Kako, da se ogreje pred vadbo enostavno

Medtem ko ste navdušeni nad fitnes izziv in že dobili v razpoloženje za vadbo, ne pozabite na dobro ogreje rutino. To vam bo pomagalo raztezajo, da je veliko še bolj med vadbo. Potapljanje naravnost v strogo rutino lahko povzroči poškodbe. Pomen toplih vajah je resen posel. Za napajanje vadbo, morate zagotoviti, da so vaše mišice dovolj za ravnanje strogost svoboden. Poskusite nekaj od teh velikih ogreje vaje, preden začnete z dni fitnes urnik polno paro.

Kako lahek Warm Up pred treningom

1. Dinamični premika

Vaš pre-vaja rutina mora biti dinamičen in učinkovit. Za dobro ogreje seji, poskusite preprosta telo ogreje vaje, kot so terminske Udarci, ročno sprehod, roke krogov ali celo stransko čepenje. Lahko celo poskusite 3 nize 15-dvorišče linearnih preskoči. Malo se razteza po navadi ne trik.

2. skok okoli

Fitnes strokovnjaki priporočajo 5 minut skoki vrv na nekoliko živahne tempo, da se ogreje svoje sklepe. ne čutijo potrebe, da ga pretiravajte. Zadrževalni je pomembno. Če ste pozni, da se opusti svoj mali v šolo, skok vrv seja pomaga, da vaš srčni utrip in telesno temperaturo vzpodbudo. Če 5 minut, je še vedno preveč za vas, da začnete s 3 minutah in nato nadaljujte navzgor. Kako, da se ogreje pred vadbo? Ni tako težko, boste videli.

3. Turn up tempo

Vnaprej vaja ples seje nekaterih toplih do melodij vam lahko pomaga tudi ven. Tak ples rutinsko pomaga določi hitrost za odlično vadbo po ogreje. Vedno se lahko zanesejo na starih zadetkov iz leta 1990 ali pa se odločijo za nekatere novejše RandB in hip-hop melodije za to še kako potrebno spodbudo. To je eden od mnogih osnovnih toplih vajah lahko zagotovo daje strel. vključuje tudi svoje malčke v ples.

4. skoki fantov

Skoki fantov pomaga delati svoje noge, srce in jedro naenkrat. Skok iz stoječem položaju s svoje roke in noge obrnjena navzven. To vam bo pomagalo sprostiti za sejo vadbo in vam znoj samo malo, ne da bi vas delajo do kosti. je nujno, boste prihranili energijo za intenzivno vadbo, ki sledi naslednji. To je eden izmed najboljših ogreje vaje za abs, noge in srce.

Dobre ogreje vaje pred vadbo vam lahko pomaga priti v utor hitreje. Prav tako daje telesu čas, da se prilagodijo naporom kasneje. Tudi ko ste zamujam ali ni pri volji, da čas za malo ogreje. To bo naredil vaše mišice veliko dobrega. Boste spoznali pomen toplih vajah, ko boste našli svoj dnevni cilj toliko bolj dosegljivi.