Kako naravno vožnje podgane in miško od doma

Če ste posrnuti miših in podganah v vašem domu, veste, da bo v načinu panike. Če jih vidiš, potem je problem, in če ne, potem je večji problem – nikoli ne veš, kje bi se lahko skrival v svoji hiši. Pri miših in podganah napad lahko vaše življenje nesrečen. Poleg tega se ta bitja nosijo tudi nevarnost nalezljivih bolezni. Vi ne želite, kajne? Torej, je najbolje, da poskusite nekaj prej, da se znebite teh škodljivcev. Obstaja veliko načinov, da se znebite teh škodljivcev iz vašega doma, vendar pa obstaja nekaj domača sredstva preveč, ki jih lahko poskusite – preprosta in učinkovita.

Domov revizijah se znebiti podgane in miši

Prisotnost miših in podganah se lahko razume z različnimi znaki. Pogosto pusti več iztrebke v hiši. So tudi žvečiti stran na vaše škatle in oblačil, ali katere koli edibles če bi ostala odprta. Zato je ključnega pomena opredelitev teh škodljivcev in jih pregnali. Berite naprej, da sledite nekaj sredstev, ki vas bodo naučili, kako se znebiti miši v naravi.

1. Peppermint Oil

Podgane všeč vonj olja poprove mete. Ugotovili smo, vonj poprove osveževanje vendar podgane ne – tako da uporabite olje poprove mete, da jih odpeljal od doma. Postavite poprovo nafte kratki bombaža kroglice pred več manjših odprtin v vašem domu, da podgane v zaliv.

2. Mavec v Parizu in kakav v prahu

Mavčni in kakav v prahu, deluje tudi za ubijanje podgan in miši. Zmešamo 1 žlico kakava v prahu z mavca in poškropi po standardni poti za podgane in miši. Kot kakav v prahu privlači teh škodljivcev, ki jih ponavadi jedo to mešanico in kmalu se jim zdi, dehidrirani in zadušil. Da bi se rešili, so hiteti ven iz hiše in umrl.

3. Čebula

Dajanje čebulo okoli majhnih lukenj in odprtin, pa zagotavlja, da so te žarnice nadomestijo vsak drugi dan, lahko vodi podgane od svojega doma. Oster vonj po čebuli jih bo kmalu odpeljal.

4. Česen Bulb

Kot podgane ne marajo močan vonj, morate narediti popolno uporabo tega atributa podgan, da bi jih odpeljal. Mešanje sesekljan česen z vodo in zalivanje okoli vašega doma ali celo širjenje stroka česna na poti njihovega rednega poti jih lahko vožnje.

5. krompirjeva prašek

Uporaba instant krompir v prahu, deluje tudi za vožnjo podgan in miši proč. Kot ste potresemo ta prašek doma, podgane in miši, nato pa gredo okoli, po poti in hranjenje na to yummy zdravljenje. Kot prah vstopi svoje telo, ti krompirjevi kosmiči nato nabreknejo v črevesju in jih ubiti na koncu.

6. Klinčki

Zaviti klinčke v tkanino krpe in kraj blizu podganjih lukenj. Vonj nageljnovih žbic bo dovolj, da se znebite njih iz vašega doma, brez večjega napora.

7. Amoniak Spray

Pripravimo enostaven za uporabo spray amoniaka. Spray amoniaka na majhnih bombaža kroglice in jih postavljajte v bližino podganjih lukenj, dovoze in druge kotu hiše. Vonj amonijaka bo dala občutek, duši in da bo kmalu pobegnil od doma, da bi rešili življenje.

8. Feferon kosmiči

Feferon kosmiči, ne samo, da ljudje kihanje, ampak da tudi podgane in miši proč. Potresemo feferon ob vratih in druge kotičke vašega doma, da se znebite vermins.

9. Bay Leaves

Vonj lovorjev list privabljajo podgane in se nagibajo, da ga mislijo kot njihovi hrani. Vendar, ko je poskus za krmo na njem, so se zaduši, in sčasoma odmrejo. Torej, postaviti nekaj lovor okoli vogalov vaši hiši in ubiti teh nadležnih škodljivcev.

10. Ozki Control

Podgane so velikosti relativno večji miši pa mogoče vgraditi v razpokah do velikosti palca širok. Zato je ključnega pomena, da poiščete te majhne odprtine in jih vse pečat. Ne dopuščajo kotiček in špranjo UnSEALed. Ugotovitev, da so vse razpoke blokirana, je dober način, da se prepreči vdor.

11. Rattraps

Prastari način znebi podganah se dajanje rattraps v hiši. Nastavite sled za njimi vodenje vabe in vodijo te škodljivce desno izven doma. Podgana pasti in pasti miške so zelo učinkovite načine, da se popolnoma znebiti teh škodljivcev.

12. Počistite Nered

Škodljivci, žuželke in bakterije so nagnjeni k se proizvaja in privlačijo območja z umazanijo in prahom. V skladiščnih prostorih ali na območjih z veliko prtljage / škatle stiskali gor skupaj, so miši in podgane vezan na skrivaj in vztrajno množijo. Zato, počistite nered. Naj bo vaš dom lepo, čisto in urejeno, ne pušča prostora za kakršne koli okužbe.

Pogosto zastavljena vprašanja

Pogosto vzrejo na onesnaženih območjih, podgane in miši običajno prenašajo salmonele in E. coli, ki je razlog, da si je treba tožbo kmalu ubiti ali jih vožnje od doma. Mnogi ljudje imajo različna vprašanja v zvezi s škodljivci. Torej, smo skušali odgovoriti na nekaj.

1. Ali so podgane in miši je strah psov?

Seveda. Podgane in miši se bojiš psov in mačk. Hišne pes lahko vodi rat-problem v šahu. Psi so ostre in lahko na splošno prestrašiti miši proč. Vendar pa nekateri pasem psov, na primer, Hound pasme psov so lovci psi in so znani za krmo na male živali, kot so podgane in miši. Vendar pa lahko ti škodljivci strupena in požiranju ali kar vaš ljubljenček pes na praznik na njih ni priporočljiva.

2. Ali Podgane Come Out v luči ali ne jim izogniti luč?

Podgane so zelo radi temnih kotih, razpok in skladiščnih prostorov, ki ne vabi svetlobo. Te kotičkov v vašem domu, delujejo kot udobne domove za teh škodljivcev in dati prosto pot za težka gojišče. Zato je priporočljivo, da redno prah, čista in vzemite ven smeti od vas doma, da ne pustite teh škodljivcev skriti proč in pasme.

S temi domača sredstva lahko opravlja nadzor škodljivcev v vaši hiši sami. Poskusite te trike in gledam teh škodljivcev teče stran od svojega doma.