Kaula halkeilua: onko se turvallista vai pitäisikö meidän huolissamme?

Monet meistä haluavat murtaa nivelet ja kaulan halkeilua on myös yksi niistä. Jotkut meistä voi tehdä tätä tuntea rento muut voidaan tehdä sitä sulasta tapa. Riippumatta olla syy, se on tärkeää tietää, onko lyhyt euforiaa että koet krakkaamalla niskasi on sen arvoinen vai onko mitään liittyvät riskit, että sinun pitäisi olla tietoinen. Pidä käsittelyssä tätä viestiä ja oppia lisää kaulan murtumia ja onko tämä käytäntö on turvallista?

Mikä on Kaula Cracking ja mikä tekee se Cracking Sound?

Popping tai kaulan on halkeilua ääni tuloksia, kun teet nopeita liikkeitä niskan ja tämä hellittää nivelsiteiden ja yhteisiä niskaasi. Kaula halkeilua on samanlainen halkeilua sormien, varpaiden nystyröitä tai muita kehon osiin. Tässä muutamia syitä, jotka tekevät halkeilua ääni niskaan:

1. Koska liikkeen

Kun kuidut on kiinnitetty lihakset ja luut, joka tunnetaan nimellä nivelsiteiden ja jänteiden, hieman siirtyä paikaltaan ja sitten takaisin alkuperäiseen asentoonsa, se johtaa katkaiseva ääni. Ääni myös silloin, kun nivelet liike aiheuttaa tiiviyden varmistamiseksi nivelsiteet.

2. Koska niveltulehdus

Kun tämä luun sairaus esiintyy, se vaikuttaa sujuvan toiminnan nivelet. Saumaton liikkuvuus ruston saa vaarantua, ja yhteinen pinta tulee myös karkeampi, mikä johtaa halkeilua ääntä.

3. Koska kaasun karkaaminen Nivelet

On nesteen läsnä meidän nivelet ja luut, joka auttaa niiden sujuvan liikkumisen. Tämä neste koostuu hapen, hiilidioksidin, ja typpeä. Meidän Kaula muodostuu fasettinivelistä jotka sisältävät kapselit heidän ympärillään. Nämä kapselit täytetään kaasulla ja mitään liikettä näissä pariksi liitokset tulokset karkaaminen kaasukuplia, joka aiheuttaa halkeilua ääni.

Onko hyödyt Cracking Neck?

No, yleisin hyöty, että yksi ajaa niskasta halkeamia on lievittää kipua. Tässä muutamia muita niska erinomainen etuja:

  • Se auttaa vähentämään alaselän kipu
  • Se auttaa käsittelemään migreeni
  • Se auttaa alentamaan niskakipu

Jos valitset kaulan katkaiseva saada helpotusta tahansa vaivoja edellä mainittiin, on suositeltavaa saat apua ammattilainen kiropraktikko.

Onko se vaarallista Crack niskaasi?

Monet kiropraktikot käyttävät kaularangan manipulaation ja mitä me yleensä kutsumme kaula halkeilua tekniikkaa, tarjota helpotusta erilaisia ​​kipuja. On kuitenkin olemassa joitakin niihin liittyviä riskejä kaula halkeilua, että sinun pitäisi olla tietoinen:

1. Se voi johtaa veren hyytymiseen

Joskus kaula halkeilua voi johtaa rikkoutumista verisuonten niskaan. Tämä voi aiheuttaa verihyytymiä niskaan. Tämä tila voi kehittyä kohtalokas, koska se voi vaikeuttaa hapen aivoihin.

2. Se voi aiheuttaa Stoke

Ihmettelevät, miten niska on halkeamia ja aivohalvauksen on yhdistetty, hyvin, on yhteys. Tämä voi tapahtua, kun valtimo, joka kuljettaa verta aivoihin saa repeytynyt. Tämä murtuminen voi aiheuttaa aivohalvauksen. Ihmisiä, jotka ovat yli 60-vuotiaat ovat alttiimpia sitä.

3. Se voi aiheuttaa liikkuvuuden puute

Aina kun crack niskaasi, on olemassa vaara vahingoittaa sidekudoksen selkärankaan. Säännöllisesti harjoittamiseen kaulan murtumia voidaan vähentää liikkuvuutta nivelissä, ja näin se voi johtaa tilojen, kuten niveltulehdus.

4. Se voi aiheuttaa Nivelrikko

Kun kaula halkeilua harjoitetaan se lisää painetta kaulan liitokset. Kun tämä on tehty entistä pitkään tai säännöllisesti, se voi aiheuttaa epävakautta kaulan lihaksia ja niveliä. Tämä johtaa heikkenemiseen luustoa ja lihaksia ja aiheuttaa nivelrikko.

Nämä ovat muutamia vaivoja, jotka voivat saada tapahtunut koska käytäntö kaulan halkeilua.

Kun etsimään kiropraktiikka?

Ihmiset, jotka käytännössä kaula halkeilua säännöllisesti ja tunne kipua tai epämukavuutta ei ehkä tarvitse vierailla kiropraktikko mistään niskan krakkauskäsittelyyn. Jos kuitenkin tunnet kipua tai levottomuutta tehdä sama, sinun täytyy harkita kaula on halkeamasta kiropraktikko. Ammattitaitoinen ja koulutettu kiropraktikko auttaa yhdenmukaistamisessa niveliä ja voi auttaa tarjota helpotusta kipua. Tässä muutamia ehtoja, jotka voivat osoittaa, että haet kiropraktiikka:

  • Jos kroonista kipua niskassa on kokenut, että ei näytä laantua tai katoa ajan
  • Jos tahansa turvotus on läsnä kaula, joka voi aiheuttaa loukkaantumisen takia, infektio tai nesteen kertyminen
  • Jos sinulla on ongelmia siirryttäessä niskan nivelet, mikä saattaa johtua siitä, vanhuuden tai terveydentilasta, kuten nivelrikossa

5 Turvallinen tapoja Crack niskaasi

Ikä on yksi kriittisimmistä tekijöistä määritettäessä riskit kaula halkeilua. Tämä tarkoittaa, jos olet nuori tai lihakset ja nivelet ovat hyvässä kunnossa, se on vähemmän todennäköistä, että voit ylläpitää mitään vahinkoa tai haittaa tekemällä kaula halkeilua harjoituksen. Kuitenkin olla varma, että teet sen oikein ja vahingoittamatta itse, puhumme joitakin tehokkaita ja turvallisempia tapoja murtaa niskaasi:

1. Operaation johtaja kallistuva Method

Seiso suorassa tai istua ja Pidä niska suorana. Nyt ilman slouching, kallistaa päätä sivuun ja pysyä siellä muutaman sekunnin. Tule takaisin keskelle ja mennä toiselle puolelle. Jos et kuule niskan crack ensimmäisellä liikkeellä, voit toistaa kallistaa päänsä vastakohtien puolin muutaman kerran. Jos niska vieläkään ei murru, voit yrittää työntää alas vastakkaiselle puolelle, missä pään nojaa.

2. vaahtomuovitela Tekniikka

Tämä tekniikka vaatii vaahto rulla. Makaamaan maahan selkä tukevasti koskettaa lattiaa ja kädet lepää sivuilla. Laita vaahto rullan alla kaulassa. Nyt varovasti nostaa takaisin ja pakara irti maasta ja lähde pyörimään niskan päälle vaahtoa. Liikkuvat edestakaisin telan alla niskaasi. Antaa lisätukea niskaasi, voit aseta kädet alle pään liikkuessaan rulla. Voit siirtää tämän rullan alas alaselässä liikaa. Pysy rentona ja rullaa niskan päälle vaahtoa, kunnes kuulet poksahdus niskan.

3. Head Hissi

Pystyasennossa Tue takaisin kuitenkin pidättäytyä tucking sitä liian kovaa. Liikkuvan päätäsi, hitaasti kiertää päätä kohti, jos tunnet kipua vasemmalla puolella tai käännytään vasemmalle puolelle, jos koet kipua oikealla puolella. Pidä pyörivät päätäsi liikkein mutta älä unohda kohdentaa alueille, jotka satuttaa eniten. Kuulet rätisee kuin teet niin. Milloin kun teet tämän harjoituksen, jos koet kipua tai epämukavuutta, lopeta heti.

4. Fist And kuppimenetelmää

Istua tai seistä pystyasennossa. Pidä niska suorana. Nyrkkiin vasemmalla kädellä ja aseta se vasemmalla puolella leukaa. Nyt varovasti painostaa teidän nyrkki oikealle puolelle. Tee sama vasemmalla kädellä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää käsi kupin kasvosi toisella puolella ja sitten kohdistamalla painetta vastakkaisella puolella. Pidättäytymään liian paljon paineita. Voit kuulla halkeilua ääntä samoin kuin nämä vaiheet.

5. Cup ja tavoittaa Way

Tämä on yksi yleisimmin käytetty menetelmiä kaulan halkeilua. Varmista kuitenkin, kun halki kaulassa käytetään tätä tekniikkaa, niskan lihakset venyvät ja irrotetun. Tee kupin kämmenelle ja paikka toisella puolella edessä, niin että leuka on sijoitettu onttoon ja sormet ovat posket. Nyt ottaa toisaalta takaa niskan ja tartu pään tukevasti sen. Nyt siirtää molemmat kädet, painostusta molemmista päistä. Varmista, että tehdä varmoja mutta kevyesti molemmilta kädet. Pidä tätä kunnes kuulet halkeilua ääntä. Sama voidaan tehdä vapauttaa paineen toiselta puolelta.

Tahansa edellä mainituista menetelmistä ovat hyvä tapa lievittää kipua ja painetta niskan. On kuitenkin suositeltavaa käyttää täysin itsenäisesti näin ja varmista, että et mene yli laidan kun tekee näitä harjoituksia.

Kaula halkeilua on loistava tapa vapauttaa painetta nivelet ja myös tekee sinusta tuntuu hyvältä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että noudatat oikea tapa tehdä se ja myös varmistaa, että et noudata tätä käytäntöä säännöllisesti. Opi oikea tapa tehdä tätä tekniikkaa lääkärin tai kiropraktikko välttää turhia riskejä.