Kaj morate storiti, če želite, da se zbudiš zgodaj zjutraj

Zbujam zgodaj se je izkazalo, da je ne le produktivno, ampak dobro za čustveno in fizično dobro počutje. Theres nekaj mistično o narašča ob zori in se začne vaš dan ravno prav. Dobiš, da se prilega v veliko več časa, storiti več, in s časom 8 am stavke so se vam ogreti in pripravljeni soočiti dan. In znanost pa reči, da, kako začeti dan, dolbe pot preostanek dneva je videti tako. Lets raziskati več o tem, zakaj naj bi se zbudiš zgodaj spodaj.

Zakaj je dobro, da zgodaj vstati?

Ali ste našli sami privezan za čas ali vedno teče na uri? Morda ste vedno želeli delati, in pridejo v formo, a ne najdejo časa, saj se zbudiš pozno in pojdite naravnost na delo. Z naše življenje postaja širša jih dni, to je dobra ideja, da se zbudiš zgodaj, saj omogoča, da se nekaj osebnega časa.

Misli, da je samo čas s seboj za razmislek, ustvarjalno mišljenje in vedno bolj produktivni. Na žalost, ustvarjanje novih navad ni enostavno. Potrebno delo in predanost. Ampak vam lahko pomagamo z nasveti in tehnike, s katerimi bo vaš prehod na zgodnje ptice lažje.

Najboljših načinov, da se zbudiš zgodaj zjutraj

Tu so nekatere od najboljših načinov, da se zbudiš zgodaj morning-

1. Znebite se Zavese in Blindfolds

Če spite z oknom najbližji vas v vaši spalnici, ali je blizu v glavo, je najboljši način, da se zbudiš zgodaj je, da začnete znebi zavese. To bi lahko zvok kliše, vendar deluje vsakič. Takoj, ko svetloba udari svoje telo v dopoldanskem času, da vam sporoča, da se zbudiš. Vstani in pojdi takoj, ko odpreš oči, brez izgovorov.

2. Practice Qigong

Qi Gong je umetnost gojenja in kroži Chi v telesu. Če ste vzeli pogled na jutro Qi Gong vaje, boste opazili, da se pomladiti in si osvežite. je veliko bolje kot kofein in znebil jutranji crankiness. ne zadeti telovadba naslednjič, ko se zbudite. Ali nekaj Qi gong, in boste našli sami bojite manj in zbudil zgodaj vsak dan.

3. Začnite z nekaj zabave

Če želite, da se zbudiš zgodaj in se ne počutite utrujeni, boste morali začeti vaš dan s kakšno zabavno. To je lahko journaling v zvezek, ki umetnosti, poslušanje glasbo, ali crkljanje s svojo punco v postelji. Nove navade so zgrajene na temeljih sreče in užitek. Konec koncev, zakaj bi se držijo z nečim, če was not prijetno na dolgi rok? Enako velja za zbujam zgodaj.

4. Nastavite Dva Alarmi

Nastavite alarm vašega Fitbit ali v bližini svoje postelje na dosegu roke in še malo daleč. Poskrbite, da Theres 15 minut vrzeli med njima a. Kaj to pa je, da vam pomaga, da se zbudiš nežno in ne bi imeli tega jutranjega grogginess. Ko se zbudiš na prvi alarm, začeti z delom nekaj prijetno kot branje ali raztezanje v postelji. Ko je drugi alarm, zbudi se, umijte obraz, in si pripravljen za začetek dneva. Vi ne počutim krivega, bodisi, in to je enostavno, da se držijo. V praksi se boste zbudili zgodaj brez opozorila.

5. Have Zakaj

Vaš zakaj je vaš najpomembnejši razlog za zbujam zgodaj brez opozorila. Imajo razlog za zakaj to počnete. Je to zato, ker si želijo preživeti več časa s svojo družino ali pa se naučite novih spretnosti? Ali zato, ker si želijo razvijati sebe in rast vaše kariere z učenjem več? Ladja brez okolici gre nikamor. Enako velja tudi za mastering, kako zgodaj vstati in občutek osveži.

6. Načrt Vaš prosti čas

Nekateri od vas morda že produktivni o tednom in se lahko vprašamo: Kaj točke zbujam zgodaj ob koncu tedna? No, to je, če prosti čas prihaja. Razmislite o svojih najljubših hobijih in kaj si želite, da bi dobili boljše na. To je tisto, kar so konec tedna namenjen za. Pomisli, da je za minuto in načrtovati svoje vikende do točke, ko ste zasedeni in se ne sprašujejo.

7. Delo navzdol Podrobnosti

Ko se zbujam zgodaj, in ste levi s toliko prostega časa, lahko dobite zastrašujoče. Lahko se tudi mika, da bi udaril na gumb za dremež. To je razlog, zakaj smo govorili o tvoj veliki zakaj. Toda v zvezi s tem so govorili o svojih malih Whys. Začnite z razmišljanjem, kaj želite storiti, ko se zbudiš.

Boš umila zobe, izšlo nekaj minut in nad glavo v pisarno? Ali preživeti čas za branje in nekaj trenutkov z vašo družino in delo. Urnik režo čas ali koliko časa želite sami preživijo na teh mikro nalog in se z njim, dokler se ne počuti lažje vsak dan.

8. Store stran Electronics

Ne uporabljajte svoje pametne telefone, prenosne računalnike, ali tablete eno uro pred spanjem. Daj jih stran, da nekdo drug in ne trudi se išče za njih. jih ne vklopi in jih vodijo daleč, izven dosega svojo spalnico.

9. da je tudi duševno

Zbujam zgodaj je naša naravna oblika kot človeška bitja, vendar z vso buzz na svetu, lahko nekaj tako intuitivno čutijo nenaravno. Spomni se koristi zbujam zgodaj in kako je vaše naravno stanje. Rewire svoj um s pozitivnimi mislimi, deluje na njih, in ponavljajo ta korak, da spremenite svoje življenje.

10. Zanesite se na svojega hišnega ljubljenčka

Če imate radi vzeli ljubljenčka na sprehode, da je čas, da svojo pomoč pri zbujam zgodaj. Feed vaše hišne zgodaj zjutraj in jih spomniti, da vsak dan. Če ste izpustili en sam dan ali ne zbudi zgodaj, ste lahko prepričani, da bo na vas, kot so tiste kršitve varnosti sproži.

11. Get Odgovornost Partner

Iskanja novih prijateljev, ki zbudi zgodaj, ali ostanejo v bližini svojega doma, je odličen način, da bi dobili žogo vozni. Pojdi ven za zgodnje treninge ali hodi s tem prijateljem in ga prosi / ji potrkal na vaša vrata, če bi sploh izgleda boš zamudil na dan. Ta deluje brezhibno.

12. Poskusi večfazno spanje

To je za tiste, ki želijo, da se zbudiš zgodaj plus spijo manj, brez žrtvovanja kakovosti seveda. Ponavadi, svet spi 8 ur na dan. Imate štiri faze spanja in dva mandata, znana kot Wave mirovanja Slow (SWS) in s hitrimi očesnimi gibi (REM). Vaš spanec je v REM fazi. Lahko poskusite členjenje vaš spanec ali pa tako, da si 8-urni cikel na tri dele. Šest ur na noč, in štiri 30-minutne moči naps ves dan. Samo poglej izraze, kot dvofaznih ali slehernika cikle spanja, in boste dobili idejo.

13. ne tiščati glave v pesek

Imeti realistična pričakovanja, kjer spreminja svoj urnik spanja je zaskrbljen. ne gredo hladno purana iz 1. dan Ponavadi ima polno 4 do 5 dni, da se navadiš na svoj novi rutina, ampak gredo skozi te spremembe, je povsem druga zgodba. Dajte si čas, bodite potrpežljivi in ​​spremenite svoj urnik, ki ga potiska nazaj svoj bujenja čas v korakih po 10 minut vsakih nekaj dni (dokler ne dosežete ciljno zbudiš čas).

14. Optimizacija Kaj jesti

Vaša prehrana vpliva, kako se počutiš pred spanjem in po prebujajo. Preskoči kofeina in gre za zeliščni čaji. Jejte več sadja, zelenjave, oreščkov in semen, in dobite beljakovin iz pustega mesa. Organska hrana je dobra preveč. Čistilec jeste, bolj disciplinirani boste. In več discipline in volje ti gojiti, lažje bo ustvarjanje novih navad – kot zbujam zgodaj. je pozitivna verižna reakcija vrst.

15. Bodi Dosledna

Ko začnete zbujam zgodaj, biti dosledni in vztrajati pri tem. Brez izgovorov. Ni važno, če je praznik, počitnice ali poseben dogodek. Ste delali za to, in zdaj si ne želite, da izpirajte da v straniščno školjko. Ne pozabite, zakaj ste začeli zbujam zgodaj na prvem mestu in ostati zavezana svoje razloge. Vaš um in telo bo hvala na dolgi rok. Lahko stavite na to.

Zbujam zgodaj je kot gradi novo navado. gre ostal zvest samemu sebi in biti iskren in storjeno. Čeprav bodo zgornji nasveti in tehnike pomagajo, morate imeti željo, da spremenite. Ali pa bo, da se premaknete naprej. Ko imate željo kurjenje v tebi, se ta orodja in tehnike, nato pa za najboljšo uporabo. In ne pozabite – to je potreben čas. To je navada zgodi čez noč, tako da si malo manevrskega prostora in nežen, ko ste prvič začenjajo. In ne pozabite, da nam sporočite, kako to gre.