Kaj morate vedeti o debelosti in diabetesa

Raziskava priporoča, da se lahko obrne sladkorno vprašanjih vedno, če si vzdržuje primerno težo. Sladkorna bolezen se opira na vaši porabi sladkorja, kot tudi izhaja maščobe shranjeno v trebušne slinavke. Maščobna trebušna slinavka lope svojo sposobnost, da ustvari dovolj inzulina, ki povzroča diabetični profil. Shed shranjene telesne maščobe, morate ponovno usposobiti svoje telo, da bo uporabila maščob v nasprotju s ogljikovih hidratov, kot so priporočene telesne goriva. Mi je bilo dokazano, saj imajo naše zdravstvene strokovnjake, da telesne mase kaže sladkorne bolezni. Dovolite nam, da pogled na dejanske raziskave, vendar prvi, dovolite nam, si oglejte nekaj osnovnih realnosti v zvezi s sladkorno boleznijo, kot tudi prekomerno težo.

5 Pomembno dejstva glede Diabetes

  1. Sladkorna bolezen ni bolezen, je a znaki in simptomi.
  2. Diabetični vprašanja lahko, pravzaprav, se obrnil. Ne gre za vseživljenjsko, navzdol proces.
  3. Eden od najbolj učinkovitih zdravil, z vsakim od svojih nevarnosti, ki temelji na ločevanju snovi iz naravnih zelišč in njihovo proizvodnjo (farmacevtska industrija ne more zaslužiti denar na pravega točke).
  4. Vrsta diabetes 2 bolezen ni dosmrtna zaporna kazen. Nova študija je pokazala, da je simptom, ki se lahko obrne, in prav tako ste lahko brez njega, za preostanek svojega življenja, če boste obdržali svojo težo navzdol.
  5. diabetes vrste 2 dejansko ima vrsto razlogov, zaradi česar je večina prekomerno telesno težo ljudje nimajo diabetičnih težav.

Kaj povzroča sladkorna?

Obstaja več razlogov za diabetične oseba računu. Ste že kdaj videli število posameznikov, ki so tanki imajo sladkorno bolezen! Sladkorna bolezen se lahko sproži:

  • Različne vrste okužb ali nadledvične preobremenitve.
  • Way preveč sladkorja v načrtu prehrane ali jedo preveč več hrane, ki hitro postanejo sladkor.
  • Visok vnos sladkorja (ali poraba stara), ki ustvarja AGEs v telesu. AGEs so Napredno Glycation končnih proizvodov sproži, ko je pretirano sladkorja, kot tudi začne sladkor, ki vsebujejo z maščobami ali zdravih beljakovin brez kemičnim postopkom. te AGEs so veliko dodatno škodljivo v primerjavi s prostimi radikali, saj povezati celice, po vsem telesu in povzroči tudi motnje, rakave celice ali smrt celice.
  • Jetra disfunkcija ali vprašanja, prebavni trakt (tj neskladje ali izčrpavanje mikrobiote).
  • Več različnih vrst neenakosti hormona.

Teža In Sladkorna bolezen

Več kot 70% debelih posameznikov nimajo sladkorne bolezni. Povezava med težo, kot tudi sladkorne bolezni delujejo v skladu z modo:

Če je vaša teža je predvsem zaradi vnosa sladkorja, imate veliko možnosti za razvoj sladkorne bolezni. Ko se vaše telo izgleda, da z uporabo preprosto sladkorja za plin; se ne ustavi uporabo maščobe za gorivo. Vsakdo z osnovno razumevanje procesa odločanja goriva v celicah, se zaveda, da obstaja 5 različnih poti, ki uvajajo v glukoneogenezo ali glikolize poti, Krebsov cikel in ETC (Electron transportni verigi), ki proizvaja ATP (adenozin trifosfat).

Ko prenehate z uporabo maščobe za plin, ki jih imajo na maščob. Moraš ponovno usposobiti svoje telo, da bo uporaba maščob namesto v primerjavi s sladkorji in tudi voila, zato boste zagotovo začeli izgubili maščobne celice. Učitelj Roy Taylor, profesor medicine in tudi hitrost presnove na univerzi Newcastle je določeno, da “Ta podpira naš koncept praga osebnega maščob. Če se posameznik pridobi še večjo težo, kot pa neposredno prenašajo, nato sladkorno vprašanja pobota, če pa so po tem shed to količino teže, nato pa gredo nazaj v redno “.

Zakaj je to primerek?

Zdi se, da je odvisna samo, koliko maščobe je shranjen v trebušne slinavke. Če imate mastno trebušne slinavke, prepoveduje trebušne slinavke z izdelavo inzulina, ki seveda je le eden od mnogih končnih težave ustvarjajo diabetično oseba profila. Dolgo pred trebušne slinavke, se moramo ukvarjati z črevesju, jetrih, kot tudi nadledvične žleze. Profesor Taylor dopustila, da se tudi trajno diabetes mellitus odstranjen.

Obžalovanja del vprašanja je, da posamezniki, ki jemljejo metformin (anti-diabetik zdravilo, ki temelji na umetnem spojine, ki se nahajajo v številnih zelišč) zmanjša svoje organe CoQ10 (podobno statin drog storiti in najbolj antidepresivi storiti), ki povzroča kaos po vsem telesu, saj celice zahtevajo CoQ10, da bi prinašala goriva. Vendar dobro del problema je, da vsak zeliščarka, zdravstveni delavec zaradi vseh naravne medicine, naturopath, itd, se zaveda te temeljne stvari, pa tudi, kaj zelišča, da bi se kaj odmerek obrnil sladkorno boleznijo.

Po drugi strani pa je vaš načrt prehrane običajno potrebuje za delovanje v kombinaciji s postopkom, čeprav bi načrt prehrane lahko zelo različni, odvisno samo tisto, kar ustvarja diabetike vprašanj. Na primer, lahko prehrana režim imajo različne sestavine, če se s sladkorno boleznijo vprašanja izid motnjami v delovanju jeter v primerjavi disfunkcije nadledvične žleze. Preprosta rešitev je odkriti veliko zdravja zdravnika, ki v resnici počne s študijem in se lahko prepozna vzroke in reševanje osnovnega vprašanja.