do trenutka, ko so stari 4-6 mesecev, vendar se omeji morebitna več količino vode. Lahko počasi povečujejo svojo vnos vode, če je vaš otrok 9 mesecev do 1 leta starosti. Ko je vaš otrok star eno leto, njegovo telo sistem je dovolj zrel, da prenašajo večje količine vode. Vendar tudi potem, ko je dosegla svoj prvi rojstni dan, da je vnos vode v skladu s predpisom.

Pogosto zastavljena vprašanja o Zagotavljanje vode za vašega otroka

Naj nas obravnavajo nekaj najpogostejših dvomov glede daje vodo za mlade dojenčke in jasno vsako dodatno zmedo.

Ali je varno, da mi je voda do 6 mesecev starosti ali mlajši Baby?

Odgovor je, da lahko vedno dati nekaj požirkih vode za otroke v starosti od 4 do 6 mesecev. Vendar pa količine, ki so večje od 30-60 ml so varna v enem dnevu.

Lahko smo se razredči Formula z vodo?

Če uporabljate pripravljen za uporabo formule, ki jih morda ne bo treba dodati nobene vode z njim. Vendar, če se z uporabo formule v prahu, boste morali dodati vodo, da se pomešajo. Bodite previdni, da ne mešajte več vode, kot je priporočeno, saj lahko povzroči zaplete, kot je zaseg.

Kdaj lahko Dojenčki Začetek pitne vode?

Mnogi starši se sprašujem o starosti, pri kateri lahko dala otroka vodo. Kot je bilo že omenjeno, dojenčki, ki so dojile in formule fed ne potrebujejo dodatne vode. To je pravzaprav priporočljivo, da voda, je treba uvesti v prehrano BABYS šele potem, ko je star 4-6 mesecev.

Kaj pa, če dojenček Postani Dehidrirana?

Dojenček, ki se izključno dojili na zahtevo ima zelo slabe možnosti dehidracije. Tudi formule hranili dojenčke prejmejo potrebno količino vode s svojo hrano

lahko damo vodo v dojenju Baby?

To se ni predlagal, da bi vodo za dojenje otroka. babys Zahteve za tekočine so izpolnjeni sama materino mleko.

Lahko preveč vode za dojenčke vodijo do Znaki epileptične napade?

Ja, bo prevelika poraba vode povzroči stanje imenovano zastrupitev vode pri majhnih otrocih. To je zelo nevarno stanje, ki lahko privede do dramatičnih napadi. Prav tako ima velik vpliv na BABYS telesa, saj bo raven natrija ponavadi pade s preveč vnos vode.

Zaključek: Voda je neizogibna nujnost za preživetje živih organizmov. Kot odrasli, smo svetujemo, da pijete veliko vode vsak dan, in izpolnjujejo dnevno priporočeno zahtevo za optimalno zdravje, vendar to ni isto z dojenčki. Ali poskrbite, da boste sledili svoje zdravnike priporočila na to, da vode za vašega otroka, da se zagotovi bo ostal zdrav.