Kako izgubiti težo le s hojo vsak dan

Lahko izgubijo težo le s hojo. Sliši se fantastično, vendar je nemogoče? No, to je zelo mogoče, če si v mislih, da samo ta korak-po-korak navodila za hojo za hujšanje. Zaseden mame in treninge pogosto ne gredo skupaj. Če ste sposobni stisniti časa vadbe v svoj urnik – Čestitke. Ampak, če ne, si oglejte to hoja načrt vadbe, ki vam bo pomagal začeti 2016 z velikim pokom. Vse, kar morate storiti je, da na to versko in ne izgubiti srca na sredini. Kaj čakaš? Lets izvedeti, kako oditi težo.

Pomembno Nasveti o tem, kako izgubiti težo s hojo

Se sprašujete, ali lahko izgubijo težo s hojo? Seveda lahko. To je eden od najpreprostejših kardio vaje. Vendar, če ste na tem, da začnete hojo za izgubo telesne teže, je tukaj nekaj pomembnih stvari, ki jih morate imeti v mislih, da bi dejansko delajo za vas.

1. Warm Up, preden začnete Walking

Začnite svoj dnevni sprehod s seje toplo-up od 5 do 10 minut. To omogoča, da vaše mišice vedo, da je treba uporabiti maščobe rezerve in dajejo energijo za prihajajočo sprehod. Več maščobe zgorela, več moči za vas.

2. Sprehod po določenem Pace

Hoja za fitnes in hujšanje je drugačen od, recimo, hoja v trgovino z živili. Eden izmed pomembnih dejavnikov je hitrost, pri kateri hodiš. Ko se dihanje težko (in glasno), vendar ne hlačke, je to pokazatelj, da hodiš na dober ritem. Hoditi s hitrostjo, ki opravlja svoje srce, kot tudi mišice. Ne pozabite: hitra, gibanje uda, in brez huffing in izpuha.

3. sprehod za 30 minut vsak dan

Koliko hoja je potrebno za izgubo teže? Precejšnja. Ni uhaja to. Če želite shujšati samo s hojo vsak dan, kar potrebujete, da pri tem in zagotoviti hodite za 30 minut vsak dan. Lahko tudi dva majhna sprehode vsake 15 minut zjutraj in zvečer.

4. Hydrate pred in po Walking

Ne samo, da je to nujno, da se ubranijo pred dehidracijo in utrujenost, ampak tudi nekaj, kar pomaga povečati pretok antioksidantov v telesu. To povečuje izgubo telesne mase še več.

5. Ne pretiravajte preveč hitro

Zakaj je to pomembno za hujšanje? ni bolj intenzivno bolje? Ne ne, razen če želite preklicati hoje vadbo dolguje bolečine in poškodbe. Morate postopoma zgraditi svojo hitrost in trajanje od zmerna do močna.

6. Kako hitro lahko Smršati s hojo?

Zelo hitro. Hitra hoja je bolj učinkovita za izgubo telesne teže, kot si mislite. Strokovnjaki so predlagali, da lahko redna, hitra hoja 30 minut pomagal izgubiti stanuje 200 kalorij na teden. za 7 dni, pomnoženo, to pomeni 1,6 funtov ali kilogram v štirih tednih.

7. Kaj še lahko dobite od hoje?

Medtem ko je izguba teže je verjetno največji perk, obstajajo tudi druge velike koristi hoja 30 minut na dan, kot dobro. Hojo vsak dan pomaga pri nadzoru sladkorne bolezni, duševnega zdravja, raven holesterola in celo raka. Vaše mišice in skupno bivanje v top formi zarezo in se počutite svež preveč.

Torej, to je, kako hitra hoja pomaga, da izgubijo težo. Pridite dame, vam peš pot do fitnesa. Ste že začeli še hojo?