Kako piti zeleni čaj za hujšanje

Če vam je všeč čaj, in radi zdrav način pijač, ste se pridružil drugih 158 milijonov ljudi, ki uživajo skodelico na kateri koli dan. Ocenjuje se, da je lani več kot 80 milijard obrokov čaja so bile porabljene ljubitelje čaja po vsem svetu. To se kaže v približno 3,60 milijarde litrov.

Čeprav črni čaj je najbolj priljubljena (to predstavlja približno 84 odstotkov vseh čaja porabljene), je zeleni čaj poročajo, da raste na veliko večji obseg, kot črna. Naša domneva je, da je zaradi zelenega čaja morebitne vloge pri izgubi teže. Odločili smo se, da si pobliže ogledali, kako lahko pijete zeleni čaj za hujšanje.

Kako lahko pijete zeleni čaj za hujšanje

Spodaj je nekaj nasvetov, ki jih je treba upoštevati, da pijejo zeleni čaj za hujšanje:

Zeleni čaj vam lahko pomaga shujšati

Številne študije so pokazale, da lahko flavonoidi in kofein v zelenem čaju pomagajo dvigniti metabolizma, poveča oksidacijo maščob in celo izboljša insulina dejavnost. Neka študija je pokazala, da tiste, ki porabijo zelenega čaja in kofeina v povprečju izgubile 2,9 funtov v obdobju 12 tednov, medtem ko je z vztrajanjem na svoji redni prehrani. Druga študija je nakazala povečanje kalorij izhod je enak okoli 100 kalorij v 24-urnem obdobju.

Vam ni treba piti veliko zelenega čaja, ki vam pomaga shujšati

Medtem ko koristi hujšanje razlikujejo glede na različne dinamike, ki je bilo ugotovljeno s pitjem tako malo, kot je 2,5 skodelice zelenega čaja na dan.

Nekatere sorte zeleni čaj so boljše za hujšanje kot drugi

Če ste vse o tej zeleni in na misiji hujšanja, boste morda želeli izbrati Matcha zeleni čaj (najbogatejši zeleni vir čaj hranil in antioksidantov). Registriran dietetik Isabel K Smith pojasnjuje, zakaj: “Celoten list je na tleh in zaužijejo kot del pijače, za razliko od drugih (večino) vrste zelenega čaja, kjer so listi namočen in nato čaj porabljene.”

Tam je prav in kaj narobe način za pivo zeleni čaj

Ko piva zeleni čaj, se malo dodatno nego, saj je vrelo vodo slabo za plemenite katehinov (čaj zdravi kemikalije). Ali bi si vodo, da zavre, ampak pustimo počivati ​​približno deset minut. Nato nalijemo vodo nad čaj in pivo za približno eno minuto pred serviranjem. Seveda, lahko čas pivo biti krajše ali daljše, odvisno od vašega okusa.

Zeleni čaj ima številne prednosti za zdravje

“Vsebuje veliko hranilnih snovi, vključno z antioksidanti in proti raku in možganov, zdravo spojin,” Smith nas spominja. Ena stvar je gotovo: ne glede na to, ali boste shed funtov z zelenim čajem, piti vseeno. “Vse čaji vsebujejo veliko zdrava hranila, da je eden od zdravih izbir za pijačo!” Smith pravi. Ampak, samo pazite, da ne kopičijo v medu ali sladkorja!