Kako učinkovito preprečiti telesni vonj

Znojenje je naravni mehanizem telesa, ki jih ni mogoče izogniti. Ampak, če znojenje prinaša slab vonj, je vsekakor zaskrbljujoče. Obstajajo različni vzroki slabega telesnega vonja pri ženskah in moških. Vzdržuje nadzor na njih in se naučite, kako odpraviti težavo. Ste opazili ljudi se oddaljuje od tebe brez posebnega razloga sploh? Bi si morda imate težave s telesni vonj? Če boste to storili, ni potrebe, da fret nad njim. Obstaja nekaj preprostih načinov za reševanje telesni vonj in njihovo preprečevanje.

Kako zmanjšati telesni vonj, ne da bi veliko Fuss

1. Poskrbite, spremembe v vaši prehrani

Ali ste vedeli, da to, kar jeste vpliva, kako diši? Ja, prav ste slišali. Ker znojenje je vašega telesa način preplašiti se jasno strupov, spremembo prehrane lahko dejansko pomaga pri znebi neprijetnega telesnega vonja. V strojar in začinjene hrane, ki jo požrl je lahko vzrok neprijetnega telesnega vonja. Zmanjševanje vnos čebule in česna lahko zmanjša tudi vaš telesni vonj.

2. Say Yes, da ohlapnih oblačil in naravnih vlaken

Če ste trpijo zaradi telesnega vonja, je dobra ideja, da jarku oblačila iz sintetičnih vlaken in se odločijo za oblačila iz bombaža, perilo in svila, namesto. Presenečeni boste, kako manj potite v njih. Lahko bi tudi rad, da gre za ohlapne obleke, saj lahko zrak mimo in da vaše telo prezračevanjem.

3. Pat sam suha

Če ne brisačo sami pravilno, lahko preostale vlage postane gojišče za bakterije. To je še en razlog slabega telesnega vonja pri ženskah in moških. Uporabite vpojno brisačo in obrišite vso vlago iz telesa, še posebej v okviru svojih rokah in intimnih predelih.

4. iti antiperspirant Way

Ne mešaj dezodorante s proti potenju. Deodoranti so dišeča, vendar ne zmanjšujejo znojenje. Po drugi strani pa je večina proti potenju so dišeče in vsebujejo aluminijev klorid, ki pomaga pri preprečevanju prekomerno potenje. Spray ali zbadanje na dvakrat na dan, da vam pomaga zmanjšati težave vonj ženske.

5. britje pazduhe

Če ste mislili, da boste morali, da se znebite pazduho dlake samo zato, ker si želijo nositi brez rokavov obleko, se motite. Znoj se lahko ujeli v laseh in se lahko poveča rast bakterij, zaradi česar telesnega vonja na ženske in moške. Redno voskanje ali britje lahko pomaga zmanjšati tveganje za nastanek telesni vonj.

Naravna sredstva za telesni vonj

Uporabi kis o pazduhe, kadar se potite preveč ali vohanje začetke telesnega vonja. Skok v tuš dvakrat na dan. Drgnjenje naravna aromatična olja in sok citrusov, kot so limone je še en način, da se prepreči telesni vonj. Preprosto vtrite rezino limone v pazduhe; bi lahko sčasoma posvetlitev kože preveč.

Znanje je moč in enako velja, ko gre za telesni vonj. Ko ste oboroženi z telesni vonj dejstev, ste korak bližje k reševanju tega problema. Deliti nasvete, ki ste jih naučili s prijatelji in ljubljene, ki bi se lahko s pogledom na isti problem. Ponudbo poslovil od telesnega vonja in pozdravi svež, bolj samozavestni ste.