Kako preprečiti z gripi in prehladu Naravno

Gripa sezona je v polnem teku, in obstaja veliko vprašanj o tem, kako se izogniti gripi in ostati tudi to zimo. To je pomembno vprašanje, kot je pridobivanje bolan lahko poudari vaš imunski sistem, kar povečuje tveganje za a flare-up v avtoimunske bolezni, motenj delovanja ščitnice, ali druge kronične bolezni. Kako prehlad ali gripo lahko tudi pogosto privede do jemanja antibiotikov, ki so običajno nepotrebno (od mraza in gripa sta jih povzročijo virusi) in lahko poškoduje črevo. Zagotavljanje trdne temelje zdravja in po preprostih najboljših praks bo šel daleč pri zmanjšuje tveganje za pridobivanje gripe. Tukaj je deset nasvetov za zdravo bivanje to sezono gripe.

Umijte si roke pogosto in temeljito

To je številka ena pot, da se prepreči gripo in drugimi okužbami dihal. Morate drgnjenje svoje roke z milom in vodo za vsaj 20 sekund za ubijanje virusov. Dvajset sekund je o tem, kako dolgo traja, da pojejo ABC enkrat skozi. Ne dotikajte oči, nos ali usta, ne da bi najprej umivanju rok.

Heal Vaš Gut

Vaš gut je vaša vstopna točka za zdravje, je 80% imunskega sistema, ki se nahaja v črevesju. Poskrbite, da bo gut je v tip-top formi, in sprejmejo visoke kakovosti, multi-sev probiotične za vsaj 25 milijard enot. Tako bo vaša raven dobrih črevesnih bakterij, da bi pomagal pri boju proti okužbam.

Zmanjšajte Alkohol in Sugar Poraba

Tudi zmerno uživanje alkohola zavira centralni živčni sistem, zato je vaš imunski sistem. Porabijo preveč sladkorja lahko zavirajo imunski sistem in da bo bolj težko za vaše telo za boj proti okužbam, kot je gripa. Prav tako pušča odprete na črevesju okužb, kot so Candida in Sibo, ki zavirajo imunski sistem in povzroči utor gut.

Z obilo počitnice obravnava ta čas v letu, lahko po sladkorju se pravi medved. To je razlog, zakaj se mi je krvni sladkor podporo dodatek. To je mešanica zelišč in vitaminov, ki pomagajo podpirati zdravo presnovo glukoze, da bi preseganje po sladkorju lažje.

Zmanjšajte Vaš Stres

Stres je znano, da zavirajo naš imunski sistem. Razmislite meditacijo, jogo ali akupunkture.

Get 7-9 ur spanja vsako noč

Vaše telo je odvisna od spanja, da bi dobile od dnevne izpostavljenosti toksinom. Kronično pomanjkanje spanja lahko bistveno zmanjša delovanje imunskega sistema.

Bodite imunskega Booster

Daj vaš imunski sistem dodatno spodbudilo dopolnilo, ki vsebuje imunoglobuline in beljakovin, kot je imunski boost prahu. Ta dodatek je očiščena oblika kolostruma, ki je prvi mleka po rojstvu zasnovan za okrepitev imunskega sistema. Imunoglobuline kolostruma bo povečala svoje IgA protitelesa, ki jih vaše telo prva obrambna linija. Te IgA protitelesa se proizvaja imunskih celic v črevesju in lahko izključite in celo odpravo škodljivih patogenov in toksinov, kot so tiste, ki pridejo s sezonskim bolezni in bakterijskih neravnovesij. To pomeni, da imunski spodbuda bo okrepila, ne povečujejo vaš imunski sistem, ki je ključnega pomena za vsakogar, s avtoimunosti.

Priporočam ta dodatek za vse, ki želijo sprejeti preventivne ukrepe, s svojim zdravjem in se izognili sezonske bolezni. To je izvirajo iz mleka in mlečnih izdelkov, pa je brez kazeina (beljakovine v mlekarni, da je večina ljudi, občutljiv na), in vsebuje tako minimalno mleka in mlečnih izdelkov, ki ne bo povzročila reakcijo za povprečnega človeka.

Dodatek z glutation, kurkuma, in vitaminom C

Antioksidanti so zelo pomembni za delovanje imunskega sistema. Glutation je glavni antioksidant v telesu, ki je odgovorna za krepitev imunskega sistema in pomaga jetra z razstrupljanje. Kurkumin je oranžno barvilo v kurkuma in močan antioksidant, ki izboljšuje skupno zdravje in kardiovaskularno funkcijo. Vitamin C zagotavlja močno zaščito antioksidant in podpira optimalno delovanje imunskega sistema

Optimizirajte vitamin D

Vitamin D je močan imunski sistem modulator, kar pomeni, da je ključnega pomena za boj proti okužbam in urejanje avtoimunosti. Optimalne vrednosti v razponu od 50 do 70 ng / ml, tako da vam priporočam ob 5.000 ie kakovostnega vitamina D dodatek za dnevno in delo z zdravnikom, da redno spremlja svoje ravni. Prav tako boste želeli biti prepričani, da je vaš vitamin D dodatek seznanjene z vitaminom K, da se zagotovi, da je varno absorbira in ne vodi do arterij poapnevanj.

Razmislite cinkov dodatek

Cink je še en močan antioksidant, ki igra ključno vlogo pri imunskem zdravje. V imunskega sistema je potrebna cink za regulacijo genov in delovanje nevtrofilcev, naravne celice ubijalke in limfocite, ki so vsi tipi belih krvničk.

Dobili veliko vaj

Vaja lahko povečajo vaš imunski sistem tako, da poveča cirkulacijo in lajšanje stresa. Povečana cirkulacija omogoča protitelesa potovati skozi krvni obtok hitreje, zaradi česar je lažje za vaš imunski sistem za boj proti off bolezni. Vaja se lahko tudi poveča vaš imunski sistem, ki lajša stres in upočasnjuje sproščanje stresnih hormonov v telesu.